Etapa a III-a Bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
florin pocris
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Etapa a III-a Bunget

Mesaj de florin pocris »

asta este ,mai putem schimba ceva?????
oricum parere personala....si s nu ma certe nimeni,repet parere personala,aceasta etapa este socant de diferita fata de celelalte 2 care s-au desfasurat bine,cu capturi pe toate sectoarele...cu activitate cel mai bine spus....nu stiu cum si ce sa intamplat acum...nu asa trebuia sa arate o etapa de CN...incepand cu organizare,activitate,postari pe internet....
pacat....

bogkba

Mesaj de bogkba »

Locul 1.Soimul
2.Planet
3.Carping
4.Pelicanul
5.Capr Society
6.Natural
7.Green Lake

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie:EXTRAS DIN REGULAMENT :

80. 1 – Cand furtuna apare inainte sau in timpul pregatirilor pentru inceperea competitiei
Nu se va permite accesul in standuri sau pregatirea materialelor;un semnal va indica amanarea intrarii in zona de pescuit sau intreruperea operatiunilor de pregatire.Daca conditiile atmosferice permit si in limita programului, competitia se va desfasura normal sau va fi redusa ca timp(In orice caz competitia trebuie sa dureze minim 48 de ore)
2 – Cand furtuna apare in timpul competitiei
Competitia va fi intrerupta imediat (un semnal special va fid at de organizatori) si concurentii trebuie sa se adaposteasca.Daca conditiile atmosferice permit, concursul va continua si un semnal va anunta concurentii ca se pot intoarce in stand.Un alt semnal, dat dupa 5 minute va autoriza concurentii sa reia competitia.

Sunt curios cine a hotarat ca, "conditiile atmosferice" nu permit continuarea competitiei..... Mie imi miroase a altceva aici.... :oops:
Tot din regulament:

28. Competitia se desfasoara pe sectoare intr-o singura runda care dureaza 72 de ore; in caz de intrerupere fortata (ex. furtuna) runda va fi validata daca a durat cel putin 48 de ore.
In cazul intreruperii datorate unei furtuni aparute pana la expirarea intervalului de 48 de ore, competitia poate fi reluata dar perioada de intrerupere nu se va adauga la cele 72 ore stabilite initial. Competitia nu se va mai relua in cazul unei intreruperi care survine dupa 48 de ore de la inceperea competitiei, iar rezultatul obtinut pana in momentul intreruperii va fi validat,

Dar am inteles ca de fapt competitia nu a fost oficial intrerupta...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

daniel1980

Mesaj de daniel1980 »

Vladut Mateianu scrie:EXTRAS DIN REGULAMENT :

80. 1 – Cand furtuna apare inainte sau in timpul pregatirilor pentru inceperea competitiei
Nu se va permite accesul in standuri sau pregatirea materialelor;un semnal va indica amanarea intrarii in zona de pescuit sau intreruperea operatiunilor de pregatire.Daca conditiile atmosferice permit si in limita programului, competitia se va desfasura normal sau va fi redusa ca timp(In orice caz competitia trebuie sa dureze minim 48 de ore)
2 – Cand furtuna apare in timpul competitiei
Competitia va fi intrerupta imediat (un semnal special va fid at de organizatori) si concurentii trebuie sa se adaposteasca.Daca conditiile atmosferice permit, concursul va continua si un semnal va anunta concurentii ca se pot intoarce in stand.Un alt semnal, dat dupa 5 minute va autoriza concurentii sa reia competitia.

Sunt curios cine a hotarat ca, "conditiile atmosferice" nu permit continuarea competitiei..... Mie imi miroase a altceva aici.... :oops:
Proces-verbal,

