Te inseli Cornele . Tu crezi ca n-are lumea ce face si harst!, la cearta ? Sincer, am si altceva de facut decit sa-i tot dau restul la suta lui Cotelici ! Oricum , in mintea-i aburita le-amesteca tot cum vrea el...
Numai ca sunt niste semne de intrebare legate de desfasurarea turneului la care nu s-a raspuns, si uite ca s-a ajuns la
aberatia de a permite accesul la ultima etapa a ORICAREI echipe, doar sa se completeze locurile ! Si de-aici, tot felul de combinatii, ca de, tactica se stabileste cu toate posibilitatile !!

O spun inca o data, IN-CRE-DI-BIL !! Sa nu vorbim de fair-play, in conditiile in care doua din prim-vocile de contestatari abandoneaza ca nu-i locul bun !!( Radule, no offence, aici trebuie sa recunosc ca la "fizicul" tau, chiar ca n-aveai cum sa pici mai prost !!

)
Si sa stii ca am acceptul administratorului pentru banarea lui Cotelici. Dupa cum vezi, nici n-am sters postarile injurioase(le voi muta miine aici) , dar de azi nu va mai posta decit strict la topicul despre etapa pe care o co-organizeaza . Cu poze de pe google

, cu tabele, cu culori, cu ce vrea el . Asta tocmai din respect pentru competitie !! Competitie pe care, mai bine sau mai rau, am incercat s-o sprijinim cu totii si de pe acest site !
Si Jack cu Cola sa bei tu !

Asa se strica, dracului, si bautura, si tot, offff...