Moderator: gor965
valentin dumitru scrie:Sa vezi scandal acum !!!
Laurentiu, contestatii nu poate face decat Green Lake, care dupa cate am auzit s-au recunoscut invinsi.laurentiu sarghie scrie:Un comunicat oficial ceva????? Un clasament final de la organizatori????S-au facut contestatii referitor la intrerupera concursului??????
Cata lipsa de informare.....nu pot sa cred. Noroc ca a scris cineva pe site ca s-a terminat concursul caci ma pregateam sa merg la Bunget sa asist la sfarsitul competitiei.
contestatie poate face si natural carp.nici ei nu merg mai departe desi etapa a 3-a sa organizat chiar pe balta aflata in administratia lor.DrHook scrie:Laurentiu, contestatii nu poate face decat Green Lake, care dupa cate am auzit s-au recunoscut invinsi.laurentiu sarghie scrie:Un comunicat oficial ceva????? Un clasament final de la organizatori????S-au facut contestatii referitor la intrerupera concursului??????
Cata lipsa de informare.....nu pot sa cred. Noroc ca a scris cineva pe site ca s-a terminat concursul caci ma pregateam sa merg la Bunget sa asist la sfarsitul competitiei.![]()