Felicitari Oliviu Orhei ptr o organizare perfecta, dar si ptr lotul de arbitrii Agvps detasat !
Iata si cateva aspecte legate de concursul in sine, concluzii personale :
- comportamentul crapilor din lacul Corbu nu este 2 saptamani la fel, cine o "miroase" mai repede castiga !
- nada are un rol esential, degeaba esti pescar bun daca nada nu te ajuta ! Acum s-a vazut mai bine...
- standurile sunt prea apropiate, tot concursul au aparut discutii si lansete incurcate, se putea rezolva cu fair play dar se pare ca este un termen neinteles ptr cateva echipe...
-administratia lacului ne pune sa batem zeci de km ptr ca tin inchise portile de acces pe A si pe B, nu am inteles niciodata DE CE !?
- grilele le-am aflat si votat in 5 secunde, la sedinta de inceput, fara sa-mi fie comunicate din timp, de altfel singura problema.
Concluzii :
1.Propun ca in finala sa se pescuiasca din 2 in 2 standuri, astfel se vor evita promele legate de mica distanta dintre standuri, precum si discutiile ulterioare. Daca nu, trebuie sanctiuni dure ptr cei care agata IN MOD REPETAT firele vecinilor, doar ptr ca se incapataneaza sa pescuiasca cu fire subtiri, si fara sa stie bine sa stapaneasca un peste naravas !
2.Portile de acces pe sectoare lasate deschise (ziua) ptr stafful tehnic al loturilor, precum si ptr vizitatori !
3.Zona de concurs si grilele sa fie postate din timp, ca sa putem alege si vota.
4. Ideal este sa ne intrecem pe balta, pescuind, nu la sedinte, pe forumuri si cautand carcote si diverse interpretari ale regulamentului !
PS Felicitari lotului meu , Senzor, care a facut un punctaj rar 1 2 1 2 !