COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Popescu Stefan

Re: CORNEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de Popescu Stefan »

Infiintarea unui club este foarte simpla si la indemana oricui. APS Acvila poate fi membru fondator al clubului. Va putem consilia.
Sportivii care vor sa participe la competitii pana atunci ,pot solicita legitimarea unui club membru al federatiei.

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:
gsg scrie:De ANST. Daca stii ce este aia. Sau voi nu sunteti structura sportiva? Sunteti cumva o secta?
pe lumea asta nu exista decat structuri sportive si secte?

nu suntem structura sportiva. suntem o asociatie de cluburi sportive si asociatii care suntem legal autorizati sa organizam campionatul national de pescuit la crap.
deoarece pecuitul la crap nu este disciplina sportiva am primit in instanta acest drept, fara sa fim structura sportiva.
hotararea definitiva si irevocabila este postata pe acest site si pe apcr.eu

unde este ilegalitatea si cine ce eutanasiaza?!
Domule Vladeanu, aveti probleme de logica? Afirmati mai sus ca sunteti legal autorizati sa organizati campionatul national de crap, dar nu spuneti de catre cine. Sa nu spuneti ca de Judecatorie sau de AGVPSR ca va faceti de cacao. :lol: :lol: :lol:

Cine va autorizat? Ca nici AGVPSR nu are autorizatie.

Citeste cu atentie ce scrie mai jos.

OG 26/2000

Art. 14.
Daca asociatia, prin natura scopului sau obiectivelor propuse, urmeaza sa desfasoare activitati pentru care, potrivit legii, sunt necesare autorizatii administrative prealabile, aceste activitati nu vor putea fi initiate, sub sanctiunea dizolvarii pe cale judecatoreasca, decat dupa obtinerea autorizatiilor respective.

Legea este L.69/2000

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

gsg scrie: ...Pana la stabilirea antrenorilor va trebui ca acestia sa fie atestati de Autoritatea statului in domeniu (scoala nationala de antrenori)...
...Daca tata Nitu ar accepta... oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal.
Off topic, dar am o intrebare: cine sunt "profesorii" care vor preda la "scoala nationala de antrenori"? Cine il va "autoriza" pe Tata Nitu sau pe Maty, sau pe altii ca antrenor(i) federal(i)? Scuze, dar e chiar comic :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

gsg scrie:
andrei vladeanu scrie:
gsg scrie:De ANST. Daca stii ce este aia. Sau voi nu sunteti structura sportiva? Sunteti cumva o secta?
pe lumea asta nu exista decat structuri sportive si secte?

nu suntem structura sportiva. suntem o asociatie de cluburi sportive si asociatii care suntem legal autorizati sa organizam campionatul national de pescuit la crap.
deoarece pecuitul la crap nu este disciplina sportiva am primit in instanta acest drept, fara sa fim structura sportiva.
hotararea definitiva si irevocabila este postata pe acest site si pe apcr.eu

unde este ilegalitatea si cine ce eutanasiaza?!
Domule Vladeanu, aveti probleme de logica? Afirmati mai sus ca sunteti legal autorizati sa organizati campionatul national de crap, dar nu spuneti de catre cine. Sa nu spuneti ca de Judecatorie sau de AGVPSR ca va faceti de cacao. :lol: :lol: :lol:

Cine va autorizat? Ca nici AGVPSR nu are autorizatie.

Citeste cu atentie ce scrie mai jos.

OG 26/2000

Art. 14.
Daca asociatia, prin natura scopului sau obiectivelor propuse, urmeaza sa desfasoare activitati pentru care, potrivit legii, sunt necesare autorizatii administrative prealabile, aceste activitati nu vor putea fi initiate, sub sanctiunea dizolvarii pe cale judecatoreasca, decat dupa obtinerea autorizatiilor respective.

Legea este L.69/2000
am spus de cine suntem autorizati. de instanta.

de ce imi tot citezi legea sportului?!
noi nu avem nicio treaba cu legea 69 deoarece pescuitul la crap nu este disciplina sportiva!
scrie si in hotarare.
The One Team

Popescu Stefan

Vali Vesa scrie:
gsg scrie: ...Pana la stabilirea antrenorilor va trebui ca acestia sa fie atestati de Autoritatea statului in domeniu (scoala nationala de antrenori)...
...Daca tata Nitu ar accepta... oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal.
Off topic, dar am o intrebare: cine sunt "profesorii" care vor preda la "scoala nationala de antrenori"? Cine il va "autoriza" pe Tata Nitu sau pe Maty, sau pe altii ca antrenor(i) federal(i)? Scuze, dar e chiar comic :lol:
Chiar daca este o formalitate, ea trebuie indeplinita. Experienta pe care Tata Nitu o are, ar trebui impartasita si altora. Ar putea fi chiar dumnelui un eminent profesor.

