Despre CN si CM, by AV

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
irinel bunica
Puncte: 0

Re: Despre CN si CM, by AV

Mesaj de irinel bunica »

Multumesc Andrei.
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Eu nu vad rostul acestui topic. Poate doar ca sa tulbure apele momentan limpezi...
CN 2014 va fi organizat de catre cluburile de pescuit si va avea girul Agvps-ului. Punct. Echipa campiona nationala va fi inscrisa de catre Agvps la CM 2014 care se va desfasura la Corbu.

Cam astea sunt datele problemei, chit ca unora nu le convin ! Nu mai intru in detalii, ca sa respect subiectul impus... :mrgreen:
ba te rog sa intri in detalii, fix pe subiectul impus.

cum te inscri tu la anul in campionatul agvps?

si vreau sa mai dezvoltam afirmatia de mai sus "cn 2014 organizat de catre cluburile de pescuit". care este forma legala de organizare?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

irinel bunica scrie:Multumesc Andrei.
si eu iti multumesc, Irinel
The One Team

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

90% dintre participantii la fenomen sunt pescari, nu-i intereseaza, nu-si bat capul, sau nu se pricep la lege, restul de 10% sunt presedinti de cluburi care se pricep mai mult sau mai putin la partea legala, dar cert este ca pana acum, cu totii ( sau aproape cu totii), voiau sa iasa cumva de sub egida AGVPS. in acelasi timp s-a nascut si Federatia, insfarsit a aparut forma legala ( daca este si asta 100% legala), dar nu a fost fondata de pescari ci de alti birocrati, asa ca a aparut un nou dictator, reactia pescarilor?, ar participa si sub egida cs Avantul Prabusirea, numai sa nu se asocieze cu noua Federatie, asa ca astazi AGVPS-ul e un fel de Mesia.
Oricat s-ar dori sa nu se mai asocieze subiectul cu Federatia sau cu AGVPS-ul si s-ar dorii sa se discute doar in termeni legali, nu se poate, pescarii nu vor stampile si semnaturi si alte bullshit-uri, vor doar sa pescuiasca fara sa le bage nimeni pumul in gura.
Pacat ca cei care stau la masa si impart puterea uita tocmai obiectul muncii, ''pescarii'', daca pe ei ii pierzi ai castigat nimic

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

...
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
irinel bunica scrie:Andrei, sa inteleg ca noi citim doar ce i-ti convine tie? Lasi doar postarile care te ajuta pe tine sa I-ti atingi scopul? Nu este normal sa stergi postarile sau sa le editezi asa cum i-ti convine tie!
irinel bunica scrie: Lasa Campionatul AGVPS si vezi cum organizeaza FRPS Campionatul National! Pregateste hartiile cu sefu tau Nea Fane si dati in judecata pescarii ca au indraznit sa participle la CN AGVPS!
asta e deja obraznicie, sa-mi zici ce sa las si ce sa pregatesc....
obraznicie este acel lucru care te face sa crezi si sa judeci ca tu detii adevarul absolut si ca nimeni nu are dreptul sa -ti atraga atentia ca ai luat-o pe aratura !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oana victor

nu detin niciun adevar. vreau numai sa discut la subiect pe argumente. atat.
The One Team

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

... barbule, daca vrei sa vorbesti despre tradarile mele ai la dispozitie un forum intreg. aici vreau sa discutam idei si nu persoane.

nu stiu de unde ai dedus tu ca eu cersesc incredere. nicidecum. vreau numai sa devina publice parerile celor implicati. subiecte sunt destule pana acum in topic.

ai ceva de spus punctual?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: pareri si pareri , majoritatea insa au un punct comun

acum ca eu personal m-am lamurit in ceea ce ma priveste , te intreb Andrei , serios ,sincer si prieteneste :

nu ai nici un semn de intrebare in ceea ce priveste pozitia si imaginea ta in competitia crapista dupa ultimele evenimente ?

nu consider ca sunt off-topic pentru ca subiectul se termina cu " by AV "
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie::roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: pareri si pareri , majoritatea insa au un punct comun

acum ca eu personal m-am lamurit in ceea ce ma priveste , te intreb Andrei , serios ,sincer si prieteneste :

nu ai nici un semn de intrebare in ceea ce priveste pozitia si imaginea ta in competitia crapista dupa ultimele evenimente ?

nu consider ca sunt off-topic pentru ca subiectul se termina cu " by AV "
sa inteleg ca nu mai intereseaza pe nimeni nimic din ceea ce inseamna competitia crapista la nivel national, iar prioritatea numarul 1 a devenit pozitia si imaginea mea?!?

tataie, zau asa...
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”