Moderator: gor965
ba te rog sa intri in detalii, fix pe subiectul impus.Vladut Mateianu scrie:Eu nu vad rostul acestui topic. Poate doar ca sa tulbure apele momentan limpezi...
CN 2014 va fi organizat de catre cluburile de pescuit si va avea girul Agvps-ului. Punct. Echipa campiona nationala va fi inscrisa de catre Agvps la CM 2014 care se va desfasura la Corbu.
Cam astea sunt datele problemei, chit ca unora nu le convin ! Nu mai intru in detalii, ca sa respect subiectul impus...
si eu iti multumesc, Irinelirinel bunica scrie:Multumesc Andrei.
obraznicie este acel lucru care te face sa crezi si sa judeci ca tu detii adevarul absolut si ca nimeni nu are dreptul sa -ti atraga atentia ca ai luat-o pe aratura !andrei vladeanu scrie:irinel bunica scrie:Andrei, sa inteleg ca noi citim doar ce i-ti convine tie? Lasi doar postarile care te ajuta pe tine sa I-ti atingi scopul? Nu este normal sa stergi postarile sau sa le editezi asa cum i-ti convine tie!asta e deja obraznicie, sa-mi zici ce sa las si ce sa pregatesc....irinel bunica scrie: Lasa Campionatul AGVPS si vezi cum organizeaza FRPS Campionatul National! Pregateste hartiile cu sefu tau Nea Fane si dati in judecata pescarii ca au indraznit sa participle la CN AGVPS!
sa inteleg ca nu mai intereseaza pe nimeni nimic din ceea ce inseamna competitia crapista la nivel national, iar prioritatea numarul 1 a devenit pozitia si imaginea mea?!?Cristi Y scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pareri si pareri , majoritatea insa au un punct comun
acum ca eu personal m-am lamurit in ceea ce ma priveste , te intreb Andrei , serios ,sincer si prieteneste :
nu ai nici un semn de intrebare in ceea ce priveste pozitia si imaginea ta in competitia crapista dupa ultimele evenimente ?
nu consider ca sunt off-topic pentru ca subiectul se termina cu " by AV "