Moderator: gor965
Cred ca este un pic cam devreme..Dan Mitranescu scrie:Este cineva la curent cu noile schimbari de regulament cips-fips ?
(cantitate limitata de nada, plastice la carlig, momitoare ...)
Sunt sau nu precizate pe undeva ?
Pe mine aia cu momitoarele ma interesasebas scrie:Cred ca este un pic cam devreme..Dan Mitranescu scrie:Este cineva la curent cu noile schimbari de regulament cips-fips ?
(cantitate limitata de nada, plastice la carlig, momitoare ...)
Sunt sau nu precizate pe undeva ?![]()
La ultima sedinta a ramas ca sa stabileasca Anglia, in functie de lacul ales, limita de nada...
Totusi a ramas clara lista propusa de Mitch Smith cu plasticele de carlig aprobata in unanimitate...
erau o gramada, sper sa o publice FIPS pe undeva...
Dane..stii vorba aia..stai linistit n-ai nicio sperantza !Dan Mitranescu scrie:Pe mine aia cu momitoarele ma interesa![]()
Ce-mi mai place !
observ ca-n ultima vreme te intereseaza (si-ti cam place) sa te bagi in seama cam mult....Dan Mitranescu scrie:
Pe mine aia cu momitoarele ma interesa![]()
Ce-mi mai place !
De cand ma stiu (stii ) fac asta !andrei vladeanu scrie:observ ca-n ultima vreme te intereseaza (si-ti cam place) sa te bagi in seama cam mult....Dan Mitranescu scrie:
Pe mine aia cu momitoarele ma interesa![]()
Ce-mi mai place !
Costica Buhac iarasi ti-ai facut clubGeorge-Alexandru scrie:Salutari!
Clubul Green Lake.1 pers
oanavictor scrie:Topicul este cu adresa directa presedintilor de cluburi ,fostilor si viitorilor organizatori cat si eventualilor sponsori interesati de competitie .
Rog pe ceilalti membrii ai forumului sa se abtina de la comentarii .
@MaryMary2005 scrie:Balta Lacul 2- Bunget
Organizator CS Natural Carp
Luciu de apa 80 hectare , densitate peste aproximativ 150 tone , greutati cuprinse intre 1 kg si 16,800 , crap comun , oglinda si ten
Nr. standuri 30 cu 14 pontoane in lucru de 8/8 m , si 5 cabane
Acces pe balta - drum pietruit , facil si pe timp ploios pe toata suprafata lacului