Postez si aici ce am scris pe http://www.apcr.eu
Pentru a nu afla acest lucru din can-canurile zilnice de pe Forumuri , doresc sa comunic direct pe site-ul APCR , urmatoarele probleme :
- ieri 23.04.2010 - in urma unei discuti telefonice purtate de dl. Szekeli ( vicepresedinte AVPS Acvila ) atit cu mine cit si cu Costel Stanila , am fost amenintati cu proces civil daca la aceste calificari CTENO nu puncteaza ! Asta in ciuda faptului ca APCR este STATUAT prin conventie semnata , ca stabileste criteriile de selectie pentru CM ........ , in baza expertizei si rezultatelor dovedite pina acum la concursurile mondiale
- aceeasi rezolutie o da acest domn si in problema achitarii sumelor de participare - presand si insistind prin orice mijloc de lobby , prin AGVPS sa adoptam o solutie fiscala de incasare a sumelor , care da probleme APCR -ului , prin lipsa unui contract legal care sa statueze sumele de bani virate si exonereaza AVPS Acvila de orice responsabilitate .
- tot ieri am purtat o discutie atit cu dl. Selaru cit si dl. Bentu si nu am gasit decit putina intelegere vizazi de problemele APCR generate de participarea Acvila si o maxima acceptanta fata de aceasta asociatie .
- dat fiind ca exista o mare problema cu dl. Szekeli - nu m-ar mira sa fim dati in judecata pentru faptul ca culoarea vestelor nu este in trend , distanta intre standuri s-a masurat cu ruleta si nu cu teodolitul , samd si tinind cont de faptul ca de ceva vreme AGVPS nu este un partener impartial in acest CN
am hotarit ca luni 26.04.2010 sa imi depun demisia la AGVPS dintr-o functie decorativa , de sef al subcomisie de crap a AGVPS .
Demisia se doreste un gest de fronda fata de ultimele evenimente , pentru ca observ si sunt convins ca acest CN a devenit o mascarada , prin care cu orice pret , AVPS Acvila trebuie sa castige calificarile .
Gestul meu se alatura de cel al lui Andrei Vladeanu si a fost comunicat telefonic atit d-lui Selaru cit si d-lui Bentu . Demisia este de ONOARE si este ireversibila !
Imi doresc sa nu am dreptate in ccea ce priveste viitorul pescuitului de crap din Romania , dar sincer va spun ca este trist ....si in ceva vreme va deveni o solutie penibila atit comportamentala cit si de performanta .
Un singur lucru va rog sa intelegeti - cine isi doreste sa mai participe la acest CN plecat prost din start - e liber sa o faca ! Eu nu mai girez moral aceasta competitie . Asta o scriu pentru pescarii din APCR care m-au cunoscut si care inteleg ceea ce vreau sa spun . Avem forta sa batem pe oricine pe balta , dar prin birouri lucrurile s-au schimbat !