DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
claudiue
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE

Mesaj de claudiue »

Vladut Mateianu scrie:De ce ingropi partea buna a acestui CN dezvaluind doar probelemele aparute pe parcurs ? De ce nu pomenesti in articol despre strategii de pescuit, tactici, nade, etc sau orice conteaza ptr pescarii de pe margine ?
au inceput sa conteze si spectatorii acum?
http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 41-15.html

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Andrei, felicitari in primul rand pentru munca mediatica de la Corbu!

Referitor la articol, esti de acord ca, expunandu-ti propriile opinii cu privire la acest CN, ai fost partinitor si subiectiv? Si ai vrut in principal sa evidentiezi aspectele negative ale campionatului? Am comentat si pe pvtv ca ai avut in mare masura dreptate, dar, cel putin dupa mine, un articol al unui reprezentant al presei (fie ea si de crap) nu trebuie sa prezinte doar punctele negative ale unei situatii... Nici mie nu imi place AGVPS si nici altor pescari...Asta s-a vazut dupa numarul si intensitatea aplauzelor de la premierea CN. Dl Carstocea a strans pe buna dreptate cele mai multe, in timp ce dl. Bentu mai avea putin si era huiduit...

In alta ordine de idei si Sorin are dreptatea lui in postul sau, dar a improscat unii oameni nejustificat (cum, de altfel, si pe coechipierii lui i-au improscat altii - si aici ma includ si pe mine).

Pescuitul de competitie este mult, mult exagerat. S-au creat ambitii si orgolii ce depasesc bunul simt, fair-play-ul si chiar placerea de a pescui in regim de concurs. Iar asta e total gresit. Per total, nu pot spune ca CN de la Corbu mi-a lasat un gust placut sau amar...Am mancat din el, m-am saturat, mi-a placut, mi-a facut si rau, as mai manca da' nu prea...
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
gor965 scrie:E o chestiune de mentalitate si (cred eu) de obisnuinta, sa dati cu kkt in persoanele cu care nu aveti acelasi punct de vederea asupra fenomenului ! Ani in sir, genul asta de replica (pe picior de forta...tare in gura) a avut succes in dezbaterile publice de pe acest forum ! Nici una nici doua, actualmente, cand se isca o polemica, deja sariti peste partea de argumentare, dezbatere, conflict de idei sau solutii, spuneti-i cum vreti, si treceti direct la jugulara celui cu care considerati ca va aflati in opozitie
asta ziceam si eu, george.
lipsa argumentelor duce rapid la aruncatul cu cacat. este arma nr. 1 a lui mateianu.
Exista o lipsa de dialog (normal) in intreaga comunitate crapista, cand vine vorba de justificat sau argumentat decizii ! Exemplul grilei "buclucase" este elocvent... diferenta dintre viciu de procedura si fraudare, disparand odata cu constatarea faptului ca nimeni nu se stie pe ce criteriu s-a facut ! La noi, la romani, s-a impamantenit ideea ca o functie de conducere te absolva de orice justificare a deciziilor fata de restul lumii !
Lipsa de dialog intre cei care conduc si cei care executa duce inevitabil la conflicte inutile ! Asa va vad eu acum, cand presa, firme sau terte persoane incearca sa puna pescuitul la crap autohton pe un fagas normal al lucrurilor, si cu toate astea, asistam iar la conflicte din cauza lipsei de dialog si de responsabilitate !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

trebuie sa ai multa ,,onoare'' si mult ,,bun simt'' sa ajungi sa acuzi doua monumente ale pescuitului Romanesc. Maty si Tata Nitu sunt doi Monstri sacri ,care in 30 de ani de competitii nu au fost macar suspectati vreodata de blaturi,mai mult au fost intodeauna garantia corectitudinii si fayr-plaiului
RUSINE sa-i fie celui ce a aruncat cu noroi in obrazul acestor Oameni si Pescari respectabili

trebuie sa fii tare disperat si tare frustrat sa faci asta
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

