Moderator: gor965
dar tu cine esti vamesule de iti dai cu parerea?vamesu scrie:interesant ca au fost prezenti si 2 pescari de forum care au reusit rezoltate notabile spre penibile in special mister oscior un fin cunoscator al fenomenului care intervine la orice discutie. sau nu a fost bun locu?
Nu te cunosc, nu ma obosesc sa iti dau raspunsuri sau explicatii cu ispravile mele de la CN. Un singur lucru vreau sa spun: intervin la orice discutie unde un pescar cere un sfat; eu ce scriu pe forum scriu din experienta mea proprie. Cate o data poate ca dau si sfaturi gresite... ca nu le stiu eu pe toate... si nu stiu daca ai observant, dar multe posturi de ale mele fac referire la echipamentul de pescuit pe care l-am folosit sau il folosesc. In schimb, m-am uitat putin la istoricul tau si vad ca in jumatate din posturi ii ridici statui lui Victoras de la MV2 si in cealalta jumatate de posturi mai nimic, mesaje fara subiect si predicat si fara nici un continut.vamesu scrie:interesant ca au fost prezenti si 2 pescari de forum care au reusit rezoltate notabile spre penibile in special mister oscior un fin cunoscator al fenomenului care intervine la orice discutie. sau nu a fost bun locu?
Nea Victore,oanavictor scrie: eu imi bat gura de pomana de anul trecut .........inclusiv anul acesta de la inceput cand am vazut ca sunt doar 12 loturi ........dar unii au refuzat din start [maimutoiul si dragos sinca ]iar altii au tacut ca melcu ..........Cand am rugat pe cei 2 sa justifice refuzul nici macar nu sau invrednicit sa scrie 2 cuvinte ..........poate acum gandesc mai mult si mai eficient in favoarea competitiei !!!!!!!
Fair play -ul trebuie sa inceapa cu cei care folosesc fire subtiri si nu prea le pasa pe unde scot pestele si ce inseamna sa dai patru lansete afara din standul vecin, eventual sa le si mai tai firele , sau eventual sa le agati monturile prin tararea lenta pe substrat.oanavictor scrie:.........................
- standurile sunt prea apropiate, tot concursul au aparut discutii si lansete incurcate, se putea rezolva cu fair play dar se pare ca este un termen neinteles ptr cateva echipe...
Concluzii :
.......................................
Eu nu sunt de acord cu asta, dar decizia este a lui Vladut.bujie scrie:Pe buna dreptate Dane...si cred ca prapunerea lui Nea Victor..pentru ca tot e atata loc..standurile sa fie din 2 in 2..