In conditiile in care standurile de pe sectorul C (cel putin zona C9-C18) sunt relativ egale, atunci cum se explica clasarea echipei tale asa de slaba ? Inseamna ca de vina a fost nada ? Sau pescarii ?

Moderator: gor965
in revista Pescuitul pentru toti nr.3 (care apare la inceputul lunii august) am un articol pe 9 pagini in care "dezvalui" echipamentele si nadele pescarilor de la Corbu.Vladut Mateianu scrie:De ce ingropi partea buna a acestui CN dezvaluind doar probelemele aparute pe parcurs ? De ce nu pomenesti in articol despre strategii de pescuit, tactici, nade, etc sau orice conteaza ptr pescarii de pe margine ?
http://www.youtube.com/watch?v=JulCoA0YoxUVladut Mateianu scrie:Asta este parerea ta. Eu consider ca in sfarsit este democratie, lucrurile s-au schimbat mult in bine sub conducerea lui Orhei
sigur ca este parerea mea.Vladut Mateianu scrie:Asta este parerea ta. Eu consider ca in sfarsit este democratie, lucrurile s-au schimbat mult in bine sub conducerea lui Orhei ! Putrede au fost pe vremea in care organizam noi (cu literele APCR in spate, ca fatada) banii ii imparteam, nu tineam cont de alti participanti iar daca era unul tare in gura sau in pescuit o lua pe urmele lui Serbu ( adica exclus din competitie) !:
asta ziceam si eu, george.gor965 scrie:E o chestiune de mentalitate si (cred eu) de obisnuinta, sa dati cu kkt in persoanele cu care nu aveti acelasi punct de vederea asupra fenomenului ! Ani in sir, genul asta de replica (pe picior de forta...tare in gura) a avut succes in dezbaterile publice de pe acest forum ! Nici una nici doua, actualmente, cand se isca o polemica, deja sariti peste partea de argumentare, dezbatere, conflict de idei sau solutii, spuneti-i cum vreti, si treceti direct la jugulara celui cu care considerati ca va aflati in opozitie
ia si fa un calcul.shimanobig scrie:O intrebare am si eu cu toate ca nu am fost de fata si din aceasta cauza doresc sa stiu.Ultimele doua cantare la voi pe C17 ,cat au insumat ?FelixCristea scrie:Eu zic in numele celor de pe C17: capra e ..........oanavictor scrie: dar nu vorbeste deloc de echipele de pe c 15 si c 17 care nu au pescuit pentru a nu incurca pe c 16 ,nici nu vorbeste de ce toate echipele care au pescuit cu bile carping au obtinut locurile codase chiar retrogradarea in timp ce carping sa batut pana in ultimul minut pentru titlul de campioana dar cel mai important lucru este acela ca nu se da nici acum raspunsul la intrebarile banale :
Tot ............. ai ramas. Lasa-ne tu pe noi, ca noi am luptat asa cum si cat am putut. Iar ma faci sa te jignesc. ...............
in articolul cu pricina exista si parti pozitive. balta, logistica, energy brasov, etcVladut Mateianu scrie:serios ? eu postez articole in care sa scriu doar distructiv ? eu sunt ala ocolit de toti ptr rautatile scuipate ?
citeste mai cu atentie postarea lui george si poate o sa intelegi exact la ce se referea.
dar oricum ptr tine nu conteaza, stiu parerea ta despre pescari....