bogdanpesc scrie:trebuie sa ai multa ,,onoare'' si mult ,,bun simt'' sa ajungi sa acuzi doua monumente ale pescuitului Romanesc. Maty si Tata Nitu sunt doi Monstri sacri ,care in 30 de ani de competitii nu au fost macar suspectati vreodata de blaturi,mai mult au fost intodeauna garantia corectitudinii si fayr-plaiului
RUSINE sa-i fie celui ce a aruncat cu noroi in obrazul acestor Oameni si Pescari respectabili

trebuie sa fii tare disperat si tare frustrat sa faci asta
Piticu, cine crezi? Sorin Rudeanu.
Cand ajungi om de presa, chiar si din pescar, uiti de unde ai plecat si incepi incet - incet sa te diluezi. Iei interviuri oamenilor pana ajungi sa te tragi de sireturi cu ei, ca tu esti cel ce "face imaginea" si apoi crezi ca poti manipula parerea oamenilor sau a propriei audiente ca esti "la butoane".
Cu asta m-a deranjat si atitudinea lu`Iuga.
Apoi vin combinatorii si ti-o dau ..., ca ce-ai facut tu pentru pescuit de iti arogi dreptul de a-i blama pe senatorii astia?
N-am facut nimic si nici n-am sa fac, desi toate ma costa. Incepand de la plata abonamentului TV + Net ca sa-i vad pe ei cum strica atmosfera prin pareri personale, continui cu achizitionarea de echipamente performante si termin cu investirea zecilor de milioane in concursuri. Si asta acum la inceput. Se uita ca publicul face clientela, iar aceasta "face" pescuitul.
Ce s-ar face "monstrii sacrii" daca n-ar avea public sau clienti?
Am tot respectul pentru cei ce se coboara la nivelul nostru al "sarmanilor" si organizeaza concursuri, ne faciliteaza "lansarile" cu tot ceea ce isi permit, dar nu pot inghitii astfel de atitudini stiind cat timp am pierdut eu urmarindu-i. E ca si cum o curva iti ia banii, te seduce si te lasa unfinished.
Urban culture.

ENERGY CARP

Mesaj de ENERGY CARP »

Suntem onorati ca ne-ati sustinut pe tot parcursul concursului si multumim tuturor simpatizantilor nostrii pentru cuvintele de incurajare si apreciere pe care le-ati transmis .Acest premiu ne obliga la mai multa munca si foarte multa seriozitate pentru a nu ne deceptiona sustinatorii.Ne vom stradui sa "muscam"din africani si sa le dam o lectie de pescuit romaneasca .Multumim organizatorilor si colaboratorilor nostrii care au avut incredere in fortele noastre.Dorim "fir intins"tuturor participantilor la Cupa Rig Service .
Vali Martoiu CS ENERGY CARP
VALI MARTOIU
VICECAMPION NATIONAL 2008
CAMPION NATIONAL 2012
CAMPION MONDIAL 2012

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dan Mitranescu scrie:Cristian Rudeanu scrie :
"...Un loc aparte printre “preferatii” mei il detine Dan Mitranescu. Dupa aproximativ 40 de ore de pescuit a realizat ca pescuitul este un sport greu, ca se afla la momentul respectiv doar pe locul 5 si ca sa imbunatateasca acest rezultat a recurs la o schimbare lasand pe altcineva in locul sau, dar fara nada, pe care a luat-o cu el in momentul schimbarii, deoarece asa cum stim in pescuitul crapului, un “pescuit izolat” a adus multe rezultate." ...

