Conspiraţia umorului?Sunt tare curios ce se intampla daca se gaseste vreun lot sa nu vrea sa semneze.

Moderator: gor965
Conspiraţia umorului?Sunt tare curios ce se intampla daca se gaseste vreun lot sa nu vrea sa semneze.
osc1or scrie:Sunt tare curios ce se intampla daca se gaseste vreun lot sa nu vrea sa semnezeAlexandru Popescu scrie:Vladut Mateianu scrie:Dragii mei, eu fata de voi am o experienta de 15 ani in spate pe cn, cm si..voturi. Habar nu aveti voi cate lucruri votate s-au schimbat cu mici interventii la conducerea Agvps. De aceea cred cu tarie ca doar ceva semnat si stampilat nu mai poate fi schimbat. Adica ceva ce poate fi folosit ca proba intr-un eventual proces.
In fine, o las asa, dar , repet, normalitatea este alta.
Vladut, deja un PV s-a semnat de catre cei din prima mansa. Urmeaza sa il semnati si voi. Acest PV il am si sunt in posesia lui pentru ca am fost la acea intalnire. Asadar, nu se mai schimba cu una cu doua.
Nu sunt singurul care are acest pv. Toti din prima mansa il au!.
Trebuie unanimitate?osc1or scrie:Sunt tare curios ce se intampla daca se gaseste vreun lot sa nu vrea sa semnezeAlexandru Popescu scrie:Vladut Mateianu scrie:Dragii mei, eu fata de voi am o experienta de 15 ani in spate pe cn, cm si..voturi. Habar nu aveti voi cate lucruri votate s-au schimbat cu mici interventii la conducerea Agvps. De aceea cred cu tarie ca doar ceva semnat si stampilat nu mai poate fi schimbat. Adica ceva ce poate fi folosit ca proba intr-un eventual proces.
In fine, o las asa, dar , repet, normalitatea este alta.
Vladut, deja un PV s-a semnat de catre cei din prima mansa. Urmeaza sa il semnati si voi. Acest PV il am si sunt in posesia lui pentru ca am fost la acea intalnire. Asadar, nu se mai schimba cu una cu doua.
Nu sunt singurul care are acest pv. Toti din prima mansa il au!.
daca ai ceva cu vladut mateianu,adreseazate strict lui si atat.....te rog frumos nu baga in discutie si lotul senzor care participa anul acesta....niku_doc scrie:Vladut Mateianu scrie:Dragii mei, eu fata de voi am o experienta de 15 ani in spate pe cn, cm si..voturi. Habar nu aveti voi...
Cand incepe sa se ingroase obrazul apare aroganta si astfel de cuvinte...
Ai atat de multa experienta ca te darama, cade pe tine... si tu iti faci probleme ca nu castigi CN-ul anul asta?? Pai la atata experianta de ce te-ar mai interesa ce se voteaza si unde? Oricum o sa mergi tu, cu lotul tau, la toate CM-urile de aici inainte...
Am toata stima pentru munca ta si pentru ce activitate ai (ai avut) in ale pescuitului, insa la cum pui problema, de ceva vreme, nu mai esti un domn!!
Probabil ca tot experienta este de vina...
Succese nebanuite in activitatea zilnica!!
p.balan scrie:daca ai ceva cu vladut mateianu,adreseazate strict lui si atat.....te rog frumos nu baga in discutie si lotul senzor care participa anul acesta....niku_doc scrie:Vladut Mateianu scrie:Dragii mei, eu fata de voi am o experienta de 15 ani in spate pe cn, cm si..voturi. Habar nu aveti voi...
Ai atat de multa experienta ca te darama, cade pe tine... si tu iti faci probleme ca nu castigi CN-ul anul asta?? Pai la atata experianta de ce te-ar mai interesa ce se voteaza si unde? Oricum o sa mergi tu, cu lotul tau, la toate CM-urile de aici inainte...
Am toata stima pentru munca ta si pentru ce activitate ai (ai avut) in ale pescuitului, insa la cum pui problema, de ceva vreme, nu mai esti un domn!!
referitor la discutie....sa stabilim de la inceput....nu iau apararea lui vladut mateianu....dar ,ce experienta ai tu sa intri in discutia asta ?
urmarind aceste discutii....nu am vazut sa aiba ceva de zis pescari cu vechime si rezultae...doar persoane de care aud pentru prima oara......
un sfat....intai acumulati rezulate si experienta si apoi dati-va cu parerea.
Experienta nu este sinonima cu aroganta. Eu doar am tras un semnal de alarma. Normal, fiecare este liber sa voteze ce doreste. Doar ca sinteza unei discutii ar trebui sa evite atacurile la persoana, discutam idei pana la urma...niku_doc scrie:Vladut Mateianu scrie:Dragii mei, eu fata de voi am o experienta de 15 ani in spate pe cn, cm si..voturi. Habar nu aveti voi...
Florin, te rog sa discutam la subiect, de multe ori esti obiectiv. Faptul ca pescuiesti din 75 nu iti da dreptul sa jignesti oameni. Cum, de altfel, o Dacia 1300 din 75 nu se poate compara cu un Bmw din 2015. Nici macar daca este scris cu litera mica. Sau cu literele inversate.Florin Pata scrie:
Referitor la tot ce spui pe aici . Daca e vorba de o competitie NATIONALA oricine poate sa-si exprime opinia . Daca e vreo braila de a voastra pe persoane fizice stai linistit nimeni nu consuma cuvinte despre voi .
Nu stiu cine a auzit de tine ...,eu nu si nu mai restrange tu drepturile de a posta al membrilor forumului Crapmania . Eu pescuiesc de prin 1975...tu pe unde erai ?
Pescari si vechime cu rezultate nu inseamna neaparat cei care sunt cunoscuti de mass media de vreo 5 ani ci cu totul altii ! Prea multe ifose pentru unul care e in clubul Senzor versiunea "10000000000000000000000" . Pa !
PS - Mai pune si tu mana pe o carte de gramatica . Macar numele sefului tau sa-l scrii cu majuscule...se va bucura , nu numai la inceputul fiecarei propozitii . Sau macar Bucuresti din semnatura ! La Senzor nu e macar un test de absolvirea a 4 clase ?