COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
stefanmuraru
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de stefanmuraru »

andrei vladeanu scrie:stefane,
am zis sa-l lasam sa spuna ce doreste, pentru ca lumea sa traga singura concluziile.
banarea nu cred ca era o solutie.
pe urma s-ar fi vorbit pe la colturi, iar informatiile ar fi fost confuze.
nu zic ca acum sunt foarte clare, dar cine are putere de discernamant isi poate face o idee despre cum stau exact lucrurile.
Andrei - ce parere sa isi faca. Cei care nu stiu le spun eu acum: Popescu Stefan este un TZEPAR. A organizat concursuri de pescuit (la crap, la rapitor....si cine stie ce alte concursuri) si la final nu a s-a acordat nici un un premiu din cele spuse la inceput. Adica pescarii au platit taxa de inscriere si la sfarsit castigatorii s-au ales cu praful de pe toba.

Nu este de ajuns acest lucru pentru a fi banat?
Ce ma intereseaza pe mine ca vrea sa faca o federatie din moment ce omul nu este credibil? Sa o faca sanatos -nimeni nu ii sta in cale.

Pentru problemele legale legate de pescuitul sportiv se ocupa avocatul clubului si sunt convins ca George Alexandru, presedintele clublui din care fac eu parte ne va comunica si ne va explica tot ce este nevoie (eventual va fi invitat si avocatul la o adunare generala).

Website-ul http://www.crapmania.ro are o cumunitate de pescari de "calitate". Nu am auzit de foarte multe ori ca ar fi prezenti pe acest site utilizatori care se ocupa cu "tzepe", furtisaguri, pacaleli si atunci cand s-a dovetit acest lucru acei utilizatori au primit restrictie de a mai utiliza website-ul. DE CE SE FACE O EXCEPTIE CU ACEST EXCROC?

Doar sunt dovedite faptele sale (chiar el a recunoscut ca a bagat banii in buzunar si a uitat de premii).

PS: acesta este singurul website unde mai posteaza.

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Discutii de c**** in loc de fapte concrete asta cred eu despre ce se discuta de o vreme incoace pe aici :oops:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

buhac constantin scrie:Domnul Presedinte
Eu si partenerul meu anul acesta dorim sa participam la Campionatul National de pescuit la Crap .
La ora actuala nu sunt membru al unui Club afiliat la Federatie .De maine noi doi devenim membrii ai Clubului la care ne indrumati dumneavoastra .Noi in anul 2011 nu dorim sa participam la concursuri comerciale .In schimb dorim sa participam la Campionatul National .Fiind noi veniti in acest Club unde cred ca sunt pescari mai buni decat noi doi sigur nu ne va selectiona in primi 12 sa zicem . Eu si partenerul meu cum vom putea participa la C.N ?
Campionatul National se va desfasura pe Loturi de XX pescari ori pe echipe de 2 pescari ?
Nu cred ca este corecta desfasurarea Campionatului National sa se desfasoare pe Cluburi .
La nici un sport echipa Campioana nu reprezinta Romania la Campionatele Mondiale .
Niciodata nu se vor strange cei mai buni 12 pescari la un singur Club .
Nici in 1986 Steaua cand a luat Cupa Campionilor la fotbal nu avea toti jucatorii la echipa nationala .
Ce parere aveti ?
Nu pot sa va indrum eu catre niuciun club, dar o puteti face singuri. Cluburile membre sunt postate pe web site-ul federatiei. O puteti face cu orice alt club care se va afilia la federatie, in termenele prevazute in deciziile biroului federal.
Cat priveste desfasurarea Campionatului ea se va face pe echipe. Campionatul va desemna echipa castigatoare si asa este corect sa fie. In ceea ce priveste reprezentarea Romaniei, va dau dreptate si sustin acelasi principiu. Stabilirea lotului reprezentativ este atributul antrenorului federal pe proba de crap si el va fi cel care va selectiona cei mai buni sportivi ce vor reprezenta Romania.
Ultima oară modificat Dum Mar 13, 2011 16:19 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

stefanmuraru scrie: Pe noi utilizatorii acestui website nu ne intereseaza sa citim legi sau ordonante de urgenta, pe noi ne intereseaza pescuitul.
domnu' reprezentant al utilizatorilor acestui website, daca tot ma reprezentati si pe mine, ati fii atat de amabil sa ne cunoastem si noi ca oamenii ? :lol: :lol: :lol:

