Popescu Stefan scrie:Exact. Omului ăstuia îi place să se audă vorbind. I-am recomandat să vorbească la oglindă
Fane tu cat ai vorbit Gogule pe forumuri unde-ti imbarligi viitorii donori? Acu` nu mai ai loc de mine

Moderator: gor965
Popescu Stefan scrie:Exact. Omului ăstuia îi place să se audă vorbind. I-am recomandat să vorbească la oglindă
te mai intreb odata.Popescu Stefan scrie: Oare cum au uitat să o autorizeze?
AV, Știi foarte bine că dosarul este complet. Dacă președinta ANST întârzie să-l semneze, o s-o facă într-un termen nu prea îndepărtat. Indiferent câte strâmbe încearcă unii să bage.andrei vladeanu scrie:te mai intreb odata.Popescu Stefan scrie: Oare cum au uitat să o autorizeze?
dar tu federatia de demisol de ce n-o autorizezi la anst?
Normal ca este. Este o structura sportiva de agrementPopescu Stefan scrie:Juristule,
Știi foarte bine că hotărârile judecătorești se pun în aplicare.
Numai dupa ce raman irevocabile si chiar si atunci mai exista cai de atac. Fac un efort psihologic acum cu tine ca am promis multora sa nu-ti deschid capu`, dar odata si odata cineva va trebui sa-ti inchida melita aia.
Să-ți fac o mică demonstrați ca să pricepi de ce am pus acest titlu la acest topic.
1. În marea lui vanitate, AV a lăsat de izbeliște federația sportivă la presiunile lui Șelaru. A recunoscut cu gura lui.
Doar ca sa scape de gura ta.
2. Că să poată vămui pescuitul sportiv a făcut o gafă de proporții, încercând să transforme APCR dintr-o asociație de persoane fizice, într-una mixtă sau numai din Cluburi, lucru ilegal, întrucât încalcă simultan 2 legi:
- OG 26/2000, art. 35
- Legea 69/2000, art. 24
N-a-ncalcat niciuna din legi, da` tu daca ai bani sa-ti multumesti avocatii care te imbarliga n-ai cum sa vezi chestiile astea. Apropo: din ce banii ii platesti?
3. Ce nu l-a dus pe el mintea (sau pe cei care l-au consiliat) este că în urma modificării statutului nu s-a dus să autorizeze asociația, sau chiar dacă s-a dus, a fost trimis la plimbare, întrucât în Registrul sportiv nu se înscriu asociații de cluburi sportive ci cluburi și federații.
Ba l-a dus mintea destul si-n plus si a stat cuminte in banca lui ca sa poata faca posibila desfasurarea CN-ului pe care tu erai gata-gata sa-l compromiti. Atata timp cat AGVPS-ul, agentie de stat si unic detinator al FIPS, gestioneaza aplicarea in bune conditii a legii pescuitului sportiv si de agrement si deleaga orice forma asociativa de pescari, putand fi si onorifica, sa se ocupe de pregatirile pentru participarea la un campionat mondial, unde participa pescari sportivi tot de agrement, nu vad unde-i problema? Organizeaza tu fara APCR si inscrie-ti rezultatele la MST. Pana nu ajungi la palmaresul si importanta efectelor create de acest mediu nu mai plange pe la noi ca numai tu poti organiza prostiile din capu` tau.
4. Dacă tot te dai cunoscător al Codului Penal, cum se poate încadra substituirea de calități oficiale? Ca să-ți dau un indiciu, federațiile sunt persoane juridice de interes național.
Ti-am mai raspuns odata la intrebarea asta. Ma repet! N-am bani de pemparsi la cat pot sa ma pis pe mine si dup`-aia va trebui sa ma imprastii. In nicio situatie nu a fost inlocuita vreo calitate oficiala. Daca tu sti altceva inseamna ca avem niste diferente de opinii si un scandal artificial. Sau nu deti proprietatea termenilor si atunci se justifica ce zic eu si vorbim degeaba. APCR-ul na uzurpat, poate, calitatea oficiala a federatiei atata timp cat ea nu putea crea efecte, ceea ce se intampla si acum si deci este inexistenta. Cum ar fi putut sa-i submineze competentele?![]()
5. APCR organizează competiții sportive (care sunt apanajul federației) fără a fi autorizată. Ia vezi tu ce zice art. 14 din OG 26/2000 și citește capitolulo de Sancțiuni din legea sportului, pentru că si acolo scrie negru pe alb.
Saunt competitii sportive de agrement. Ori nu intelegi ori nu vrei sa intelegi si ne aburesti aici crezand ca nu ne prindem. Pacat ca s-au lasat dusi de nas cativa care inca mai au cate ceva de spus in ecuatiile astea, de catre tine.
PS Nu mai încerca să împroști federația cu rahat. Nu faci altceva decât să te mânjești singur. Dacă vezi că nu are nimeni nevoie de tine, nu încerca să te impui singur. Devii penibil.
N-are bah nimic ca la cat ai improscat-o tu nu mai conteaza. Daca ma manjesc singur nu ma deranjeaza atata timp cat am pe cine sa ma sterg.
Ti-am sugerat sa lasi locul liber celor ce se ocupa cu adevarat, chiar daca ai facut tu federatia asta pe genunchi sa nu cumva s-o faca AV-u` sau altcineva din cadru` APCR, LRC, LRS, alta persoana fizica, etc.
Să-ți dau și bibliografie:
http://www.apcr.eu/acte-juridice/32-dec ... 62010.html
Pastreaz-o pentru tine ca vad ca urlii ca vrei sa vezi toate actele ce le detin si oamenii astia, dar si ailalti. Apropo de asta, Bai baieti vedeti sa nu cadeti in patima divulgarii vreunui secret de serviciu sau violarea corespondentei si a proprietatii intelectuale.
Uite ce zic judecătorii. Cică APCR este structură sportivă. Oare cum au uitat să o autorizeze?
Gogule exista o lege universala in tara asta. Legea celor 30 de zilePopescu Stefan scrie:AV, Știi foarte bine că dosarul este complet. Dacă președinta ANST întârzie să-l semneze, o s-o facă într-un termen nu prea îndepărtat. Indiferent câte strâmbe încearcă unii să bage.andrei vladeanu scrie:te mai intreb odata.Popescu Stefan scrie: Oare cum au uitat să o autorizeze?
dar tu federatia de demisol de ce n-o autorizezi la anst?
Tu, deși te-am atenționat, nici nu ai depus documentele. Nici nu ai cum.
[/quote]miyagi scrie: Gogule exista o lege universala in tara asta. Legea celor 30 de zile. Inseamna ca-i cu cantec de nu se poate pune stampila de-atata timp
.