Si tu Bruttus !Dan Badarcea scrie:E adevarat ca s-a amanat prima etapa pana pana la lamurirea tuturor articolelor neclare din regulament?![]()
![]()
Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk

Moderator: gor965
Si tu Bruttus !Dan Badarcea scrie:E adevarat ca s-a amanat prima etapa pana pana la lamurirea tuturor articolelor neclare din regulament?![]()
![]()
Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk
Ma faci sa rad. Nu exista concurs pe Corbu la care sa nu bata vantul, nu mai zic cate furtuni au fost in timpul concursurilor. N-am auzit sa moara pesti. Sau odata ce l-ai bagat la sac nu mai e responsabilitatea nimanui ce se intampla cu pestele ala? Nu stiu de ce a devenit chestia asta un "bau-bau" in ultimul timp. Atatia ani nu a fost nicio problema.claudiupascu scrie: Incepe vantul din fata cu putere si -ti ridica sacii pe stand sau ti-i izbeste de parapet.Ce faci ca sa eviti.?
pharaoh scrie:Ma faci sa rad. Nu exista concurs pe Corbu la care sa nu bata vantul, nu mai zic cate furtuni au fost in timpul concursurilor. N-am auzit sa moara pesti. Sau odata ce l-ai bagat la sac nu mai e responsabilitatea nimanui ce se intampla cu pestele ala? Nu stiu de ce a devenit chestia asta un "bau-bau" in ultimul timp. Atatia ani nu a fost nicio problema.claudiupascu scrie: Incepe vantul din fata cu putere si -ti ridica sacii pe stand sau ti-i izbeste de parapet.Ce faci ca sa eviti.?
pana anul trecut, cand a iesit circoteca aiapharaoh scrie:Atatia ani nu a fost nicio problema.
o logica simpla, spune ca in acest caz nu ar mai avea rost precizarea cu "manipularea neglijenta" din regulamentoanavictor scrie:un peste care a avut puterea si dorinta de a manca nu se poate rani SINGUR iar de murit nici nu poate fi vorba decat printr-o manipulare neglijenta .
PUNCT
cornelserbu scrie:o logica simpla, spune ca in acest caz nu ar mai avea rost precizarea cu "manipularea neglijenta" din regulamentoanavictor scrie:un peste care a avut puterea si dorinta de a manca nu se poate rani SINGUR iar de murit nici nu poate fi vorba decat printr-o manipulare neglijenta .
PUNCT
Dan Mitranescu scrie:Un peste scos din apa de 10 grade si tinut in apa de 30 grade poate sa moara in multe cazuri.
Motiv pentru care Campionatele Mondiale se tin OBLIGATORIU in perioade in care apa din lacuri este uniformizata ca temperaturi ( septembrie -octombrie ).
Diferente de 20 grade in apa pe timpul verii se gasesc frecvent, mai ales intre mal si adancime.
Nea Victor, care sunt diferentele maxime de temperatura acceptate la transportul pestilor ?!
iar o logica si mai simpla spune ca pestele nu ar muri daca nu ar fi prins de pescari si scos pe mal.........pus pe saltea .......pus in sac ........legat sacul .........tinut in sac cu botul in mal ......... .......ar trai bine merci ...........cornelserbu scrie:o logica simpla, spune ca in acest caz nu ar mai avea rost precizarea cu "manipularea neglijenta" din regulamentoanavictor scrie:un peste care a avut puterea si dorinta de a manca nu se poate rani SINGUR iar de murit nici nu poate fi vorba decat printr-o manipulare neglijenta .
PUNCT