Moderator: gor965
pentru mine, nu.oanavictor scrie:primul subiect pentru mine este lamurit si incheiat .
astept punctul 2 al dezbaterii ......
Cristi Y scrie:Andrei , vezi constructiva actiunea asta ??
Duelurile astea de orgolii lasa loc capuselor precum popescu sa gaseasca fagase prin care sa va fure bomboana
decat sa contesti mai bine vino tu cu o solutie
cum consideri ca ar fi bine ??
nu sterg nicio postare la subiect.irinel bunica scrie:Andrei, sa inteleg ca noi citim doar ce i-ti convine tie? Lasi doar postarile care te ajuta pe tine sa I-ti atingi scopul? Nu este normal sa stergi postarile sau sa le editezi asa cum i-ti convine tie!
nu, nu era la fel. lucram legal.irinel bunica scrie: Pe vremea cand organizai tu sub egida APCR nu era la fel ca si anul trecut?
pentru ca semnalez niste ilegalitati.irinel bunica scrie:De ce cauti acum sa o dai in AGVPS, LRC etc!?
asta e deja obraznicie, sa-mi zici ce sa las si ce sa pregatesc....irinel bunica scrie: Lasa Campionatul AGVPS si vezi cum organizeaza FRPS Campionatul National! Pregateste hartiile cu sefu tau Nea Fane si dati in judecata pescarii ca au indraznit sa participle la CN AGVPS!
uite ca nu l-am sters. ramane o dovada in plus a primei parti a citatului dirinel bunica scrie:Stiu ca am scris degeaba si vei sterge mesajul!