Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:Orice club care va accepta sa incaseze bani va cere ceva in plus, ptr impozit, taxe, contabilitate, etc.
Presupunand ca se vor aduna la sedinta toate cele 39 de cluburi platitoare si vor vota treaba asta, CINE va suporta cheltuiala suplimentara, neanuntata initial ? Adica cand m-am inscris oficial la CN, achitand avansul.
Cei de la Corbu nu incasau nicio taxa suplimentara. Nu trebuie sa renunte nimeni la pescuit la Cn, doar ca pe banii nostri noi trebuie sa hotaram. Iar eu nu sunt de acord sa platesc in plus. Ce nu este clar ?claudiupascu scrie:Bineinteles ca si cei de la Corbu aveau aceleasi cheltuieli in contabilitate.
Acu serios Vladut daca nu mai vrea omul sa stranga banii ce sa facem renuntam toate cluburile sa mai pescuim?
Am raspuns mai sus.Alexandru Popescu scrie:Vladut Mateianu scrie:Orice club care va accepta sa incaseze bani va cere ceva in plus, ptr impozit, taxe, contabilitate, etc.
Presupunand ca se vor aduna la sedinta toate cele 39 de cluburi platitoare si vor vota treaba asta, CINE va suporta cheltuiala suplimentara, neanuntata initial ? Adica cand m-am inscris oficial la CN, achitand avansul.
Vladut, tu crezi ca cei de la CCC Corbu nu aveau specificate aceste taxe cand au acceptat incasarea banilor in contul lor? Eu cred ca nu este nici o diferenta, daca nu corbu se ocupa alt club/asociatie.
Interesant este motivul pentru care au refuzat acest lucru, cand deja au inceput sa incaseze.
Vladut Mateianu scrie:Am raspuns mai sus.Alexandru Popescu scrie:Vladut Mateianu scrie:Orice club care va accepta sa incaseze bani va cere ceva in plus, ptr impozit, taxe, contabilitate, etc.
Vladut, tu crezi ca cei de la CCC Corbu nu aveau specificate aceste taxe cand au acceptat incasarea banilor in contul lor? Eu cred ca nu este nici o diferenta, daca nu corbu se ocupa alt club/asociatie.
Interesant este motivul pentru care au refuzat acest lucru, cand deja au inceput sa incaseze.
Nu stiu exact de ce nu mai vor, doar presupun. Nu stiu cine vrea sa riste sa organizeze un Cn nelegitim( vezi lupta intre federatie si agvps) care poate avea repercusiuni penale. Daca castig Cn si nu ma trimite agvps la cm pe motiv ca pierde acest drept ? Pe cine dau in judecata ca sa recuperez banii ? Logic, pe clubul organizator, adica cel caruia i-am platit taxa.
Umbla pe fb si pe whatup poze cu PV-ul acestei sedinte.... Nimic oficial. Ma gandesc ca Crapmania pierde 6000 euro ptr un CN anost si facut pe ascuns....Hrib George scrie:Nimeni nimic........organizatorii?Se mai tine CN anul acesta!?Banii nostri pe unde sunt.....
Pacat ca in loc de super promovare a unui super eveniment, avem super anonimat la super pret ! Ai cel mai aglomerat CN din istorie si il tii ascuns ... dupa aia te intrebi de ce nu se inghesuiesc sponsorii !Vladut Mateianu scrie:Umbla pe fb si pe whatup poze cu PV-ul acestei sedinte.... Nimic oficial. Ma gandesc ca Crapmania pierde 6000 euro ptr un CN anost si facut pe ascuns....Hrib George scrie:Nimeni nimic........organizatorii?Se mai tine CN anul acesta!?Banii nostri pe unde sunt.....