Moderator: gor965
Am fost saptamana trecuta la CN-ul bulgarilor, nici vorba de veste.Vladut Mateianu scrie:Purtatul vestelor este obligatoriu. Punct.
In rest, lasati va rog topicul liber ptr detalii desfasurare mansa 2.
Nu ai fost la prima etapa.barbumarius scrie:Am fost saptamana trecuta la CN-ul bulgarilor, nici vorba de veste.Vladut Mateianu scrie:Purtatul vestelor este obligatoriu. Punct.
Si inca ceva, echipa de pe a5 si-a scos lansetele din apa circa 1 ora pt ca A4 sa scoata un peste mare care se dusese spre ei(drilul in totalitate a durat 3ore). Cand o sa vad asa ceva in Romania o sa imi scot caciula in fata acelui om de cate ori ma intalneac cu el. Avem pretentii dar pana si bulgarii ne dau lectii.
Eu mi-am scos lansetele definitiv din apa ( trase in 20m ) dupa cateva ore de concurs, pentru a-mi lasa vecinii ( stanga-dreapta ) sa se agate linistiti intre ei... Si nu am comentat absolut nimic. Decat am dat 2000 lei, am privit garla 3 zile ... si m-am umplut de "fair play".barbumarius scrie:Am fost saptamana trecuta la CN-ul bulgarilor, nici vorba de veste.Vladut Mateianu scrie:Purtatul vestelor este obligatoriu. Punct.
Si inca ceva, echipa de pe a5 si-a scos lansetele din apa circa 1 ora pt ca A4 sa scoata un peste mare care se dusese spre ei(drilul in totalitate a durat 3ore). Cand o sa vad asa ceva in Romania o sa imi scot caciula in fata acelui om de cate ori ma intalneac cu el. Avem pretentii dar pana si bulgarii ne dau lectii.
90% interes pentru reciprocitate si 100% mangleala veteranilor care stiu joaca pe Corbu.oliviu orhei scrie:
Nu ai fost la prima etapa.
Avem și noi pescari care știu ce înseamnă sportivitatea sau fair-play.
Vrem si noi ! Vorbim miercuri la 18, la tragerea la sorti.Gabi Pantelimonescu scrie:Restaurant O TERASA, situat în imediata apropiere a plajei CORBU (2 KM DE LA POARTA SECTOR B) vine în întâmpinarea dvs cu servicii de cathering pentru CNP semifinala 2 și finala ,la prețul de 170 lei de persoana pe toată durata concursului.
OFERTA PACHETULUI
JOI -cina - cotlet marinăresc cu cartofi prăjiți și salata de varza .
VINERI - MIC DEJUN : omleta cu legume alături de mezeluri, legume și branza .
Prânz -ciorba de vacuta și fasole cu ciolan .
Cina - pulpa de pui alături de pilaf cu legume și salata asortata.
Sâmbăta - mic dejun -oua ochiuri alături de Bacon legume și branza .
Prânz -ciorba de pui a la grec și gulaș de vita .
Cina -coaste de porc cu cartof copt și sos Bbb.
Duminica -mic dejun -omleta țărănească alături de cabanos legume și branza .
Mâncarea este gătită tradițional, cu suflet și va așteaptă sa o degustați. Pentru comenzi și informații apelați
0786585785 Gabriel
0786585786 Cristina.