Desfasurare etapa Floreasca

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: Desfasurare etapa Floreasca

Mesaj de Zarguzon Adi »

Felicitari lui David Nicu pt pista de concurs oferita, o balta cu o densitate mare de peste si destul de echilibrata; daca o va administra in continuare ca pana acum in scurt timp va devenii una din cele mai tari balti;

Gaby
Puncte: 0

Mesaj de Gaby »

Felicitari echipelor Hook si Carp West !!!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ vladut mateianu

asa cum ai sustinut de cand te stiu, cand organizatorul este si in stand si la microfon, ies nasoale... :lol: :lol: :lol:

este o afirmatie a ta care nu mi se pare corecta, fiindca logic, atunci cand elimini o echipa, celor din vecinatate le facilitezi niste avantaje, deci, nu trebuie sa spunem ca "oricum tot se calificau"...in rest, numai bine si felicitari pentru organizare, felicitari si participantilor si lui jubileu pentru balta ca am auzit ca-i plina de crapi
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cornel, Jubileu a fost organizator(ca propietar al lacului) si te asigur ca nu a intrat nicio clipa sa pescuiasca ! A alergat non-stop pe balta, nu este usor sa ai sector vis-a-vis de vila lui Basescu, sa nu mai zic de braconierii de pe coada balti innebuniti de crapii aflati la bataie !

referitor la penalizare, ea nu trebuia facuta, jumatate dintre echipe pescuind cu minim o lanseta mai "intr-o parte" ! era de ajuns un avertisment, verbal ! :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cata bh

Mesaj de cata bh »

Felicitari tuturor echipelor participante si organizatorilor.
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

Felicitari tuturor participantilor
Felicitari cluburilor care s-au calificat mai departe si in special celor de la HOOK care erau priviti ca outsideri si au reusit sa se califice de pe primul loc :D
ps:bv si iulica,george,cristi precum si tuturor care au muncit pt calificare chiar daca au reusit sau nu!
SENIOR CRAP CLUB

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Cornel, Jubileu a fost organizator(ca propietar al lacului) si te asigur ca nu a intrat nicio clipa sa pescuiasca ! A alergat non-stop pe balta, nu este usor sa ai sector vis-a-vis de vila lui Basescu, sa nu mai zic de braconierii de pe coada balti innebuniti de crapii aflati la bataie !

referitor la penalizare, ea nu trebuia facuta, jumatate dintre echipe pescuind cu minim o lanseta mai "intr-o parte" ! era de ajuns un avertisment, verbal ! :oops:
:D :D :D pai normal ca a alergat jubi...n-ai vazut ce atv misto are :D

daaa...era o problema care ar fi trebuit sa se rezolve doar cu o simpla atentionare, dar probabil ca asa ca si in cazul meu de acum cativa ani, a existat un vecin binevoitor si s-a ajuns la comisie... :oops:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gaby

Mesaj de Gaby »

daaa...era o problema care ar fi trebuit sa se rezolve doar cu o simpla atentionare, dar probabil ca asa ca si in cazul meu de acum cativa ani, a existat un vecin binevoitor si s-a ajuns la comisie... :oops:[/quote]

Vecinii n-au avut nici o treaba ba din contra am numai cuvinte de lauda la adresa lor ...doar "frica" celor de la Green Lake a degenerat toata situatia.... :wink:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Gaby scrie: Vecinii n-au avut nici o treaba ba din contra am numai cuvinte de lauda la adresa lor ...doar "frica" celor de la Green Lake a degenerat toata situatia.... :wink:
nu am spus vecinii in adevaratul sens al cuvantului...importanti erau "binevoitorii"... :D

la mine s-a intamplat sa fie chiar vecin si ce-i mai rau e ca acum sunt prieten cu el... :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

doruletz

Mesaj de doruletz »

Felicitari tuturor participantilor,felicitari organizatorilor si lui conu' Jubileu pentru o balta SUPERBA !
Concurs corect , competitori extrem de bine pregatiti ( vezi cantitatea totala de peste prins )multumiri tuturor pentru fair-play si corectitudine !
Deplina apreciere pentr arbitri , arbitraj si pentru un rezultat excelent al lotului condus de doctorul carlig :D ! Oare chiar sa fie adevarat?"no drinks = no catch , only release :D ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”