Andrei - ce parere sa isi faca. Cei care nu stiu le spun eu acum: Popescu Stefan este un TZEPAR. A organizat concursuri de pescuit (la crap, la rapitor....si cine stie ce alte concursuri) si la final nu a s-a acordat nici un un premiu din cele spuse la inceput. Adica pescarii au platit taxa de inscriere si la sfarsit castigatorii s-au ales cu praful de pe toba.andrei vladeanu scrie:stefane,
am zis sa-l lasam sa spuna ce doreste, pentru ca lumea sa traga singura concluziile.
banarea nu cred ca era o solutie.
pe urma s-ar fi vorbit pe la colturi, iar informatiile ar fi fost confuze.
nu zic ca acum sunt foarte clare, dar cine are putere de discernamant isi poate face o idee despre cum stau exact lucrurile.
Nu este de ajuns acest lucru pentru a fi banat?
Ce ma intereseaza pe mine ca vrea sa faca o federatie din moment ce omul nu este credibil? Sa o faca sanatos -nimeni nu ii sta in cale.
Pentru problemele legale legate de pescuitul sportiv se ocupa avocatul clubului si sunt convins ca George Alexandru, presedintele clublui din care fac eu parte ne va comunica si ne va explica tot ce este nevoie (eventual va fi invitat si avocatul la o adunare generala).
Website-ul http://www.crapmania.ro are o cumunitate de pescari de "calitate". Nu am auzit de foarte multe ori ca ar fi prezenti pe acest site utilizatori care se ocupa cu "tzepe", furtisaguri, pacaleli si atunci cand s-a dovetit acest lucru acei utilizatori au primit restrictie de a mai utiliza website-ul. DE CE SE FACE O EXCEPTIE CU ACEST EXCROC?
Doar sunt dovedite faptele sale (chiar el a recunoscut ca a bagat banii in buzunar si a uitat de premii).
PS: acesta este singurul website unde mai posteaza.