DESFASURARE ETAPA A II-A DARVARI 26-29 MAI 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
DECEBAL
Puncte: 0

Re: DESFASURARE ETAPA A II-A DARVARI 26-29 MAI 2011

Mesaj de DECEBAL »

ne-ati omorat cu rezultatele live.......

poate aflam si noi pana la noapte ce se intampla la Darvari

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Stai un pic....ca sunt reclame acum. :D :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu inteleg de ce au fost introduse in concurs locuri pe care se castiga constant concursurile, mai ales ca au fost bagate in sector cu alte locuri pe care nu s-a prins niciodata peste !
Poate este gresita harta, dar standuri ca "podu rupt", "gard" sau " gunoie" vor castiga balta detasat !
Sau poate s-au schimbat lucrurile la Darvari in ultimii ani si nu mai stiu eu, rog pe cineva dintre cei care pescuiesc acolo frecvent sa ma lamureasca !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

spuenti concret,trasaturi..cine a prins,anuntarea fiecarei capturi,fiecarui peste prins(in limita a ce se cunoaste)...atmosfera pe balta....asta inseamna a informa pas cu pas....deja stim harta,am aflat si grilele si sectoarele...sper sa nu ramana numai astfel de informatii....sa scuzam caci sunt primele ore ale etapei II,....dar de maine....cel tarziu....ar trebui sa curga informatiile ca fantanile de la casa poporului! :D

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Nu inteleg de ce au fost introduse in concurs locuri pe care se castiga constant concursurile, mai ales ca au fost bagate in sector cu alte locuri pe care nu s-a prins niciodata peste !
Poate este gresita harta, dar standuri ca "podu rupt", "gard" sau " gunoie" vor castiga balta detasat !
Sau poate s-au schimbat lucrurile la Darvari in ultimii ani si nu mai stiu eu, rog pe cineva dintre cei care pescuiesc acolo frecvent sa ma lamureasca !

Cit esti de VENINOS ..... daca era altfel , te bucurai ? Ce dracu ai Vlade ? Astia au fost sortii iar grilele le-a facut Victor Oana ....unde a gresit NexGen ?
Din ce stiu , acum vreo 2 ore , la podul rupt , Andrei si Dragan - aveau 1 peste . Sper ca acum sa aiba mai multi ... :wink:

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

NU a punctat NIMENI???

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

lulupescar scrie:NU a punctat NIMENI???
...B12 si C3...

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

au punctat AV-BD
-CARPING C12
-CRAIOVA C3
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

FIRE ZBUCIUMATE ECHIPELOR APCR :lol:
Balta Puiesti

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:
Vladut Mateianu scrie:Nu inteleg de ce au fost introduse in concurs locuri pe care se castiga constant concursurile, mai ales ca au fost bagate in sector cu alte locuri pe care nu s-a prins niciodata peste !

Cit esti de VENINOS ..... daca era altfel , te bucurai ? Ce dracu ai Vlade ? Astia au fost sortii iar grilele le-a facut Victor Oana ....unde a gresit NexGen ?
Din ce stiu , acum vreo 2 ore , la podul rupt , Andrei si Dragan - aveau 1 peste . Sper ca acum sa aiba mai multi ... :wink:
Mai Val, te-am rugat de n ori sa nu te mai bagi in seama cu mine, refuz sa dialoghez cu tine. E asa greu de inteles ?

Cum dracu ca exact pe cel mai bun loc de pe balta pica echipa (lotul) pe care l-am indicat eu ca favorit ? Cum se explica ca echipa de acolo pescuieste pe culoar de 100 si de metri, iar restul sectorului normal ? Si cum organizatorul stanila pus in fata faptului implinit decreteaza ca este un " stand atipic" si ca se poate pescui asa ? :oops:

Pana acum nu m-am inselat cu nimic. Ce o sa mai spuna "cei care inca mai cred in Mos Craciun" daca voi avea dreptate pana la sfarsit si lotul AV va castiga CN ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”