si daca nu va deranjaza f. tare, si pe mine ma intereseaza pescuitul, dar mai mult pe balta, iar aici, pe topicurile de specialitate si atat :wink:

cred, asa cum spunea si andrei, ca omul trebuie sa fie lasat sa spuna ce are de spus, iar noi cei ce citim, sau mai bine spus cei ce vrem sa citim, fiindca nu ne obliga nimeni, tragem concluziile si gata...nu credeti ca e mai simplu asa si nici nu va mai enervati de geaba pentru ca pe popescu tot nu-l potoliti :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Popescu Stefan scrie:Cat priveste desfasurarea Campionatului ea se va face pe echipe. Campionatul va desemna echipa castigatoare si asa este corect sa fie.
dom' popescu, presupunand ca aveti deja un consilier pe probleme de "crap", ne puteti spune si noua ce inseamna "pe echipe", fiindca mi-a spus un avocat ca nu-i stipulat in nicio lege :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Popescu Stefan

cornelserbu scrie:
Popescu Stefan scrie:Cat priveste desfasurarea Campionatului ea se va face pe echipe. Campionatul va desemna echipa castigatoare si asa este corect sa fie.
dom' popescu, presupunand ca aveti deja un consilier pe probleme de "crap", ne puteti spune si noua ce inseamna "pe echipe", fiindca mi-a spus un avocat ca nu-i stipulat in nicio lege :lol: :lol: :lol:
Da domnule Serbu. Campionatul de pescuit sportiv - sectiunea crap se va desfasura pe echipe dupa regulamentul corespunzator al acesteia ce va fi publicat odata cu calendarul competitiei.
Presedintele subcomisiei (intrucat Comisia de competitii cuprinde subcomisii pe fiecare proba) este unul dintre cei mai respectati pescari de crap din Romania - Ghiti Ghiusan si in scurt timp va supune aprobarii biroului federal documentele referiotoare la acest capitol. Dar, subliniez inca odata. Federatia organizeaza competitii oficiale, fiind structura sportiva, nu intalniri neoficiale de crap cum sustine ca organizeaza Andrei Vladeanu si nu va incepe decat dupa legitimarea sportivilor de catre federatie.
Ultima oară modificat Dum Mar 13, 2011 16:28 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Domnule Serbu - cum sa il lasam sa spuna ce are de spus? A mai spus ca da premii la concursuri si acest lucru nu s-a intamplat. Daca Dumneavostra doriti sa fiti mintit (poate va face placere acest lucru) mie nu, nu imi place sa ma prosteasca nimeni si cred ca toti utilizatorii acestui site doresc la fel. Daca dumneavostra va place scandalul si "imbarligaturile" mie nu. Dupa cum ati vazut nu prea m-am implicat cu nimic si nu am zis nimic cand a fost vorba de CN, dar cand vine vorba de "tzepe" si "tzepari" sa stiti ca nu pot sta cu mainile in san.

Legat de "sa ne cunoastem" - cu cea mai mare placere. Cred ca ne vom intalni la concursuri sau la CN.

cip's turn

Re: CORNEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de cip's turn »

Popescu Stefan scrie:
buhac constantin scrie:Domnul Popescu este adevarat ca pentru anul 2011 nu mai organizati Campionat National ?
Se discuta ca lucrati la clasamentele de anul trecut de la toate concursurile si pescarii cei mai bine clasati vor fi convocati la Lotul National sub directa conducere a antrenorului Nitu Ioan ! Este vreun sambure de adevar ? Ar fi posibil ?
Subiectul nu este de actualitate. Federatia mai are cateva etape pentru a putea demara competitiile oficiale. In ordine : legitimarea sportivilor, intocmirea cartotecilor de evidenta a legitimatiilor sportive, a contractelor de legitimare si a evidentelor transferurilor, a autorizarilor arbitrilor. FRPS este federatie sportiva, nu secta AV.
Pana la stabilirea antrenorilor va trebui ca acestia sa fie atestati de Autoritatea statului in domeniu (scoala nationala de antrenori).
Sunt multe de facut pentru a iesi o treaba serioasa. Acum va dati seama de ce nu au putut unii sa faca federatia, pentru ca habar nu au cu ce se mananca.
Oricum, semnele sunt pozitive, intrucat interesul cluburilor pentru federatie a crescut simtitor.

