Moderator: gor965
Petru, la cat te-a impachetat popescu nu ma mira cu nu intelei nimicDiaconita Petru scrie:eu nu mai inteleg nimic http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDAxNTU0Ng**
Poate ca nu l-am inteles noi Tata. El avea propriul lui C( at de )I( diot )S( unt ) si n-avea cum sa ni-l arateCristi Y scrie:petrecere frumoasaPopescu Stefan scrie:Toata lumea este in viata? Asteptati cu interes.![]()
![]()
![]()
PS Marius Grasu (este langa mine) iti trimite salutari. Si Costica Buhac, presedinte sucomisie crap!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, si mai este o vorba in targ , cine se aseamana se aduna
![]()
![]()
,
AI URLAT IN GURA MARE (INCLUSIV LUNI LA RADIO) CA AZI ARATI CIS-UL , UNDE ESTE CIS-UL ESCROCULE ????
Bai esti culmea... Care FRPS? Aia care ne e recunoscuta? Si care nu exista decat in mintea ta?Popescu Stefan scrie: ...Asa cum ma asteptam, juristii ANTS ... i-au recomandat ca daca vrea CIS sa ... faca cerere de afiliere la FRPS...
cu o zi inainte va bateati cu pumnul in piept ca azi o sa aveti CIS...acum bateti campii...unde este CIS-ul..pe care trebuia sa il luati...ce legatura are AGVPRS cu CIS-ul federatiei..?veniti cu lucruri concrete nu cu baliverne...sunteti paranoic vreti sa fiti D-zeul pescuitului,dar de fap nu sunteti in stare sa faceti nimic,doar vorbe.....nu de CIS aveti nevoiei, ci de un consult neuropsihiatric si un tratament adecvat....Popescu Stefan scrie:Azi, cand am depus sentintele prin care ANST este obligata sa elibereze CIS-ul si documentatia pentru avizul la afiliere CIPS, m-am tavalit pe jos de ras cand am vazut dosarul AGVPSR pentru a i se elibera CIS-ul. Atasat era nota pe care FRPS a inaintat-o politicos AGVPSR de a se autoriza ca structura sportiva. Asa cum ma asteptam, juristii ANTS nu au pus botul la amenintarile lui Selaru si i-au recomandat ca daca vrea CIS sa faca bine sa separe vanatoarea de pescuitul sportiv, sa-si ia CIS si sa faca cerere de afiliere la FRPS. Bineinteles ca AGVPSR nu v-a renunta la vanatoare si va ramane fara CIS. Graba de a lua CIS nu este generata de vreo sclipire de inteligenta, ci de termenul din 12 martie cand, daca nu au CIS, vor fi dizolvati. Odata tot trebuiau sa-si dea obstescul sfarsit. Bineinteles ca si juristii ANTS au observat ca AGVPSR a incetat sa mai existe din 2006. Ramane ca si o instanta sa consemneze acest lucru. Cautati-va alt organizator al CM. FRPS deja se orienteaza catre lotul national.
andrei vladeanu scrie:nu am tinut nimic ascuns.govo scrie:Andrei, cum de ai tinut asa ceva ascuns pana acum?![]()
ASTAZI am procurat documentul. face parte din setul de acte depus recent de anst in procesul nostru (apcr) cu ei.