DECONTURI -ANALIZE -PROGRAM 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: DECONTURI -ANALIZE -PROGRAM 2010

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabi scrie:@ Dan Mitranescu

Daca vrei sa imprumutam tehnici din alte sporturi (ex:fotbal), atunci eu as propune sa nu se mai faca calificari pentru Lotul National, si sa se faca numai selectie de catre: Capitanul Lotului + Managerul Lotului + Consilierul Tehnic al Lotului, in urma analizei obiective facuta in timpul copmetitiilor din anul respectiv. Ca la Anglia. Nu e mai simplu asa? Si atunci s-ar bate lumea mult mai tare pe la toate concursurile, sa iasa in fata, pentru a fi vazuti bine de catre Staff-ul Lotului. (strict din punct de vedere pescuit).
Ideal este asa din punctul meu de vedere .

Sunt doua probleme insa :

1.Un capitan poate sa aleaga pescari buni ,dar certitudinea ca acestia sunt compatibili nu o are decat in urma unor concursuri pe loturi. Trebuie sa faca schimbari (vezi propunerea mea la nivel de club) pentru o echipa obtima si nu cred ca este timp de asa ceva ...

2. Lipsa fondurilor la final ...

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Dan Mitranescu scrie: Am in jur de 700 de exemple care in situatia lui Mihai continuau sa stea in stand numai sa-si mai incerce ei cateva "mosmoande" ... Poate gresesc eu si a fost o schimbare exclusiv pe motive de sanatate. Totusi daca exista un procent infim prin care Mihai Stanescu a considerat ca intrarea mea este spre binele echipei ... multumesc inca o data !
Tu sigur faceai parte din cele 700 de exemple. :lol:
Nu ma intereseaza ce s-ar fi intimplat in alte situatii. Important e ca cei ce au alcatuit lotul RO au avut un singur gind. Sa iasa bine Romania.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornel rosioru scrie:
Tu sigur faceai parte din cele 700 de exemple. :lol:
...recunosc ... ! :D

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:Pai ce facem, platim inainte? Ca la c.... ??? Fara suparare, eu nu consider ca e ok.
Vali ,acolo se spune ca ''EU PROPUN....''asta nu inseamna ca este stabilit :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornel rosioru
maestru emerit

[quote="Dan Mitranescu"]...
Asa cum cel mai bun antrenament este concursul in sine (de cele mai multe ori antrenamentele "la liber" duc la greseli grave in timpul competitiei) la fel va spun ca pescarii unui lot pot fi testati la adevarata valoare numai in timpul competitiei.

De-a lungul unui an competitional sunt o groaza de concursuri. Poti testa valoarea pescarilor in regim de concurs cit vrei.
CN e un fel de concursul concursurilor. Nu e loc pt. a invata. Din respect pt. aceasta competitie aici vin cei mai buni care vor reprezenta RO.

Dau ex. iar fotbalul ,dar este valabil in toate sporturile : In meciurile echipei nationale ,in faza de grupe (calificari) se perinda poate si 20-25 de jucatori pe la echipa.
Din acestia rezulta un lot de 11+5 care merge la CM in situatia unei calificari.

In cazul nostru in faza de grupe (selectiile din cadrul clubului) poti rula toti pescarii.
Din acestia rezulta un lot de 6+2.

De ce primii 11+5 care intra pe teren in primul meci din grupe nu sunt si cei care pleaca la CM ?
De ce in meciurile mai slab cotate echipele tari introduc in teren rezervele sau jucatori tineri ? Nu au timp de miute in afara competitiei ?

Pt. ca la fotbal exista selectioner (referiror la lot)
Iar incurci borcanele. Orice echipa in meciurile tari foloseste titularii (CN e un meci tare). Juniori ii ruleaza in divizia B sau C.

Cum pot eu sa testez adaptabilitatea unui pescar la un lot de 8 in asa zise "calificari in cadrul clubului" ? Cartile de vizita in pescuitul individual nu sunt neaparat valabile si in loturile de 8 !

E problema ta ca si maneger al clubului.
Cornel Rosioru ,

d p-c

Mesaj de d p-c »

Cornel Rosioru, a scris : @d p-c
Poate nu m-am exprimat corect. Am vrut sa spun ca ai tot dreptul sa vorbesti in numele asociatiei. Ba mai mult, poti participa la sedinta reprezentind AP Banatul.
Inca o data bun venit.

Va multumesc mult nea Cornele ! Domnul Popovici, i-a transmis domnului Florentin, dorinta noastra de a participa la calificarile de anul viitor si cred ca s-a inteles putin gresit de am aparut pe lista membrilor ce vor participa la sedinta din 18.
Am vorbit acum cateva minute cu domnul Popovici. Noi suntem la prima participare, avem incredere ca membrii participanti la sedinta vor lua cele mai bune decizii. Noi nu avem un lac mare si bine populat in Timis ca sa ne putem dori organizarea unei etape si vom fi de acord cu deciziile luate de organizatori. Nu am mai bate 1.000 de km intr-o zi sa venim la sedinta, decat daca considerati ca este neaparat nevoie. La calificari vom fi prezenti 100% si vom fi printre primii care ne vom achita taxa de participare. Va Multumesc !!!

cornel rosioru
maestru emerit

@Dane
Ca sa avem un CN puternic solutia e selectia in cadrul clubului.
Daca vrei sa multumesti unuia sau altuia care a sustinut financiar niste concursuri private, atunci il bagi in lot o etapa (evident din motive de accidentari), eventual il tragi pe la CM si se cheama ca ti-ai facut datoria. :lol: Cum o iesi RO pe acolo? ce importanta mai are, a fost ghinion.

Dane, invatati ca la acest nivel cind reprezinti RO intr-o competitie internationala interesele personale nu-si mai au locul.
Stiu bine ce spun si de ce ai facut aceasta propunere.
Cornel Rosioru ,

cornel rosioru
maestru emerit

d p-c scrie:Cornel Rosioru, a scris : @d p-c
Poate nu m-am exprimat corect. Am vrut sa spun ca ai tot dreptul sa vorbesti in numele asociatiei. Ba mai mult, poti participa la sedinta reprezentind AP Banatul.
Inca o data bun venit.

Va multumesc mult nea Cornele ! Domnul Popovici, i-a transmis domnului Florentin, dorinta noastra de a participa la calificarile de anul viitor si cred ca s-a inteles putin gresit de am aparut pe lista membrilor ce vor participa la sedinta din 18.
Am vorbit acum cateva minute cu domnul Popovici. Noi suntem la prima participare, avem incredere ca membrii participanti la sedinta vor lua cele mai bune decizii. Noi nu avem un lac mare si bine populat in Timis ca sa ne putem dori organizarea unei etape si vom fi de acord cu deciziile luate de organizatori. Nu am mai bate 1.000 de km intr-o zi sa venim la sedinta, decat daca considerati ca este neaparat nevoie. La calificari vom fi prezenti 100% si vom fi printre primii care ne vom achita taxa de participare. Va Multumesc !!!
Acesta e motivul pt. care am sustinut deschiderea acestui CN catre ardeal. Oameni dintr-o bucata. Bravo voua.
Cornel Rosioru ,

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel rosioru scrie:Acesta e motivul pt. care am sustinut deschiderea acestui CN catre ardeal. Oameni dintr-o bucata. Bravo voua.
asta e discriminare... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

cornelserbu scrie: asta e discriminare... :D
Ma scuzi trbuia sa amintesc si de tine. :D
Cornel Rosioru ,