la sedinta managerilor de azi s-a discutat
-la peste mort eliminare
-la mica intelegere cu pestii peste vecini ..... se pot pune markere cu textil pt cine crea sa-si protejeze standul si ... taiat firu vecinului cu el

Moderator: gor965
pharaoh scrie:Sa inceapa distractia![]()
Lasand gluma la o parte, le doresc celor care intra maine in lupta fire intinse, multa inspiratie, zero incidente, vreme frumoasa si pesti mari la cantar!
Dane,stiintific treaba sta asa:Dan Mitranescu scrie:Se hraneste la 10 grade pe fundul lacului sau in curenti cu apa rece si oxigenata, iar eu il prind si il tin la mal in apa de +30 grade . Cu schimbarea de temperatura facuta in cateva minute !oanavictor scrie:Dan Mitranescu scrie:Un peste scos din apa de 10 grade si tinut in apa de 30 grade poate sa moara in multe cazuri.
Motiv pentru care Campionatele Mondiale se tin OBLIGATORIU in perioade in care apa din lacuri este uniformizata ca temperaturi ( septembrie -octombrie ).
Diferente de 20 grade in apa pe timpul verii se gasesc frecvent, mai ales intre mal si adancime.
Nea Victor, care sunt diferentele maxime de temperatura acceptate la transportul pestilor ?!
biologic ,crapul refuza hranirea cand apa are mai mult de 32 grade ,pentru ca nu mai poate digera hrana ,cum niciodata vara[la amiaza ] nu se prind pesti in mal in zilele caniculare ...........deci decesul tine de manipulare ...........
poate avea oricat oxigen la transport daca apa din bazin depaseste 30 grade ajungi la destinatie cu el decedat ...........tot manipulare gresita se numeste
Pestii mor la schimbari bruste de temperatura ! ( sau unele specii la schimbari bruste de presiune ).
Este asa ?
La transportul crapilor pentru populat nu se accepta nici cateva grade intre apa de la transport si cea din lac, iar noi trecem peste acest aspect atat de usor ?
Oare de ce in peste 90% din cazuri pestii mor vara ? Ne bate soarele pe noi in cap si ii tratam altfel in perioada aia ?
Da, si noi am apelat tot la Gabi, mancarea de la Corbu nu prea este buna..... Nu vad de ce sa nu se poata livra mancarea, cei de la Corbu livrau la editile anterioare de CN, fara sa fie organizatori !petre iulian scrie:pun si eu o intrebare domnului Orhei aici ca sa nu deschid alt topic...
Noi vrem sa comandam mancare pentru loturi dar nu stiu daca-i dati voie cu masina s-o livreze pe toate sectoarele .....Suntem cel putin 3 loturi care comanda din acelas loc ...
65 lei / 3 mese pe zi / persoana / de la `maestrul Pantilimonescu
ps. Vladut stie ca se `mananca bine si proaspat
DA, se poate dacă se aduce mancare pentru mai multe loturi.petre iulian scrie:pun si eu o intrebare domnului Orhei aici ca sa nu deschid alt topic...
Noi vrem sa comandam mancare pentru loturi dar nu stiu daca-i dati voie cu masina s-o livreze pe toate sectoarele .....Suntem cel putin 3 loturi care comanda din acelas loc ...
Vreau și eu contact-ul pentru catering ....!petre iulian scrie:pun si eu o intrebare domnului Orhei aici ca sa nu deschid alt topic...