Desfasurare C.N. -AGVPS 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare C.N. -AGVPS 2013

Mesaj de RazvanG »

NU VAD MOTIVUL PENTRU CARE UN OM DE MARE CARACTER SI UN PROFESIONIST ADEVARAT,ESTE LASAT ACASA...ARE DREPTATE VLADUT,PROBABIL CA SE URMARESTE FAVORIZAREA UNEI ECHIPE ANUME.
ESTE CA SI CUM IN TRECUT SE ORGANIZA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL SI PIERLUIGI COLINA ERA LASAT ACASA :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

shimanobig scrie:NU VAD MOTIVUL PENTRU CARE UN OM DE MARE CARACTER SI UN PROFESIONIST ADEVARAT,ESTE LASAT ACASA...ARE DREPTATE VLADUT,PROBABIL CA SE URMARESTE FAVORIZAREA UNEI ECHIPE ANUME.
ESTE CA SI CUM IN TRECUT SE ORGANIZA CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL SI PIERLUIGI COLINA ERA LASAT ACASA :oops: :oops: :oops:
Pai nu are atestat... :D si nici sapca in cap ! :evil: Poate iar o sa avem arbitrii care nu fac diferenta intre crap si salau, sau , mai rau, arbitrii care in trecut s-au "manjit" si au fost pusi pe liber.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

shimanobig scrie:NU VAD MOTIVUL PENTRU CARE UN OM DE MARE CARACTER SI UN PROFESIONIST ADEVARAT,ESTE LASAT ACASA...ARE DREPTATE VLADUT,PROBABIL CA SE URMARESTE FAVORIZAREA UNEI ECHIPE ANUME.
Stai linistit Razvane, ca nu cred ca se urmareste ceva anume. Eu doar am discutat pe balta cu membrii a mai multor cluburi si cand au aflat ca eu nu am treaba cu CN (chiar nu vreau sa am treaba) m-au luat cu :...bai da' ce fraier esti ca le faci grilele ! Mi-a spus unul, mi-a spus altul, mi-au spus toti, m-am gandit si am ajuns la vorba lu' Mitranescu de anul trecut :...George, tu nu ai fost solicitat...tu ai fost luat cu japca ! ...si e frustrant ! Sunt convins ca sunt arbitrii buni la CN, dar incepand de ieri m-am convins si eu ca munca patriotica a murit odata cu Ceausescu !...mi-a spus-o Vladeanu anul trecut la Corbu, cand i-am spus ca eu administrez si moderez forumurile de ani de zile pe gratis si nu m-a credea ! :mrgreen:

p.s.
Inca o data, rog capitanii loturilor sa verifice grilele ! Sper sa nu se modifice nr. de loturi ptr. ca v-ar fi destul de greu sa le refaceti in timp util (daca e nr. impar) !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gor965 scrie:
Stai linistit Razvane, ca nu cred ca se urmareste ceva anume. Eu doar am discutat pe balta cu membrii a mai multor cluburi si cand au aflat ca eu nu am treaba cu CN (chiar nu vreau sa am treaba) m-au luat cu :...bai da' ce fraier esti ca le faci grilele ! Mi-a spus unul, mi-a spus altul, mi-au spus toti, m-am gandit si am ajuns la vorba lu' Mitranescu de anul trecut :...George, tu nu ai fost solicitat...tu ai fost luat cu japca ! ...si e frustrant ! Sunt convins ca sunt arbitrii buni la CN, dar incepand de ieri m-am convins si eu ca munca patriotica a murit odata cu Ceausescu !...mi-a spus-o Vladeanu anul trecut la Corbu, cand i-am spus ca eu administrez si moderez forumurile de ani de zile pe gratis si nu m-a credea ! :mrgreen:

p.s.
Inca o data, rog capitanii loturilor sa verifice grilele ! Sper sa nu se modifice nr. de loturi ptr. ca v-ar fi destul de greu sa le refaceti in timp util (daca e nr. impar) !
George,modestia si intelepciunea pe care le ai din belsug te-au facut sa fi apreciat si iubit de toata suflarea craparilor din Romania.Nu inteleg din ce cauza nu se oreste un Arbitru de calibrul tau si mai ales de dreptatea si impartialitatea ta.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

gor965 scrie:....Sper sa nu se modifice nr. de loturi ptr. ca v-ar fi destul de greu sa le refaceti in timp util (daca e nr. impar) !
Am cobit ! :lol:

Grilele ptr. 14 loturi :

Imagine

Imagine

Imagine

Rezerva, grile ptr. 13 loturi :

Imagine

Imagine

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

De unde asta cu 14 loturi George ? Ce s-a intamplat acum pe ultima 100 de metri ? :roll: Despre ce lot este vorba ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:De unde asta cu 14 loturi George ?
Nah, ca-s 15 :lol:

http://www.crapimari.ro/Participanti_cr ... 1-278.html

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Vladut Mateianu scrie:
gor965 scrie: Costul lor (timpul efectiv de lucru) se ridica la diurna unui arbitru la CN (cam 35 ron per lot)...asta, ptr. ca evident, eu nu sunt insarcinat decat la munci din astea mai solicitante ptr. creier, ca ptr. alea cu datul cu pixul pe-o foaie, indicat directiile si facut tara la cantar eu nu sunt bun si sunt nominalizati altii !
Nesimtire la cote maxime, se pare ca iar sunt favorizati arbitrii exclusi din competitii din motive de furt sau favorizarea echipelor cotizante,arbitre fete frumoase, sau papitoi care vin pe bani putini ! :oops: :oops: :oops:

@oliviu orhei

Cine se ocupa de selectia arbitrilor ? Avem si noi un cuvant de spus pe banii nostrii sau .... :oops:
CA LA NOI LA ROMANI CEI BUNI STAU ACASA PFFFFF :( :( :( o sa se intample ca anu trecut 2 pagini de poze cu anumite echipe si 2 pagini cu restu
Vice Campion National 2014

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Lot Ovidius:

1. Valentin Vesa
2. Sandel Calina
3. Dan Badarcea
4. Radu Lixandru
5. Iohann Kraus