Vad ca au ajuns sa renunte colegii de baricada. Macar au decenta sa...cum era vorba aia, ciocu' mic ?
Tu cind renunti ??

Moderator: gor965
Cezar Bibu scrie:@Cotelici Dan,
Vad ca au ajuns sa renunte colegii de baricada. Macar au decenta sa...cum era vorba aia, ciocu' mic ?
Tu cind renunti ??![]()
![]()
Impreuna cu mine ai obtinut cea mai buna pozitie din viata ta.Pe banii mei si pe munca mea.Cezar Bibu scrie:Meltene,
1. Din pacate, la sectiunea TAVP, eu nu pot modera, chestie tehnicaAcolo e jupin altcineva...Recunosc ca-mi pare rau ca apar aceste off topicuri la un subiect care implica pe undeva si clubul din Oradea, dar asta e !
2. Care noi, mai trompeta ? Daca n-ai ce face pe-acasa si butonezi niste exceluri (si pe-acolo faci greseli, ..) ,crezi ca te poti ascunde in spatele unui "noi"? Te-am mai intrebat odata , si vad ca te faci ca ploua, vorbesti in numele clubului tau, sau in ce calitate ? Ce reprezentativitate ai tu ,mai frintule, in afara de numarul de postari ? Organizatorul lui peste !![]()
3. Chiar ma-ntreb ,ce poate sa te motiveze pe tine, care esti o nulitate in materie de pescuit?![]()
Orbit in prostia ta nemasurata, tu te bucuri ca nu vezi in primele locuri Senz(i)or , fara sa realizezi ca tu ai fost undeva, prin spate...Ba te bucurai ca ai fost cu un loc in fata unor copii, care vin pentru prima oara la niste calificari..halal motivatie !!