Etapa a III-a Bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ionutmihut
Puncte: 0

Re: Etapa a III-a Bunget

Mesaj de ionutmihut »

Felicitari, Planet Carp! Felicitari celorlalte echipe, calificate sau nu!

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Concursul s-a sfarsit fiind intrerupt din cauza furtunii,iar clasasmentul a ramas cel de mai sus.Cu o rectificare Planet a terminat cu 8 puncte iar Carping cu 9.Felicitari tuturor echipelor si fir intins celor 5 in penultima etapa pe Lates!!!

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Sa vezi scandal acum !!! :mrgreen:
Valentin Dumitru

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

valentin dumitru scrie:Sa vezi scandal acum !!! :mrgreen:

stii ceva?... :D :D

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Un comunicat oficial ceva????? Un clasament final de la organizatori????S-au facut contestatii referitor la intrerupera concursului??????

Cata lipsa de informare.....nu pot sa cred. Noroc ca a scris cineva pe site ca s-a terminat concursul caci ma pregateam sa merg la Bunget sa asist la sfarsitul competitiei.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

laurentiu sarghie scrie:Un comunicat oficial ceva????? Un clasament final de la organizatori????S-au facut contestatii referitor la intrerupera concursului??????

Cata lipsa de informare.....nu pot sa cred. Noroc ca a scris cineva pe site ca s-a terminat concursul caci ma pregateam sa merg la Bunget sa asist la sfarsitul competitiei.
Laurentiu, contestatii nu poate face decat Green Lake, care dupa cate am auzit s-au recunoscut invinsi. :lol: :lol:
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Felicitari echipelor calificate, fie ca cei mai buni sa castige :D
Balta Puiesti

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

EXTRAS DIN REGULAMENT :

80. 1 – Cand furtuna apare inainte sau in timpul pregatirilor pentru inceperea competitiei
Nu se va permite accesul in standuri sau pregatirea materialelor;un semnal va indica amanarea intrarii in zona de pescuit sau intreruperea operatiunilor de pregatire.Daca conditiile atmosferice permit si in limita programului, competitia se va desfasura normal sau va fi redusa ca timp(In orice caz competitia trebuie sa dureze minim 48 de ore)
2 – Cand furtuna apare in timpul competitiei
Competitia va fi intrerupta imediat (un semnal special va fid at de organizatori) si concurentii trebuie sa se adaposteasca.Daca conditiile atmosferice permit, concursul va continua si un semnal va anunta concurentii ca se pot intoarce in stand.Un alt semnal, dat dupa 5 minute va autoriza concurentii sa reia competitia.

Sunt curios cine a hotarat ca, "conditiile atmosferice" nu permit continuarea competitiei..... Mie imi miroase a altceva aici.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

DrHook scrie:
laurentiu sarghie scrie:Un comunicat oficial ceva????? Un clasament final de la organizatori????S-au facut contestatii referitor la intrerupera concursului??????

Laurentiu, contestatii nu poate face decat Green Lake, care dupa cate am auzit s-au recunoscut invinsi. :lol: :lol:
contestatie poate face si natural carp.nici ei nu merg mai departe desi etapa a 3-a sa organizat chiar pe balta aflata in administratia lor.
de ce tot loviti numai in green lake?un gest de fair play de laudat si apreciat daca baietii de la green lake s-au recunoscut invinsi.
nu stiu cati au puterea sa faca acest lucru!
capul sus green lake!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Pacat ca s-a terminat astfel ...diferentele erau foarte mici si se puteau califica inclusiv cei de pe ultimul loc !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”