ESTE CA SI CUM IN TRECUT SE ORGANIZA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL SI PIERLUIGI COLINA ERA LASAT ACASA

Moderator: gor965
Pai nu are atestat...shimanobig scrie:NU VAD MOTIVUL PENTRU CARE UN OM DE MARE CARACTER SI UN PROFESIONIST ADEVARAT,ESTE LASAT ACASA...ARE DREPTATE VLADUT,PROBABIL CA SE URMARESTE FAVORIZAREA UNEI ECHIPE ANUME.
ESTE CA SI CUM IN TRECUT SE ORGANIZA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL SI PIERLUIGI COLINA ERA LASAT ACASA![]()
![]()
Stai linistit Razvane, ca nu cred ca se urmareste ceva anume. Eu doar am discutat pe balta cu membrii a mai multor cluburi si cand au aflat ca eu nu am treaba cu CN (chiar nu vreau sa am treaba) m-au luat cu :...bai da' ce fraier esti ca le faci grilele ! Mi-a spus unul, mi-a spus altul, mi-au spus toti, m-am gandit si am ajuns la vorba lu' Mitranescu de anul trecut :...George, tu nu ai fost solicitat...tu ai fost luat cu japca ! ...si e frustrant ! Sunt convins ca sunt arbitrii buni la CN, dar incepand de ieri m-am convins si eu ca munca patriotica a murit odata cu Ceausescu !...mi-a spus-o Vladeanu anul trecut la Corbu, cand i-am spus ca eu administrez si moderez forumurile de ani de zile pe gratis si nu m-a credea !shimanobig scrie:NU VAD MOTIVUL PENTRU CARE UN OM DE MARE CARACTER SI UN PROFESIONIST ADEVARAT,ESTE LASAT ACASA...ARE DREPTATE VLADUT,PROBABIL CA SE URMARESTE FAVORIZAREA UNEI ECHIPE ANUME.
ESTE CA SI CUM IN TRECUT SE ORGANIZA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL SI PIERLUIGI COLINA ERA LASAT ACASA![]()
![]()
George,modestia si intelepciunea pe care le ai din belsug te-au facut sa fi apreciat si iubit de toata suflarea craparilor din Romania.Nu inteleg din ce cauza nu se oreste un Arbitru de calibrul tau si mai ales de dreptatea si impartialitatea ta.gor965 scrie:Stai linistit Razvane, ca nu cred ca se urmareste ceva anume. Eu doar am discutat pe balta cu membrii a mai multor cluburi si cand au aflat ca eu nu am treaba cu CN (chiar nu vreau sa am treaba) m-au luat cu :...bai da' ce fraier esti ca le faci grilele ! Mi-a spus unul, mi-a spus altul, mi-au spus toti, m-am gandit si am ajuns la vorba lu' Mitranescu de anul trecut :...George, tu nu ai fost solicitat...tu ai fost luat cu japca ! ...si e frustrant ! Sunt convins ca sunt arbitrii buni la CN, dar incepand de ieri m-am convins si eu ca munca patriotica a murit odata cu Ceausescu !...mi-a spus-o Vladeanu anul trecut la Corbu, cand i-am spus ca eu administrez si moderez forumurile de ani de zile pe gratis si nu m-a credea !shimanobig scrie:NU VAD MOTIVUL PENTRU CARE UN OM DE MARE CARACTER SI UN PROFESIONIST ADEVARAT,ESTE LASAT ACASA...ARE DREPTATE VLADUT,PROBABIL CA SE URMARESTE FAVORIZAREA UNEI ECHIPE ANUME.
![]()
p.s.
Inca o data, rog capitanii loturilor sa verifice grilele ! Sper sa nu se modifice nr. de loturi ptr. ca v-ar fi destul de greu sa le refaceti in timp util (daca e nr. impar) !
Am cobit !gor965 scrie:....Sper sa nu se modifice nr. de loturi ptr. ca v-ar fi destul de greu sa le refaceti in timp util (daca e nr. impar) !
Nah, ca-s 15Vladut Mateianu scrie:De unde asta cu 14 loturi George ?
CA LA NOI LA ROMANI CEI BUNI STAU ACASA PFFFFFVladut Mateianu scrie:Nesimtire la cote maxime, se pare ca iar sunt favorizati arbitrii exclusi din competitii din motive de furt sau favorizarea echipelor cotizante,arbitre fete frumoase, sau papitoi care vin pe bani putini !gor965 scrie: Costul lor (timpul efectiv de lucru) se ridica la diurna unui arbitru la CN (cam 35 ron per lot)...asta, ptr. ca evident, eu nu sunt insarcinat decat la munci din astea mai solicitante ptr. creier, ca ptr. alea cu datul cu pixul pe-o foaie, indicat directiile si facut tara la cantar eu nu sunt bun si sunt nominalizati altii !
![]()
![]()
![]()
@oliviu orhei
Cine se ocupa de selectia arbitrilor ? Avem si noi un cuvant de spus pe banii nostrii sau ....