Dupa anularea unei etape numai din cauza minciunilor lui mai are tupeul sa comenteze despre alti participanti la CN.
Ma leg numai de cuvintele pe care le-a spus despre mine si ii transmit urmatoarele nu ca scuza ci ca tratament pentru paranoia :
1. Echipa mea ( de pe sectorul B) nu a fost niciodata pe locul 5 in ultima etapa. Nu a fost nici macar pe locul 6 . Am fost numai intre doua cantare pe locul 7 cu o diferenta de 2 kg fata de locul 8.
2. Am avut la mine peste 80 kg boilies din care am consumat 30 kg pana in momentul schimbarii mele. Am lasat in stand 20 kg boilies ,maxim suficient pentru ce oferea standul si am luat restul de nada pentru a nu se strica si pentru a diminua cat mai mult bagajele colegilor care se intorceau cu o masina cu volum mic.
3. Galusca cu boabele de porumb a fost aruncata de catre Catalin Borcan cand Rudeanu a venit la stand si a intrebat : " De ce a facut schimbare Mitranescu ... ca sa nu urcati in clasament ?" . La ineptia asta Catalin a raspuns : " Da ! ... a luat si toata nada si ne-a lasat cu 6 boabe de porumb ! " .De aici a plecat totul .... ( Cat de disperat sa fii sa inghiti asa ceva ...!? )
4. Am iesit cand eram pe 8 si pe 8 au terminat colegii mei in conditiile in care baietii de la Deva din stanga noastra ( cu aceasta ocazie ii felicit pentru cum pescuiesc ) au coborat de pe 4 pe 7 fiind si cap de sector. Si in celelalte manse au fost aceleasi probleme pe acea zona : In mansa 2 Culita ( tot pe B2 ) a mers doua zile pe locul 3 si in ultima a iesit pe 11 ...
5. Pentru cultura lui de manager : daca un pescar vrea sa iasa pe primul loc este greu , dar daca vrea sa iasa pe ultimul este extrem de simplu fara sa fie nevoie sa faca schimbare :!:
6. Am tinut sufleteste cu Brasovul pentru ca sunt poate singurul lot de pescari completi care au plecat favoriti pe o balta de ciortan viteza si au dovedit ca pot castiga si o balta unde pestele trebuie selectat si care pecuiesc la "ce trage" nu la ce sunt limitati , dar am venit cat am putut de pregatit sa pescuiesc si am facut-o doua zile din plin . Am facut schimbare pentru ca era ziua mea si doream sa mi-o petrec in familie si pentru ca am considerat ca nu periclitez cu nimic pozitia echipei mele pe sector , lucru dovedit ulterior.

Sorin a scris Dane, nu Cristi. Se incurca apele si mai tare.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

ENERGY CARP scrie:Suntem onorati ca ne-ati sustinut pe tot parcursul concursului si multumim tuturor simpatizantilor nostrii pentru cuvintele de incurajare si apreciere pe care le-ati transmis .Acest premiu ne obliga la mai multa munca si foarte multa seriozitate pentru a nu ne deceptiona sustinatorii.Ne vom stradui sa "muscam"din africani si sa le dam o lectie de pescuit romaneasca .Multumim organizatorilor si colaboratorilor nostrii care au avut incredere in fortele noastre.Dorim "fir intins"tuturor participantilor la Cupa Rig Service .
Vali Martoiu CS ENERGY CARP
Faceti-o metodic Vali. Nu va grabiti si nu supralicitati sau sa va supramotivati cand va fi greu sau veti fi lipsiti de inspiratie si puteri.
FORZZZAAAAA ENERGYYY! MAMMAAAA SECTANTILOOOR :).
Urban culture.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Eu zic in numele celor de pe C17: capra e ..........
Tot ............. ai ramas. Lasa-ne tu pe noi, ca noi am luptat asa cum si cat am putut. Iar ma faci sa te jignesc. ...............[/quote]

O intrebare am si eu cu toate ca nu am fost de fata si din aceasta cauza doresc sa stiu.Ultimele doua cantare la voi pe C17 ,cat au insumat ?[/quote] ia si fa un calcul.

