bogdanpesc scrie:trebuie sa ai multa ,,onoare'' si mult ,,bun simt'' sa ajungi sa acuzi doua monumente ale pescuitului Romanesc. Maty si Tata Nitu sunt doi Monstri sacri ,care in 30 de ani de competitii nu au fost macar suspectati vreodata de blaturi,mai mult au fost intodeauna garantia corectitudinii si fayr-plaiului
RUSINE sa-i fie celui ce a aruncat cu noroi in obrazul acestor Oameni si Pescari respectabili
trebuie sa fii tare disperat si tare frustrat sa faci asta
Piticu, cine crezi? Sorin Rudeanu.
Cand ajungi om de presa, chiar si din pescar, uiti de unde ai plecat si incepi incet - incet sa te diluezi. Iei interviuri oamenilor pana ajungi sa te tragi de sireturi cu ei, ca tu esti cel ce "face imaginea" si apoi crezi ca poti manipula parerea oamenilor sau a propriei audiente ca esti "la butoane".
Cu asta m-a deranjat si atitudinea lu`Iuga.
Apoi vin combinatorii si ti-o dau ..., ca ce-ai facut tu pentru pescuit de iti arogi dreptul de a-i blama pe senatorii astia?
N-am facut nimic si nici n-am sa fac, desi toate ma costa. Incepand de la plata abonamentului TV + Net ca sa-i vad pe ei cum strica atmosfera prin pareri personale, continui cu achizitionarea de echipamente performante si termin cu investirea zecilor de milioane in concursuri. Si asta acum la inceput. Se uita ca publicul face clientela, iar aceasta "face" pescuitul.
Ce s-ar face "monstrii sacrii" daca n-ar avea public sau clienti?
Am tot respectul pentru cei ce se coboara la nivelul nostru al "sarmanilor" si organizeaza concursuri, ne faciliteaza "lansarile" cu tot ceea ce isi permit, dar nu pot inghitii astfel de atitudini stiind cat timp am pierdut eu urmarindu-i. E ca si cum o curva iti ia banii, te seduce si te lasa unfinished.
Urban culture.