DECONTURI -ANALIZE -PROGRAM 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: DECONTURI -ANALIZE -PROGRAM 2010

Mesaj de cornelserbu »

sunt si eu pe jumatate ardelean, dar asta nu inseamna ca regatenii sau moldovenii nu sunt oameni dintr-o bucata...fiecare padure cu uscaturile si cu arborii sai falnici... :D

in alta ordine de idei, imi place aia a lui dan cu schimbarile in echipa unui club in timpul calificarilor...va iesi, sigur pana la final cea mai buna echipa pe care o poate prezenta acel club, iar daca reuseste sa si castige, va nominaliza in timp util echipa pentru inscrierea la cm.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornel rosioru scrie:@Dane
Ca sa avem un CN puternic solutia e selectia in cadrul clubului.
Daca vrei sa multumesti unuia sau altuia care a sustinut financiar niste concursuri private, atunci il bagi in lot o etapa (evident din motive de accidentari), eventual il tragi pe la CM si se cheama ca ti-ai facut datoria. :lol: Cum o iesi RO pe acolo? ce importanta mai are, a fost ghinion.

Dane, invatati ca la acest nivel cind reprezinti RO intr-o competitie internationala interesele personale nu-si mai au locul.
Stiu bine ce spun si de ce ai facut aceasta propunere.
In naivitatea mea nu mi-am pus niciodata interese personale in propunerile pe care le-am avut.
Ca si interes personal aceste calificari ,cat si participarea la un CM , sunt pentru majoritatea concuretilor cele mai proaste investitii. Avem discernamantul acesta totusi ...

Nu exista interes personal pentru noi cei care intram in standuri ! Exista numai paguba si satisfactii morale ! Atat !

Legat de faptul ca "stiti de ce am facut aceasta propunere" va spun direct :
La Darvari am platit taxa in parti egale cu domnul Orhei , nu am datorii materiale fata de nimeni , iar daca am sa fiu investit cu functia de selectioner la nivel de club nu am sa fac niciodata compromisurile insinuate .

Aveti cuvantul meu de onoare ca atunci cand am facut aceasta propunere m-am gandit sa dau o sansa sau macar o speranta tuturor membrilor unui club atata timp cat noul sistem de calificari inchide usa in nas multora ...

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Dan Mitranescu scrie: In naivitatea mea nu mi-am pus niciodata interese personale in propunerile pe care le-am avut.
Ca si interes personal aceste calificari ,cat si participarea la un CM , sunt pentru majoritatea concuretilor cele mai proaste investitii. Avem discernamantul acesta totusi ...

Nu exista interes personal pentru noi cei care intram in standuri ! Exista numai paguba si satisfactii morale ! Atat !

Legat de faptul ca "stiti de ce am facut aceasta propunere" va spun direct :
La Darvari am platit taxa in parti egale cu domnul Orhei , nu am datorii materiale fata de nimeni , iar daca am sa fiu investit cu functia de selectioner la nivel de club nu am sa fac niciodata compromisurile insinuate .

Aveti cuvantul meu de onoare ca atunci cand am facut aceasta propunere m-am gandit sa dau o sansa sau macar o speranta tuturor membrilor unui club atata timp cat noul sistem de calificari inchide usa in nas multora ...
1.Participarea la CN e un risc pe care fiecare si-l asuma.
2.Eu zic ca fiecare urmareste un scop. Gloria, reclama sau partea financiara. (tie nu ti-a prins bine ca ai facut parte din LN ?)
3.Nu te-am acuzat in nici un fel, iar de acel domn nici nu am auzit.
4.Noul sistem care nu e prea nou nu inchide usa nimanui. E un sistem care se adreseaza celor mai buni. In orice competitie sunt invingatori si invinsi.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Si eu sunt de acord ca fiecare club sa desfasoare calificari in interior iar cei mai buni 8 sa reprezinte respectivul club la CN. Este calea logica si normala. Exact cum anul asta Romania si-a desemnat echipele pentru CM, acelasi lucru sa-l fac cluburile in cazul CN de anul viitor.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabisandu scrie:Si eu sunt de acord ca fiecare club sa desfasoare calificari in interior iar cei mai buni 8 sa reprezinte respectivul club la CN. Este calea logica si normala. Exact cum anul asta Romania si-a desemnat echipele pentru CM, acelasi lucru sa-l fac cluburile in cazul CN de anul viitor.
Anul asta daca o echipa din cele 4 calificate avea o problema (unul dintre concurenti se imbolnavea de ex.) automat acea echipa era inlocuita de urmatoarea clasata pentru ca la momentul plecarii la CM lotul sa fie complet.Transpune asta la nivel de club si ai sa vezi ca te contrazici singur !

Te intreb: Daca unul din lotul de 8 calificat la urmatorul CM va avea o problema prin care nu poate sa participe cum se va proceda ? Lotul respectiv este eliminat ? Lotul respectiv pleaca incomplet ?

