Moderator: gor965
Nacamavut nicai jucariore de papto mai nomci.Pasa scrie:Dr huuk nu te termini cu intepaturile? vedeti va de treaba voastra na ti avut jucarii ca mine cand ati fost mici si ati tabarit aici pe net
Pasa scrie:@vladut
auzi vb numai aiureli nu am amenintat pe nimeni si nu am dat spaga la nimeni si nici presiuni suntem la inceput de competitie sportiva si ni se pare normal ca ori ce abatere de la regulament sa fie judecat in spiritul litera lui
si de ce nu au fost eliminati , a doua zi dimineata????????Vladut Mateianu scrie:Si inca ceva !
Jumatate dintre echipele prezente au pescuit in afara standurilor, alte 4-5 echipe au nadit in afara orelor de nadire, 1 echipa si-a mutat parii de la stand schimbandu-si directia de pescuit, au fost persoane starine prin standuri, unele si noaptea, managerii au facut bile din MHLM in standurile concurentilor, noaptea s-a pescuit in proportie de 50% cu pasta sau MHLM pe plumb, etc !
Asta fara ca vreun arbitru sa se sesizeze sau sa intervina.
Afirmatiile mele de mai sus nu le poate contrazice nimeni, nu am facut contestatii si nici nu voi face vreodata. Ptr ca pescuitul se face cu lansetele, nu cu pixul.....
Fac aceasta postare ptr ca nu pot sta indiferent cand vad cum 2 domni care pescuiesc ptr prima oara intr-o competitie oficiala(ma refer la conducatorii Soimu) cauta fel de fel de pretexte ca sa se califice mai departe, inclusiv amenintari, spagi si presiuni !
Si ptr ca in mine nu si-au gasit un aliat, sunt amenintat ca organizator cu penalizari ptr ca nu au semnat la inceput ca au primit regulamentul, sustinand ca managerii lor nu cunosteau regulamentul deoarece nu au internet !!!!!!!!Ma apuca plansul cand vad unde a ajuns pescuitul competitional. Dar mai ales cand vad cum un club membru APCR este luat la amenintari si executat de catre "niste pescari" fara ca nici un coleg sa intervina !!!!!!!!!!!
![]()