Moderator: gor965
eugen dragnea scrie:Dar de unde sti tu mai "bibane" unde-mi fierbe mie oala...esti si tu "semiparticipant" de vreo doi ani la CN si te crezi miezul din gogoasa?!? Penibili sunteti voi ca inca va limitati pe banii vostrii la ajvpseu,Orheiut made in PPDD,voturi pe FB si decizii fara predictibilitate...Alexandru Popescu scrie:Iar ai aparut in peisaj unde nu iti fierbe oala? Nu simti ca esti penibil ?eugen dragnea scrie:Vai de p... voastra!!!
Păi mai simplu și mai eficace nu se poate. Ce-ar fi trebuit, o ședință cu tot felul de discuții care ar fi ajuns la același rezultat, al votului. Asta că veni vorba de timp pierdut.Alexandru Popescu scrie:Vladut, daca din greseala ai omis acest aspect nu cred ca este greseala noastra ca am votat sau a organizatorului. Important este ca acest vot a avut loc. Nu stiu de ce esti asa reticent cand auzi ce fb. Daca iti zic ceva de fb zici ca iti pun sare pe rana.
Asa cum acum 15 ani se faceam prin fax/email si asa mai departe, acum se fac in pas cu tehnologia.
Asta nu inseamna ca este ceva gresit.
Repet: este doar punctul meu de vedere. Nu il spun pentru a ataca sau intra in discutii cu alti colegi de pescuit.
Vladut Mateianu scrie: De aceea cred cu tarie ca doar ceva semnat si stampilat nu mai poate fi schimbat.
Vladut Mateianu scrie:Dragii mei, eu fata de voi am o experienta de 15 ani in spate pe cn, cm si..voturi. Habar nu aveti voi cate lucruri votate s-au schimbat cu mici interventii la conducerea Agvps. De aceea cred cu tarie ca doar ceva semnat si stampilat nu mai poate fi schimbat. Adica ceva ce poate fi folosit ca proba intr-un eventual proces.
In fine, o las asa, dar , repet, normalitatea este alta.
Sunt tare curios ce se intampla daca se gaseste vreun lot sa nu vrea sa semnezeAlexandru Popescu scrie:Vladut Mateianu scrie:Dragii mei, eu fata de voi am o experienta de 15 ani in spate pe cn, cm si..voturi. Habar nu aveti voi cate lucruri votate s-au schimbat cu mici interventii la conducerea Agvps. De aceea cred cu tarie ca doar ceva semnat si stampilat nu mai poate fi schimbat. Adica ceva ce poate fi folosit ca proba intr-un eventual proces.
In fine, o las asa, dar , repet, normalitatea este alta.
Vladut, deja un PV s-a semnat de catre cei din prima mansa. Urmeaza sa il semnati si voi. Acest PV il am si sunt in posesia lui pentru ca am fost la acea intalnire. Asadar, nu se mai schimba cu una cu doua.
Nu sunt singurul care are acest pv. Toti din prima mansa il au!