iNCA O DATA SPUN ,NU CAUTATI CALUL DE DAR DE DINTI !Albert scrie:Da crop la cobra aia, sa acoperi 2016srl de pe veste

Moderator: gor965
iNCA O DATA SPUN ,NU CAUTATI CALUL DE DAR DE DINTI !Albert scrie:Da crop la cobra aia, sa acoperi 2016srl de pe veste
Vasilica Baboieru scrie:..
iNCA O DATA SPUN ,NU CAUTATI CALUL DE DAR DE DINTI !
Reclamă 2 ani la rand ... mai mult de atât , ar trebui sa i facem statuie ...Vasilica Baboieru scrie:Ba da, dar numai ca un singur om le-a plătit! Și cred ca merita un pic de recunoștință.
Anul ăsta a scăpat ieftin: un caffe, o bisquit...Vasilica Baboieru scrie:Ba da, dar numai ca un singur om le-a plătit! Și cred ca merita un pic de recunoștință.
Salut.Vasilica Baboieru scrie:Ba da, dar numai ca un singur om le-a plătit! Și cred ca merita un pic de recunoștință.
Sloganul „Proletari din toate țările, uniți-vă!” reformulat.oliviu orhei scrie:Nu inteleg rostul si scopul acestor discuții. Aceasta problema a fost discutate in timpul sedintelor și sa votat decizia finală.
Deci trebuie sa ne concentram doar pe spiritul de fair-playul, sportivitate și corectitudine în restpectarea Regulamentului de pescuit AGVPS.
Astfel vom păstra frumusețea și onoarea acestei competiții SPORTIVE!!!
dar ce sa înțelegem în momentul când cineva vine cu o oferta de veste gratis ... pe banii lui ... și nu este acceptat ... de ce nu s a pus în discuție lucrul asta și de ce nu au știut cluburile participante....gor965 scrie:Eu iar nu inteleg un lucru...reclama...care reclama ? unde? pe banii cui? ...