Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:Nu inteleg de ce au fost introduse in concurs locuri pe care se castiga constant concursurile, mai ales ca au fost bagate in sector cu alte locuri pe care nu s-a prins niciodata peste !
Poate este gresita harta, dar standuri ca "podu rupt", "gard" sau " gunoie" vor castiga balta detasat !
Sau poate s-au schimbat lucrurile la Darvari in ultimii ani si nu mai stiu eu, rog pe cineva dintre cei care pescuiesc acolo frecvent sa ma lamureasca !
...B12 si C3...lulupescar scrie:NU a punctat NIMENI???
Mai Val, te-am rugat de n ori sa nu te mai bagi in seama cu mine, refuz sa dialoghez cu tine. E asa greu de inteles ?Val scrie:Vladut Mateianu scrie:Nu inteleg de ce au fost introduse in concurs locuri pe care se castiga constant concursurile, mai ales ca au fost bagate in sector cu alte locuri pe care nu s-a prins niciodata peste !
Poate este gresita harta, dar standuri ca "podu rupt", "gard" sau " gunoie" vor castiga balta detasat !
Sau poate s-au schimbat lucrurile la Darvari in ultimii ani si nu mai stiu eu, rog pe cineva dintre cei care pescuiesc acolo frecvent sa ma lamureasca !
Cit esti de VENINOS ..... daca era altfel , te bucurai ? Ce dracu ai Vlade ? Astia au fost sortii iar grilele le-a facut Victor Oana ....unde a gresit NexGen ?
Din ce stiu , acum vreo 2 ore , la podul rupt , Andrei si Dragan - aveau 1 peste . Sper ca acum sa aiba mai multi ...