Moderator: gor965
Domule Vladeanu, aveti probleme de logica? Afirmati mai sus ca sunteti legal autorizati sa organizati campionatul national de crap, dar nu spuneti de catre cine. Sa nu spuneti ca de Judecatorie sau de AGVPSR ca va faceti de cacao.andrei vladeanu scrie:pe lumea asta nu exista decat structuri sportive si secte?gsg scrie:De ANST. Daca stii ce este aia. Sau voi nu sunteti structura sportiva? Sunteti cumva o secta?
nu suntem structura sportiva. suntem o asociatie de cluburi sportive si asociatii care suntem legal autorizati sa organizam campionatul national de pescuit la crap.
deoarece pecuitul la crap nu este disciplina sportiva am primit in instanta acest drept, fara sa fim structura sportiva.
hotararea definitiva si irevocabila este postata pe acest site si pe apcr.eu
unde este ilegalitatea si cine ce eutanasiaza?!
Off topic, dar am o intrebare: cine sunt "profesorii" care vor preda la "scoala nationala de antrenori"? Cine il va "autoriza" pe Tata Nitu sau pe Maty, sau pe altii ca antrenor(i) federal(i)? Scuze, dar e chiar comicgsg scrie: ...Pana la stabilirea antrenorilor va trebui ca acestia sa fie atestati de Autoritatea statului in domeniu (scoala nationala de antrenori)...
...Daca tata Nitu ar accepta... oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal.
am spus de cine suntem autorizati. de instanta.gsg scrie:Domule Vladeanu, aveti probleme de logica? Afirmati mai sus ca sunteti legal autorizati sa organizati campionatul national de crap, dar nu spuneti de catre cine. Sa nu spuneti ca de Judecatorie sau de AGVPSR ca va faceti de cacao.andrei vladeanu scrie:pe lumea asta nu exista decat structuri sportive si secte?gsg scrie:De ANST. Daca stii ce este aia. Sau voi nu sunteti structura sportiva? Sunteti cumva o secta?
nu suntem structura sportiva. suntem o asociatie de cluburi sportive si asociatii care suntem legal autorizati sa organizam campionatul national de pescuit la crap.
deoarece pecuitul la crap nu este disciplina sportiva am primit in instanta acest drept, fara sa fim structura sportiva.
hotararea definitiva si irevocabila este postata pe acest site si pe apcr.eu
unde este ilegalitatea si cine ce eutanasiaza?!![]()
![]()
![]()
Cine va autorizat? Ca nici AGVPSR nu are autorizatie.
Citeste cu atentie ce scrie mai jos.
OG 26/2000
Art. 14.
Daca asociatia, prin natura scopului sau obiectivelor propuse, urmeaza sa desfasoare activitati pentru care, potrivit legii, sunt necesare autorizatii administrative prealabile, aceste activitati nu vor putea fi initiate, sub sanctiunea dizolvarii pe cale judecatoreasca, decat dupa obtinerea autorizatiilor respective.
Legea este L.69/2000
Chiar daca este o formalitate, ea trebuie indeplinita. Experienta pe care Tata Nitu o are, ar trebui impartasita si altora. Ar putea fi chiar dumnelui un eminent profesor.Vali Vesa scrie:Off topic, dar am o intrebare: cine sunt "profesorii" care vor preda la "scoala nationala de antrenori"? Cine il va "autoriza" pe Tata Nitu sau pe Maty, sau pe altii ca antrenor(i) federal(i)? Scuze, dar e chiar comicgsg scrie: ...Pana la stabilirea antrenorilor va trebui ca acestia sa fie atestati de Autoritatea statului in domeniu (scoala nationala de antrenori)...
...Daca tata Nitu ar accepta... oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal.
Iar te faci de chestia aia? Pescuitul la crap este o proba a pescuitului sportiv, nu se practica pentru valorificare (sau poate ca da). Esti hazos de-a dreptul, avand in vedere ca membri APCR sunt cluburi sportive, nu asociatii de bloc si ii aburesti ca faci cu ei un Campionat National.andrei vladeanu scrie:d-ta nu intelegi.
raspunde-mi punctual, te rog.
la ce-mi trebuie autorizare sportiva la apcr, daca pescuitul la crap nu este disciplina sportiva?
iar instanta a decis ca apcr poate sa faca cn crap din motivul de mai sus. altfel, ne trimetea la ans dupa cis. nu ne-a trimis.
nu, nu, vorbim aceeasi limba.gsg scrie:Iar te faci de chestia aia? Pescuitul la crap este o proba a pescuitului sportiv, nu se practica pentru valorificare (sau poate ca da). Esti hazos de-a dreptul, avand in vedere ca membri APCR sunt cluburi sportive, nu asociatii de bloc si ii aburesti ca faci cu ei un Campionat National.andrei vladeanu scrie:d-ta nu intelegi.
raspunde-mi punctual, te rog.
la ce-mi trebuie autorizare sportiva la apcr, daca pescuitul la crap nu este disciplina sportiva?
iar instanta a decis ca apcr poate sa faca cn crap din motivul de mai sus. altfel, ne trimetea la ans dupa cis. nu ne-a trimis.
Cred ca discutia trebuie sa se opreasca aici. Vorbim limbi diferite.