E usor sa acuzi si sa calculezi, dar e ..... de greu sa te pui in locul cuiva si sa simti ce simte el; ar trebui sa comentezi dupa. Nu imi da nimeni banii cheltuiti inapoi, timpul pierdut sau banii care as fi putut sa ii fac daca stateam acasa. Asa ca nu mai mancati kkt aiurea, sunteti bolnavi de scenarita cronica.[/quote]

Eu cred ca am fost cat se poate de civilizat in intrebarea pusa.Am si spus de la bun inceput ca nu am fost acolo insa vad ca ,cu toate astea ma cam faci mancator de kkt.Ei bine dragul meu Felix,poti face pe cine doresti tu cum si in ce fel.Dar inainte sa te lansezi la apa ,incearca sa mai vezi cum stau lucrurile si cu cine stai de vb.Este ultimul avertisment de acest gen dupa care facem si circ. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

miyagi scrie:
Dan Mitranescu scrie:Cristian Rudeanu scrie :
"...Un loc aparte printre “preferatii” mei il detine Dan Mitranescu. Dupa aproximativ 40 de ore de pescuit a realizat ca pescuitul este un sport greu, ca se afla la momentul respectiv doar pe locul 5 si ca sa imbunatateasca acest rezultat a recurs la o schimbare lasand pe altcineva in locul sau, dar fara nada, pe care a luat-o cu el in momentul schimbarii, deoarece asa cum stim in pescuitul crapului, un “pescuit izolat” a adus multe rezultate." ...

Dupa anularea unei etape numai din cauza minciunilor lui mai are tupeul sa comenteze despre alti participanti la CN.
Ma leg numai de cuvintele pe care le-a spus despre mine si ii transmit urmatoarele nu ca scuza ci ca tratament pentru paranoia :
1. Echipa mea ( de pe sectorul B) nu a fost niciodata pe locul 5 in ultima etapa. Nu a fost nici macar pe locul 6 . Am fost numai intre doua cantare pe locul 7 cu o diferenta de 2 kg fata de locul 8.
2. Am avut la mine peste 80 kg boilies din care am consumat 30 kg pana in momentul schimbarii mele. Am lasat in stand 20 kg boilies ,maxim suficient pentru ce oferea standul si am luat restul de nada pentru a nu se strica si pentru a diminua cat mai mult bagajele colegilor care se intorceau cu o masina cu volum mic.
3. Galusca cu boabele de porumb a fost aruncata de catre Catalin Borcan cand Rudeanu a venit la stand si a intrebat : " De ce a facut schimbare Mitranescu ... ca sa nu urcati in clasament ?" . La ineptia asta Catalin a raspuns : " Da ! ... a luat si toata nada si ne-a lasat cu 6 boabe de porumb ! " .De aici a plecat totul .... ( Cat de disperat sa fii sa inghiti asa ceva ...!? )
4. Am iesit cand eram pe 8 si pe 8 au terminat colegii mei in conditiile in care baietii de la Deva din stanga noastra ( cu aceasta ocazie ii felicit pentru cum pescuiesc ) au coborat de pe 4 pe 7 fiind si cap de sector. Si in celelalte manse au fost aceleasi probleme pe acea zona : In mansa 2 Culita ( tot pe B2 ) a mers doua zile pe locul 3 si in ultima a iesit pe 11 ...
5. Pentru cultura lui de manager : daca un pescar vrea sa iasa pe primul loc este greu , dar daca vrea sa iasa pe ultimul este extrem de simplu fara sa fie nevoie sa faca schimbare :!:
6. Am tinut sufleteste cu Brasovul pentru ca sunt poate singurul lot de pescari completi care au plecat favoriti pe o balta de ciortan viteza si au dovedit ca pot castiga si o balta unde pestele trebuie selectat si care pecuiesc la "ce trage" nu la ce sunt limitati , dar am venit cat am putut de pregatit sa pescuiesc si am facut-o doua zile din plin . Am facut schimbare pentru ca era ziua mea si doream sa mi-o petrec in familie si pentru ca am considerat ca nu periclitez cu nimic pozitia echipei mele pe sector , lucru dovedit ulterior.

Sorin a scris Dane, nu Cristi. Se incurca apele si mai tare.
Crezi ?
Nu te uita la semnatura ... Nu putea sa scrie asa ceva in "scrisoarea catre pescari" ( :lol: ) decat unul ! Numai unul ! :D
De unde sa inventeze Sorin toate astea cand a stat in stat in stand tot timpul ? Astea sunt cuvinte de manager dibaci imprastiate si pe balta ... Toti cei de acolo recunosc personajul ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”