DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE

Mesaj de Vladut Mateianu »

@felix

In conditiile in care standurile de pe sectorul C (cel putin zona C9-C18) sunt relativ egale, atunci cum se explica clasarea echipei tale asa de slaba ? Inseamna ca de vina a fost nada ? Sau pescarii ? :roll: Si nu uita cand raspunzi ca am fost 4 zile acolo, deci nu scriu din povesti...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:De ce ingropi partea buna a acestui CN dezvaluind doar probelemele aparute pe parcurs ? De ce nu pomenesti in articol despre strategii de pescuit, tactici, nade, etc sau orice conteaza ptr pescarii de pe margine ?
in revista Pescuitul pentru toti nr.3 (care apare la inceputul lunii august) am un articol pe 9 pagini in care "dezvalui" echipamentele si nadele pescarilor de la Corbu.

problemele organizatorice ale acestui CN nu pot fi considerate "dezvaluiri" din moment ce le-a vazut o lume-ntreaga. si sunt liber sa le comentez, ca orice om din tara asta.

avem un sistem competitional putred, construit sub umbrela agvps, in care daca o sa apara miron cozma cu VALEA JIULUI CARP TEAM are sanse foarte mari sa faca ordine.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Asta este parerea ta. Eu consider ca in sfarsit este democratie, lucrurile s-au schimbat mult in bine sub conducerea lui Orhei ! Putrede au fost pe vremea in care organizam noi (cu literele APCR in spate, ca fatada) banii ii imparteam, nu tineam cont de alti participanti iar daca era unul tare in gura sau in pescuit o lua pe urmele lui Serbu ( adica exclus din competitie) ! :twisted:

Asa ca te sfatuiesc sa fi mai moderat in afirmatii, a fost poate cel mai corect CN care s-a desfasurat pana acum. Si sigur pe cea mai echilibrata balta si in cele mai bune conditii ! :wink:
CS SENZOR

Copanul

Mesaj de Copanul »

Vladut Mateianu scrie:Asta este parerea ta. Eu consider ca in sfarsit este democratie, lucrurile s-au schimbat mult in bine sub conducerea lui Orhei :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=JulCoA0YoxU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Coman Valentin CLONA AUTENTICA

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:Asta este parerea ta. Eu consider ca in sfarsit este democratie, lucrurile s-au schimbat mult in bine sub conducerea lui Orhei ! Putrede au fost pe vremea in care organizam noi (cu literele APCR in spate, ca fatada) banii ii imparteam, nu tineam cont de alti participanti iar daca era unul tare in gura sau in pescuit o lua pe urmele lui Serbu ( adica exclus din competitie) ! :twisted: :
sigur ca este parerea mea.
asa cum ceea ce se vede aici este parerea ta.

singura diferenta intre noi este ca eu imi pot si argumenta afirmatiile.
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

E o chestiune de mentalitate si (cred eu) de obisnuinta, sa dati cu kkt in persoanele cu care nu aveti acelasi punct de vederea asupra fenomenului ! Ani in sir, genul asta de replica (pe picior de forta...tare in gura) a avut succes in dezbaterile publice de pe acest forum ! Nici una nici doua, actualmente, cand se isca o polemica, deja sariti peste partea de argumentare, dezbatere, conflict de idei sau solutii, spuneti-i cum vreti, si treceti direct la jugulara celui cu care considerati ca va aflati in opozitie ! In definitiv, e treaba voastra cum alegeti sa va afirmati in public, dar ganditi-va ca lucrurile se mai schimba si e posibil ca ce cu ani in urma va ridica pe un piedestal, acum va baga in latrina ! In loc de baga-mi-as, facea-ti-as, ma pish, te fuck, fraiere, hotule,etc., un exemplu de replica de bun simt, corect exprimata, absolut normala in ziua de azi, este postarea lui Maty vis-a-vis de acuzele lui Sorin Rudeanu :

