DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felicitari ENERGY BRASOV, sunteti cei mai buni !!!! Sper sa ne faceti campioni mondiali, cred ca toata lumea pescareasca (fara cateva persoane... :evil: ) va va tine pumnii la CM !

Felicitari tuturor loturilor participante ptr prezenta si ptr fair-play, a fost cel mai bine organizat CN la care am participat, felicitari Florin Carstocea si echipei Rig Service, pacat doar de incercarile de fraudare ale escrocului sef de la carping, chiar daca a trecut, nu se va uita prea curand...... :twisted:

Felicitari ptr arbitraj, cred ca s-a format o echipa profesionista, condusa impecabil de Gabi Calota.

Si 3 lucruri care nu mi-au placut :

1. lotul carping ca nu a venit la festivitatea de premiere sa-i felicite pe castigatori, TOTALA LIPSA DE RESPECT !!!!!!!!!! :twisted:
2. echipa Profesional Fishing Craiova din sectorul C (aflata langa echipa carping) care nu a pescuit si nu a nadit, special ptr a nu deranja !!!!!!!! pe viitor ar trebui sa se penalizeze si aceste abateri, nu exista sa vi la cn si noaptea sa te imbraci in pijama si sa te culci.... :evil:
3. telefoanele date de anumiti concurenti ptr a influenta evolutia anumitor echipe ! :evil:

Fir intins echipei Romaniei la CM !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:
Si 3 lucruri care nu mi-au placut :

1. lotul carping ca nu a venit la festivitatea de premiere sa-i felicite pe castigatori, TOTALA LIPSA DE RESPECT !!!!!!!!!! :twisted:
2. echipa Profesional Fishing Craiova din sectorul C (aflata langa echipa carping) care nu a pescuit si nu a nadit, special ptr a nu deranja !!!!!!!! pe viitor ar trebui sa se penalizeze si aceste abateri, nu exista sa vi la cn si noaptea sa te imbraci in pijama si sa te culci.... :evil:
3. telefoanele date de anumiti concurenti ptr a influenta evolutia anumitor echipe ! :evil: !

Daca stii ceva sigur despre asta ,poate faci o fapta buna si dai nume ,asa cum ai facut afirmatia despre Craiova !!!!!!!!
eu personal am inchis telefonul sambata dimineata si l+am redeschis duminica ora 13 ,deci nu am fost sunat de nimeni .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

felicitari celor din divizia A
felicitari celor din divizia B
dar propun ca restul de cluburi care nu au fost prezente la corbu sa formeze divizia C.
Balta Puiesti

clinci
Pescar de competitie

Mesaj de clinci »

Felicitari castigatorilor , participantilor dar si organizatorului.
CPK

0721406017

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

felicitari energy brasov.pescari de mare valoare organizati cu potental financiar si talent cat cuprinde.suntem mandrii de voi si sper sa aduceti aurul.

felicitari participantilor organizatorului si celor care si-au adus raportul pentru ca aceast cn sa fie perfect.
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

edibss
pescar de competitie

Mesaj de edibss »

1. lotul carping ca nu a venit la festivitatea de premiere sa-i felicite pe castigatori, TOTALA LIPSA DE RESPECT !!!!!!!!!!
2. echipa Profesional Fishing Craiova din sectorul C (aflata langa echipa carping) care nu a pescuit si nu a nadit, special ptr a nu deranja !!!!!!!! pe viitor ar trebui sa se penalizeze si aceste abateri, nu exista sa vi la cn si noaptea sa te imbraci in pijama si sa te culci....

am mai vazut dinastea acum recent la un concurs!!!!!

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Felicitari ENERGY!!! Ati fost fara urma de indoiala cei mai buni! Sper sa pot sa afirm acest lucru si la sfarsitul lunii septembrie, cand sper din toata inima ca veti deveni campioni mondiali...

Felicitari tuturor loturilor pt participare desi nu mai aveau sanse!

Felicitari Senzor, ati demonstrat ca etapa 2 a fost o intamplare nefericita!

Felicitari Ovidius pentru ca ne-ati impins de pe podium! Un lot extraordinar, cu niste oameni super...

Felicitari domnului Carstocea si staff-ului de la Rig Service pentru munca extraordinara!!!

Multumesc colegilor din Baricada pentru felul cum au luptat. Desi nu a iesit cum speram la final, am avut ocazia sa pescuiesc cu niste pescari si oameni extraordinari. Asta si experienta acumulata vor ramane.

Fir intins ENERGY la CM!!! Ma ofer voluntar sa va ajut cu ce voi putea la CM... :mrgreen:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Felicitari tuturor celor care au participat si organizat acest CN.
Fire intinse brasovenilor la CM.
"Keep it simple!"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felicitari si reprezentantilor Agvps la acest CN, ma refer la Mugurel Ionescu si Oliviu Orhei, s-au descurcat admirabil, jos palaria in fata lor.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Felicitari Rig Sevice,domnului Carstocea si staff-ului pentru munca extraordinara si pt ce au reusit sa faca!!!!

Felicitari loturilor participante,arbitrilor si tuturor celor implicati in acest CN care a aratat mai mult ca un Campionat Mondial si asta nu are decat sa ne bucure!!

Maxime felicitari ENERGY!!!!
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”