PS Daca tata Nitu ar accepta o asemenea functie (pe care nu cred ca cineva ar putea-o constesta) ar fi un castig pentru pescuitul sportiv. Eu i-am facut deja oferta. Depinde de dumnealui si oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal.
Fane am o intrebare : CUM POT SA DEVIN ANTRENOR DE PESCUIT LA CRAP SI MAI ALES CUM O SA POT SA MA OCUP DE TRANSFERURI SA VAND SI SA CUMPAR SPORTIVI?
it's in your blood
C.S. CARP CLUJ SOCIETY

stefanmuraru
pescar de competitie

Re: CORNEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de stefanmuraru »

cip's turn scrie:
Popescu Stefan scrie:
buhac constantin scrie:Domnul Popescu este adevarat ca pentru anul 2011 nu mai organizati Campionat National ?
Se discuta ca lucrati la clasamentele de anul trecut de la toate concursurile si pescarii cei mai bine clasati vor fi convocati la Lotul National sub directa conducere a antrenorului Nitu Ioan ! Este vreun sambure de adevar ? Ar fi posibil ?
Subiectul nu este de actualitate. Federatia mai are cateva etape pentru a putea demara competitiile oficiale. In ordine : legitimarea sportivilor, intocmirea cartotecilor de evidenta a legitimatiilor sportive, a contractelor de legitimare si a evidentelor transferurilor, a autorizarilor arbitrilor. FRPS este federatie sportiva, nu secta AV.
Pana la stabilirea antrenorilor va trebui ca acestia sa fie atestati de Autoritatea statului in domeniu (scoala nationala de antrenori).
Sunt multe de facut pentru a iesi o treaba serioasa. Acum va dati seama de ce nu au putut unii sa faca federatia, pentru ca habar nu au cu ce se mananca.
Oricum, semnele sunt pozitive, intrucat interesul cluburilor pentru federatie a crescut simtitor.

PS Daca tata Nitu ar accepta o asemenea functie (pe care nu cred ca cineva ar putea-o constesta) ar fi un castig pentru pescuitul sportiv. Eu i-am facut deja oferta. Depinde de dumnealui si oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal.
Fane am o intrebare : CUM POT SA DEVIN ANTRENOR DE PESCUIT LA CRAP SI MAI ALES CUM O SA POT SA MA OCUP DE TRANSFERURI SA VAND SI SA CUMPAR SPORTIVI?
O sa iti raspunda cam asa:
Varianta 1: asa cum raspunde la intrebarile legate de premiile de la concursurile organizate de el (tace malc).
Varinata 2: o sa trimita la nu stiu ce lege (doar suntem toti juristi sau avocati si intelegem tot).

Popescu Stefan

stefanmuraru scrie:Domnule Serbu - cum sa il lasam sa spuna ce are de spus? A mai spus ca da premii la concursuri si acest lucru nu s-a intamplat. Daca Dumneavostra doriti sa fiti mintit (poate va face placere acest lucru) mie nu, nu imi place sa ma prosteasca nimeni si cred ca toti utilizatorii acestui site doresc la fel. Daca dumneavostra va place scandalul si "imbarligaturile" mie nu. Dupa cum ati vazut nu prea m-am implicat cu nimic si nu am zis nimic cand a fost vorba de CN, dar cand vine vorba de "tzepe" si "tzepari" sa stiti ca nu pot sta cu mainile in san.
Sa inteleg ca dumneata participi la concursuri pentru premii, nu pentru performanta. Aici avem niste puncte de vedere diferite. Am mai subliniat si o fac pentru ultima oara, cu speranta ca va va iesi din cap ca performanta nu este roata tiganului. Premiile la care te tot referi, cu toate ca nu esti implicat cu nimic in ele, sunt treaba FNPSR nu a lui Popescu si vor fi date castigatorilor cand acst lucru va fi posibil.
Daca cupa respectiva se intitula cupa Popescu, era o teaba, dar se numea CUpa FNPSR. Nu mai faceti greseli de tipul asta. Din cate stiu, nu am avut condamnari penale. Asa ca va rog sa va controlati limbajul si daca nu aveti argumente la subiect, ar fi preferabil sa va abtineti.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”