Moderator: gor965
nu am tinut nimic ascuns.govo scrie:Andrei, cum de ai tinut asa ceva ascuns pana acum?![]()
nu l-a tinut ascuns. Azi i l-a dat Popescugovo scrie:Andrei, cum de ai tinut asa ceva ascuns pana acum?![]()
shimanobig scrie:In situatia asta POPESCULE,nu-ti ramane decat sa ti-o iei singur la MUJE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SAU...daca doresti poate vorbim si cu micul popor chinez sa-ti traga si ei la muje![]()
![]()
![]()
![]()
nu-l excita pe ommiyagi scrie:Bah ia faceti liniste sa vorbeasca Dom` Presedinte!
Popik! Poopikaa! Pooooopikaaaa! Te-ai dat la fund?!
Oh! Nu din nou.
O motivatie pentru aceasta "retragere" exista?andrei vladeanu scrie: ASTAZI am procurat documentul. face parte din setul de acte depus recent de anst in procesul nostru (apcr) cu ei.
da. la dosar.Albert scrie:O motivatie pentru aceasta "retragere" exista?andrei vladeanu scrie: ASTAZI am procurat documentul. face parte din setul de acte depus recent de anst in procesul nostru (apcr) cu ei.
Si noi o vom afla....cand?andrei vladeanu scrie:da. la dosar.Albert scrie:O motivatie pentru aceasta "retragere" exista?andrei vladeanu scrie: ASTAZI am procurat documentul. face parte din setul de acte depus recent de anst in procesul nostru (apcr) cu ei.