body scrie:Solutzii Miyagi, solutzii cautam, ca la critica ne pricepem totzi.
1. In primul rand ca sa conteze parerea ta trebuie un grad de implicare - participare.
2. Ca sa conteze parerea ta de reprezentat de catre echipa natzionala tre sa faci parte din lumea crapista ca asa oricine intra pe site de poker cand pierde Daniel Negreanu si tzipa ca nu sa calificat onest si ca nu ne reprezinta.
3. Daca vrei sa spui mai multe participa la sedintzele de pregatire a anului competitzional, asta e o lume ca oricare alta cine se implica poate sa decida, mama mea daca are pareri despre pescuitul crapului nu le emite pe site.
4. Fa un club si luptate pentru parerile tale.
........
Si mai sunt multe idei legate de incurajarea progresului in lumea crapista.
Eu nu pot sa critic munca baietzilor ca nu am participat la CN 2010 pot doar sa sugerez ce putem imbunatatzi desi nici eu nu-i halesc pe cei din APCR fiind membru al Ligii de Crap dar nici Imbecilismul si Diletantismul spectatorilor nu il halesc.
Radu Badica
4. Clubul il vei avea incepand cu calendarul competitional 2011, daca numai asa te poti numi participant la "lumea crapista".
3. Sedinte de pregatire a anului competitional pentru ce? ca sa nu poti participa in spiritul disciplinei ci doar sa te afli in treaba iesind din casa? Vad ca toate deciziile se iau unilateral. Cam la toate concursurile private, care constitue totusi o infrastructura, sunt probleme ce nu se pot clarifica nici macar in timpul concursurilor daramite sa existe o platforma de plecare organizata la nivel de for national. Ai senzatia ca regulamentele sunt "elaborate" de forumuri. Atunci de ce sa nu fiu un Imbecil Diletant Spectator si sa urlu aici?
2. Ca sa conteze parerea mea va trebui ca cineva sa-mi garanteze egalitatea de sanse din momentul devenirii participant financiar, in primul rand si apoi respect in situatia unor activitati comune.
1. Cum ai vedea altfel implicarea mea sau participarea daca faptul ca dintr-un pescar cu oaresice experiente ma risc sa-mi toc nervi, timpul, banii, ideile, sa-mi fac dusmani aiurea nu-i de ajuns? In mod sigur se va gasi cineva sa vina cu vreo retorica si de-abia o astept.
Urban culture.