Moderator: gor965
Foarte frumos povestit Gabi si felicitarile mele pentru cei care s-au zbatut acolo si pentru rezultatul frumos.gabi scrie:mi-e si greu sa scriu ceva vazand ce atmosfera s-a creeat in legatura cu Turneul de Calificare si Campionatul Mondial.
ce treaba avem noi cu aceasta faza?ceangau alexandru scrie:...SHIMANOBIG.(fara nume)...ADRIAN APETREA..RAZVAN ULMEANU...vedeti ca , cineva din ...delegatie a calcat pe bec si acum miroase ...URAT...
Ce nu ai inteles tu pe celalalt topic(in care eu nu ti-am scris decat sa ai rabdare sa se termine concursul dupa care poti afirma ce vrei tu), este ca toti in acel moment eram suporteri ai echipei nationale.ceangau alexandru scrie:...SHIMANOBIG.(fara nume)...ADRIAN APETREA..RAZVAN ULMEANU...vedeti ca , cineva din ...delegatie a calcat pe bec si acum miroase ...URAT...
eu vad ca tu cauti neaparat un motiv de scandal pe tema asta.ce treaba ai tu cu echipa nationala?daca unul dintre cei prezenti acolo (roman fiind) a facut ceva da-i in cap aluia frate nu echipei nationale.ceangau alexandru scrie:...SHIMANOBIG.(fara nume)...ADRIAN APETREA..RAZVAN ULMEANU...vedeti ca , cineva din ...delegatie a calcat pe bec si acum miroase ...URAT...