Presupunand ca in fiecare lot exista o astfel de problema ce facem ? Nu mai ne prezentam la CM sau ne prezentam intr-o forma incompleta?

P.S. Am luat in calcul indisponibilitatea unei singure persoane , dar este vorba de integritatea a 8 persoane pe parcursul a cateva luni de zile (perioada calificarilor).
Ultima oară modificat Dum Noi 15, 2009 16:45 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gabisandu scrie:Si eu sunt de acord ca fiecare club sa desfasoare calificari in interior iar cei mai buni 8 sa reprezinte respectivul club la CN. Este calea logica si normala. Exact cum anul asta Romania si-a desemnat echipele pentru CM, acelasi lucru sa-l fac cluburile in cazul CN de anul viitor.
gabi, dar la timp te-ai gandit ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Dan
La problema asta putem gasi o rezolvare si anume inca o echipa care sa fie rezerva la rezerve din acelasi club. Dar nu sa vina care cum vrea, toate persoanele sa fie nominalizate.

@ Cornel
Sunt de acord ca fiecare club poate sa-si stabileasca lotul cum doreste. Noi ii vom selecta prin concurs, alte cluburi poate doar vor nominaliza lotul daca au probleme cu timpul. Fiecare face ce vrea la nivel de club. In schimb nu este in regula ca la CN sa vina loturi unde pescarii ce fac parte din el nu se cunosc exact. Ori cluburi care sa se prezinte cu mai mult de un lot.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

desemnarea componentilor unui lot este treaba interna a fiecarui club. Referitor la schimbarile nelimitate din timpul manselor de calificare...acest lucru avantajeaza anumite cluburi care se bazeaza pe numarul membrilor din club. Conditiile de pescuit si de abordare regulamentara a competitiilor, trebuie sa fie accesibile majoritatii cluburilor participante. Asa pentru conditii speciale faceti taxa de participare 10000 euro/club (care este o taxa foooarte selectiva) sau introduceti o regula ca se pot inscrie pescari cu inaltimea peste 1,75 m. Daca un club are 6 membrii care pot forma 3 echipe (minimul necesar pentru participare) de ce sa fie dezavantajat printr-o regula ca asta cu schimbarea componentilor lotului.

ex: Daca eu daca nu particip deloc la calificari, pot sa ma inscriu la sfarsit direct in clubul care sa calificat si sa merg la CM? cam cum ar fi. O sa spuneti ca nu priveste pe nimeni cum isi gestioneaza fiecare club prioritatile de alcatuire ale lotului, dar cei care se zbat sa se califice si isi dau sufletul pe balta pentru o calificare si nu au la sfarsit aceasta sansa...cum ar privi o situatie de acest gen. Dar daca asa se va vota. asa o sa se faca si gata. Dar daca ma gandesc mai bine un lot care schimba componentii de la o etapa la alta in functie de ???????...este un lot "foarte inchegat".

Iar treaba cu usa inchisa in nas unora...este propaganda...anul asta au avut usa deschisa toti oamenii din tara asta....la inceput isi anuntau participarea 80 echipe, dupa care au ramas 60. defapt 58 pentru ca una s-a retras si alta n-a mai participat. Au mai fost calificari pe loturi in anii trecuti... regulamentul a fost bun...deci nu vad de ce sa schimbam ceva... numai de dragul modificarilor?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu sunt de acord cu ideea de a se face modificari in cadrul lotului unui club in timpul desfasurarii CN, sau si mai rau, la finalul CN !

Si , ca sa fiu obiectiv, va dau un exemplu. Clubul Senior Crap, al carui presedinte sunt, este un club cu pescari foarte bine situati din punct de vedere financiar. Si care doresc neaparat sa participe la CM 2010. Stiti ce vom face ? Vom angaja cei mai buni 8 pescari la ora actuala, ii transferam la club, apoi dupa ce califica clubul, le multumim si ne trimitem oamenii nostrii, adica cei care au platit.... :oops:
Nu este normal. Cel mai corect este sa se faca calificari in cadrul cluburilor, asta este viitorul.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

parerea mea este ca schimbarea sistemului se la an la an nu aduce nimic benefic nimanui...
stabiliti fratilor un sistem viabil si ala sa fie valabil 3 ani sau 5 ani de acum incolo...asa fiecare club,fiecare pescar isi poate face programul cu mult timp inainte...cand sa se mai faca si calificari la nivelul clubului? in martie?
daca nu s-ar fi schimbat sistemul de desfasurare,puteam face calificarile la nivelul clubului in toamna acestui an...si stia fiecare ce are de facut in anul urmator...merge la CN sau se axeaza pe concursuri private...isi putea stabili fiecare un program,ptr ca nu toata lumea are timp liber ...nelimitat
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”