PS Scoala respectiva exista si este in subordinea ANST. Nu ar strica sa sti ca trebuie umblat si la codul ocupational, intrucat pescuitul sportiv duce lipsa de tehnicieni de valoare si acesti oameni trebuie retribuiti. Doar asa putem face performanta. Este punctul meu de vedere. Facerea de bine in pescuitul sportiv trebuie uitata.
Ultima oară modificat Dum Mar 13, 2011 11:27 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

Popescu Stefan

Andrei Vladeanu,
Instanta iti acorda personalitate juridica, nu te autorizeaza. Ti-am spus sa eviti raspunsul asta si ai comis-o. Si cluburile se infiinteaza tot prin instanta, dar trebuie sa se inregistreze in Registrul sportiv si sa obtina autorizatia de functionare. Clubul Senzar nu are asa ceva? Vezi ca se elibereaza in acelasi timp si probabil au uitat sa ti-o dea :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu strica daca juristii tai citeau si ei OG 26/2000. Ia uite ce frumos scrie aici:

Art. 35.
(1) Doua sau mai multe asociatii sau fundatii se pot constitui in federatie.
(2) Federatiile dobandesc personalitate juridica proprie si functioneaza in conditiile prevazute de prezenta ordonanta pentru asociatiile fara scop patrimonial, conditii care li se aplica in mod corespunzator, cu exceptiile stabilite in prezentul capitol.
(3) Cererea de inscriere se solutioneaza de tribunalul in circumscriptia caruia federatia urmeaza sa isi aiba sediul.

Acum realizezi ce ti-a reprosat dl. Oana? Macar ai decenta si recunoaste ca ai gresit. E omeneste si nimeni nu te poate condamna.

andrei vladeanu
Veteran

d-ta nu intelegi.
raspunde-mi punctual, te rog.
la ce-mi trebuie autorizare sportiva la apcr, daca pescuitul la crap nu este disciplina sportiva?

iar instanta a decis ca apcr poate sa faca cn crap din motivul de mai sus. altfel, ne trimetea la ans dupa cis. nu ne-a trimis.
The One Team

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:d-ta nu intelegi.
la ce-mi trebuie autorizare sportiva la apcr, daca pescuitul la crap nu este disciplina sportiva?

iar instanta a decis ca apcr poate sa faca cn crap din motivul de mai sus. altfel, ne trimetea la ans dupa cis. nu ne-a trimis.
Iar te faci de chestia aia? Pescuitul la crap este o proba a pescuitului sportiv, nu se practica pentru valorificare (sau poate ca da). Esti hazos de-a dreptul, avand in vedere ca membri APCR sunt cluburi sportive, nu asociatii de bloc si ii aburesti ca faci cu ei un Campionat National.
Cred ca discutia trebuie sa se opreasca aici. Vorbim limbi diferite.

PS CIS-ul se obtine dupa ce dobandesti personalitate juridica. Si numai federatiile se constituie doar cu avizul expres al ANS. Iar te bagi unde nu te pricepi. Ocupate de pescuit . Ai mai mult talent pe balta decat in legislatie si e pacat sa-l irosesti.

andrei vladeanu
Veteran

gsg scrie:
andrei vladeanu scrie:d-ta nu intelegi.

Iar te faci de chestia aia? Pescuitul la crap este o proba a pescuitului sportiv, nu se practica pentru valorificare (sau poate ca da). Esti hazos de-a dreptul, avand in vedere ca membri APCR sunt cluburi sportive, nu asociatii de bloc si ii aburesti ca faci cu ei un Campionat National.
Cred ca discutia trebuie sa se opreasca aici. Vorbim limbi diferite.
nu, nu, vorbim aceeasi limba.
eu sunt de acord ca pescuitul la crap este o ramura a pescuitului sportiv. numai ca in acesti 5 ani in care apcr a organizat cn crap nu exista federatie de profil.
care a fost ilegalitatea?
The One Team

Popescu Stefan

E simpla; in locul transformarii APCR din asociatie de persoane fizice in asociatie de asociatii (aici ar trebui sa citesti inca odata art. 35 din OG 26/2000) trebuia sa infiintezi federatia de pescuit sportiv. Documentele depuse de FNPSR si Senzor sunt in acelasi biblioraft la ANS. Faptul ca v-ati impotmolit in federatia lui Tarus denota ceva limite prin anumite zone. Dovada faptul ca acestea au fost depasite cu usurinta si infiintarea federatiei a fost posibila.
Ori practicarea activitatilor care, potrivit legii, trebuie autorizate (ma refer la acitvitati sportive) este ilegala si practicarea in forma continuata este premiza agravanta. Ar trebui sa tragi concluziile necesare. LRS le-a tras si acum arunca castana la cluburi (vezi calendarul de competitii LRS). Dar se pare ca si aici cluburile s-au prin si am informatii ca se pune de o AG pentru a se decide ce e de facut.
Nu crezi ca ar fi utila o adunare generala a APCR prin care sa dezbateti situatia creata prin aparitia federatiei sportive? Eu asa as face. Adunarea generala este organul suprem intr-un ONG si ar trebui sa decida in cunostiinta de cauza. Nu va asumati responsabilitati pe care nu vi le-a dat adunarea generala si sti bine de ce.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”