Discutii etapa5 TAVP

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Cezar Bibu
Puncte: 0

Re: Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Livada/Sacel

Mesaj de Cezar Bibu »

@Cotelici Dan,

Vad ca au ajuns sa renunte colegii de baricada. Macar au decenta sa...cum era vorba aia, ciocu' mic ?
Tu cind renunti ?? :lol: :lol: :lol:

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cezar Bibu scrie:@Cotelici Dan,

Vad ca au ajuns sa renunte colegii de baricada. Macar au decenta sa...cum era vorba aia, ciocu' mic ?
Tu cind renunti ?? :lol: :lol: :lol:

Sterge-ti postarea off topic. :mrgreen: Fa-ti treaba! :D Modereaza! :D
De restul ne ocupam noi. :wink:
Nu ai inteles niciodata ce m-a motivat in atitudinea pe care am afisat-o.
Privesc clasamentul si sunt MULTUMIT!
The second best is the first loser!

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Meltene,

1. Din pacate, la sectiunea TAVP, eu nu pot modera, chestie tehnica :) Acolo e jupin altcineva...Recunosc ca-mi pare rau ca apar aceste off topicuri la un subiect care implica pe undeva si clubul din Oradea, dar asta e !
2. Care noi, mai trompeta ? Daca n-ai ce face pe-acasa si butonezi niste exceluri (si pe-acolo faci greseli, ..) ,crezi ca te poti ascunde in spatele unui "noi"? Te-am mai intrebat odata , si vad ca te faci ca ploua, vorbesti in numele clubului tau, sau in ce calitate ? Ce reprezentativitate ai tu ,mai frintule, in afara de numarul de postari ? Organizatorul lui peste ! :evil:
3. Chiar ma-ntreb ,ce poate sa te motiveze pe tine, care esti o nulitate in materie de pescuit? :lol: :lol: Orbit in prostia ta nemasurata, tu te bucuri ca nu vezi in primele locuri Senz(i)or , fara sa realizezi ca tu ai fost undeva, prin spate...Ba te bucurai ca ai fost cu un loc in fata unor copii, care vin pentru prima oara la niste calificari..halal motivatie !!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cezar Bibu scrie:Meltene,

1. Din pacate, la sectiunea TAVP, eu nu pot modera, chestie tehnica :) Acolo e jupin altcineva...Recunosc ca-mi pare rau ca apar aceste off topicuri la un subiect care implica pe undeva si clubul din Oradea, dar asta e !
2. Care noi, mai trompeta ? Daca n-ai ce face pe-acasa si butonezi niste exceluri (si pe-acolo faci greseli, ..) ,crezi ca te poti ascunde in spatele unui "noi"? Te-am mai intrebat odata , si vad ca te faci ca ploua, vorbesti in numele clubului tau, sau in ce calitate ? Ce reprezentativitate ai tu ,mai frintule, in afara de numarul de postari ? Organizatorul lui peste ! :evil:
3. Chiar ma-ntreb ,ce poate sa te motiveze pe tine, care esti o nulitate in materie de pescuit? :lol: :lol: Orbit in prostia ta nemasurata, tu te bucuri ca nu vezi in primele locuri Senz(i)or , fara sa realizezi ca tu ai fost undeva, prin spate...Ba te bucurai ca ai fost cu un loc in fata unor copii, care vin pentru prima oara la niste calificari..halal motivatie !!
Impreuna cu mine ai obtinut cea mai buna pozitie din viata ta.Pe banii mei si pe munca mea.

Deschide un topic separat anti Cotelici si nu otravi acest topic. :D

Incepe cu postarea sa ca sa para ca eu te-am provocat:

Mai BIBULE, ZERO BARAT, MOCANGIULE, taci si sterge-ti postarile.Tu pe cine crezi ca reprezinti mai coada de topor?Ai facut ceva in viata ta in afara de a te asocia cu cei dispusi sa-ti sponsorizeze impostura?
Ai organizat ceva?
Habar nu aveai ce-i ala leadcore pana ce ti-a aratat Adriano.La primul C4E te mandreai cu asta fara sa spui cine ti le-a facut! Imposorule!
De ce nu te mai bagi in competitiica sa demonstrezi cat esti de esti TARE?
Despre nulitati:
Cum ai reusit mai mocangiule sa te asociezi pe idei si vocabular cu cel de care radeai ca nadea pufuleti cu racheta? Te sponsorizeaza si asta? Sau doar posteaza in numele tau.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Pentru noul topic:
Bibule, am incercat...nici Jack Daniels, nici Finlandia nu sunt interesati :!: :!: :!: :!: .
Coca Cola asteapta decizia celor 2 :lol:Poate se baga!

Cezar Bibu

Discutii etapa5 TAVP

Mesaj de Cezar Bibu »

Am deschis un topic separat pentru discutii. O sa incercam sa curatam in cel mai scurt timp topicul dedicat strict inscrierilor si desfasurarii etapei a 5-a de la Livada/Sacel.

petre iulian
Pescar de competitie

Re: Discutii etapa5 TAVP

Mesaj de petre iulian »

daca se poate sa-mi explice si mie cum sa ajung la SACEL si cam cat timp fac pe drum .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

sorin dinu

Mesaj de sorin dinu »

@Petre Iulian
de la Sibiu spre DEVA mai sunt aprox. 20 km.Cu totul ,vreo 300 km.Balta se vede de pe DN,pe partea stanga.Drumul,destul de aglomerat pe valea Oltului,in rest e ok.Eu fac vreo 4-5 ore,mers mai nervos.

sorin dinu

Mesaj de sorin dinu »

Sorry :oops:,pe partea dreapta e balta pe care se tine concursul!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Incep prin a-mi cere scuze ca scriu aici - dar nu vad alt topic , care sa desparta subiectele serioase de refularile unui timpit .
Coteliciule - am sa tiparesc postarea asta cu prostul care arunca pufuleti cu racheta ( pentru ca este a 2-a oara cind o scrii pe site si vad ca incepi sa ma zgandari cu batzul prin gard , ca pe dulai ) Cind ne vedem prima data , o mototolesc si am sa ti-o dau sa o mesteci , macar cu gura plina poate nu mai scuipi atitea nesimtiri si scenarii de minte bolnava .
Cu asta am terminat discutia cu tine , pentru ca nu am calificarea sa vorbesc cu oameni facuti cu nervii , al caror loc e la Socola , in lanturi , la furiosi .
Stau totusi si ma intreb cum Doamne iarta-ma a putut da Oltenia - 2 oameni "mari" - Ceausescu si Cotelici , cind regiunea e plina de asa multi oameni cumsecade ? :oops:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”