Miam dorit mult ca impreuna cu echipa Acvila sa facem un rezultat bun la acest CN.
Nu nea iesit ptr ca :
1 Am avut o slaba organizare
2 Lipsa de seriozitate
3 Nitu nu a fot ascultat
4 Nam avut nada suficienta
La prima etapa am avut 10 kg.boilies
La etpa a2 a cca 17 kg.
La etapa a 3 a cca 27 kg.
Daca veti revedea clasamentul din prima etapa veti vedea ca dupa ce am intrat eu pe B2 in ultima zi (fusesem rezerva),echipa noastra sa mentinut pe locul 12 pana in final,in vreme ce Brasovul pe B1 a cazut pana pe locul 10 de pe 1 unde erau.
Tin sa arat asta ptr. ca sa se inteleaga ca nu miau tremurat genunchii cand am vazut ca an cazut sin etapa a 3° vecini.
Numai ca dupa ce incepusem destul de bine,dupa cca26 de ore de la start au venit arbitrii si miau cerut sa ma mut cu standul de pescuit cu un loc mai spre dreapta.
Ce se intamplase ?
La intrarea in standuri arbitrii au venit di partea stanga si neau dat directiile de pescuit astfel:
Celor de pe B12 leua dat sandul corect,dar cand sau dus la cei de pe B13(Brasov)leau dat din greseala aceiasi directie,respectiv cuprinsa intre aceleasi balize.
Mie evident miau dat directia urmatoare spre dreapta.
Probleme au inceput sa fie atunci cand cele dou echipe au inceput sa se agate recipric si au chemat arbitrii (pe dl.Popica )care a sesizat gresala si anume ca cele doua echipe pescuiau pe acelas stand. Atunci au hotarat sa ma mute pe mine cu standul spre dreapta acolo unde era singurul stand nenadit de pe tot sectorul(ramas gol si neobservat de nimeni) ,si pe cei de la Brasov pe standul meu unde initial incepusem pescuitul si nadisem de la inceputul concursului.
Din momentul acela ptr. mine a inceput dezastrul ptr. ca nu doar 7 ore nu am mai prins peste ci 13 ore timp in care nu am avut nici macar un tac cat de mic.
Era si normal sa nu pot sa trag asa de usor pestii de pe vadurile nadite ca lumea( cel din stanga fost al meu si dreapta),sin plus a trebuit sa consum si mai multe bile decat ar fi fost nevoie ca doar sami intretin vadul ptr. ca acum era nevoie sami formez un nou vad,pe un loc unde nu se nadise de loc.
Asa se face can ultima zi mai aveam cca 4 kg. de bile.
Am hotarat deci impreuna cu colegul meu Marius sa nadim seara pana in ora 18 cu gogoloaie,desi era clar ca nu asta era solutia cea mai buna,urmand ca sa pastram boabele ptr. a 2° zi pe lumina,in speranta ca asa le vom putea valorifica mai bine.
Problema a fost ca noaptea a inceput si sa bata tare vantul din fata si chiar cand am incercat sa nadim neam dat seama ca nu mai ajungem cu bilele pe vad acestea fiind prea mici si usoare. Deaceia am zis cai mai bine sa nu le risipim degeaba noaptea.
Asa sa inceiat si ultima noapte a concursului fara peste ptr. noi,si asta nu ptr. ca nu am vrut sa pescuim sau sa prindem,ci ptr. ca nu sa putut.
Declar cu mana pe inima si inaintea lui Dumnezeu ca miam dorit mult si am facut tot ceam putut,dar desigur cu ceia ce am avut !

Deci nu ma judecati gresit,ptr. ca inca nu am nevoie de pijamale atunci cand sunt in timpul concursului asa cum sugereza unii,si nici nu am facut jocurile nimanui.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

gor965 scrie:E o chestiune de mentalitate si (cred eu) de obisnuinta, sa dati cu kkt in persoanele cu care nu aveti acelasi punct de vederea asupra fenomenului ! Ani in sir, genul asta de replica (pe picior de forta...tare in gura) a avut succes in dezbaterile publice de pe acest forum ! Nici una nici doua, actualmente, cand se isca o polemica, deja sariti peste partea de argumentare, dezbatere, conflict de idei sau solutii, spuneti-i cum vreti, si treceti direct la jugulara celui cu care considerati ca va aflati in opozitie
asta ziceam si eu, george.
lipsa argumentelor duce rapid la aruncatul cu cacat. este arma nr. 1 a lui mateianu.
The One Team

FelixCristea

Mesaj de FelixCristea »

shimanobig scrie:
FelixCristea scrie:
oanavictor scrie: dar nu vorbeste deloc de echipele de pe c 15 si c 17 care nu au pescuit pentru a nu incurca pe c 16 ,nici nu vorbeste de ce toate echipele care au pescuit cu bile carping au obtinut locurile codase chiar retrogradarea in timp ce carping sa batut pana in ultimul minut pentru titlul de campioana dar cel mai important lucru este acela ca nu se da nici acum raspunsul la intrebarile banale :
Eu zic in numele celor de pe C17: capra e ..........
Tot ............. ai ramas. Lasa-ne tu pe noi, ca noi am luptat asa cum si cat am putut. Iar ma faci sa te jignesc. ...............
O intrebare am si eu cu toate ca nu am fost de fata si din aceasta cauza doresc sa stiu.Ultimele doua cantare la voi pe C17 ,cat au insumat ?
ia si fa un calcul.

E usor sa acuzi si sa calculezi, dar e ..... de greu sa te pui in locul cuiva si sa simti ce simte el; ar trebui sa comentezi dupa. Nu imi da nimeni banii cheltuiti inapoi, timpul pierdut sau banii care as fi putut sa ii fac daca stateam acasa. Asa ca nu mai mancati kkt aiurea, sunteti bolnavi de scenarita cronica.
Planet. Planet Iasi.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

:D serios ? eu postez articole in care sa scriu doar distructiv ? eu sunt ala ocolit de toti ptr rautatile scuipate ?
citeste mai cu atentie postarea lui george si poate o sa intelegi exact la ce se referea.
dar oricum ptr tine nu conteaza, stiu parerea ta despre pescari.... :oops:
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie::D serios ? eu postez articole in care sa scriu doar distructiv ? eu sunt ala ocolit de toti ptr rautatile scuipate ?
citeste mai cu atentie postarea lui george si poate o sa intelegi exact la ce se referea.
dar oricum ptr tine nu conteaza, stiu parerea ta despre pescari.... :oops:
in articolul cu pricina exista si parti pozitive. balta, logistica, energy brasov, etc

si critic organizarea, chiar daca nu convine unora. ii critic si pe cei de la carping.

este a 2 a oara cand pomenesti de parerile mele vizavi de pescari. ele se pot desprinde f usor tot din articolele (saituri sau reviste) si filmele pe care le-am facut. si in care am prins f f multi pescari. chiar si pe tine.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”