Incheiat astazi 20 iunie 2010,intre Caba Bogdan,organizator al mansei a-3-a al Campionatului National de Pescuit la Crap 2010,pe lacul 2 Bunget -Bratesti si arbitrul delegat al APCR ,Serbanescu Cicerone constatam urmatoarele:
in seara zilei de 19 iunie 2010 la orele 23 s-a declansat o furtuna,arbitrul principal Serbanescu Cicerone a fost sunat de rezerva Clubului Soimul,Alexe Razvan ca furtuna i-a luat rod-podul si lansetele i-au fost rupte,a cerut oprirea concursului,pe motiv ca nu are cu ce pescui.In acel moment l-am sunat pe organizatorul etapei Caba Bogdan,si i-am cerut acestuia convocarea unei sedinte cu managerii pentru solutionarea problemei.Pana in acel moment nu am cerut nimanui oprirea mansei.Am sunat la managerul clubului Pelicanul ,Oana Victor cu scopul de a-l consulta in aceasta problema,avand mai multa experienta in competitii.Ajungand la locul de intrunire in jurul orei 23:15 min.am gasit membrii mai multor cluburi iesiti din stand,neoprind oficial aceasta competitie nici eu ca arbitru sef si nici Caba Bogdan ca organizator.Costatand ca nimic din cele spuse de membrul clubului Soimul nu este adevarat,si furtuna se oprise am hotarat continuarea mansei.Intre timp m-am consultat si cu Presedintele Apcr Vladeanu Andrei care m-a sfatuit sa continuam etapa intrucat nu sunt motive de oprire a competitiei.Dupa mai multe injurii adresate arbritului sef,de catre Zarguzon Adrian(clubului Somul),nu s-a vrut continuarea concursului de catre concurentii cluburilor care se aflau pe primele 4 locuri.Intre timp s-au mai prins pesti punctabili de mai multe cluburi care nu au fost trecuti in fisele de arbitraj.Fisele de arbitraj oficiale s-au pierdut in timpul discutiilor celor 7 cluburi.
In concluzie concursul a fost oprit in mod abuziv de catre persoane care nu aveau dreptul sa ia aceasta hotarare.

poate aceste randuri va vor clarifica nedumerirea
foarte urat ceea ce s-a intamplat . sa le fie rusine celor implicati si le doresc multa bafta in continuare

daniel1980

Mesaj de daniel1980 »

acum eu ma intreb : daca concursul nu a fost intrerupt oficial de catre arbitrii sau organizatori ci de refuzul unora dintre concurenti de a mai continua , nu se impune descalificarea sau macar depunctarea celor implicati ????

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Intre 2004 si 2008 (5 ani consecutivi) am participat la CN. In acesti ani au fost numeroase furtuni, dintre care unele chiar "tornade", dar nu s-a pus niciodata problema intreruperii definitive a unei etape !
De altfel, este logic ca o asemenea decizie sa nu poata fi luata ad-hoc prin voturile managerilor implicati, deoarece este logic ca cele 5 loturi care ocupau in acel moment locurile fruntase (deci care urmau sa mearga in mansa superioara) sa voteze oprirea concursului ! Chiar si la 2-3 fulgere mai puternice se poate invoca furtuna, astfel incat sa te califici mai departe.

Asteptam decizia presedintelui APCR, precum si marturiile celor implicati.

PS Ca o parere personala, cred ca cel mai indicat ar fi reluarea acestei etape, eventual cu penalizarea celor care au gresit.

@daniel1980

Te rog sa te autentifici, lucrurile pe care le scri fiind destul de grave....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

aly0506

Mesaj de aly0506 »

[quote="Vladut Mateianu"]Intre 2004 si 2008 (5 ani consecutivi) am participat la CN. In acesti ani au fost numeroase furtuni, dintre care unele chiar "tornade", dar nu s-a pus niciodata problema intreruperii definitive a unei etape !
De altfel, este logic ca o asemenea decizie sa nu poata fi luata ad-hoc prin voturile managerilor implicati, deoarece este logic ca cele 5 loturi care ocupau in acel moment locurile fruntase (deci care urmau sa mearga in mansa superioara) sa voteze oprirea concursului ! Chiar si la 2-3 fulgere mai puternice se poate invoca furtuna, astfel incat sa te califici mai departe.

ce am postat pe net este semnata si stampilata

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Arbitrul sef a anuntat ca se reia mansa incepand cu ora 12 noaptea dupa ce a vazut ca totul e ok dar au intervenit niste "pescari" cu gura mare care au inceput sa-l injure pe arbitrul sef si sa-l ameninte. Pe un mal a fost intrerupt pescuitul cu cel putin jumatate de ora decat celalat :wink: .Au fost multe nereguli dar ne-am facut ca nu vedem sa nu mai iasa discutii din cauza noastra :oops: .Noi am vrut sa pescuim mai departe dar nu am fost lasati de altii.

Fir intins le doresc echipelor calificate mai departe .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

aly0506

Mesaj de aly0506 »

Proces-verbal,

Incheiat astazi 20 iunie 2010,intre Caba Bogdan,organizator al mansei a-3-a al Campionatului National de Pescuit la Crap 2010,pe lacul 2 Bunget -Bratesti si arbitrul delegat al APCR ,Serbanescu Cicerone constatam urmatoarele:
in seara zilei de 19 iunie 2010 la orele 23 s-a declansat o furtuna,arbitrul principal Serbanescu Cicerone a fost sunat de rezerva Clubului Soimul,Alexe Razvan ca furtuna i-a luat rod-podul si lansetele i-au fost rupte,a cerut oprirea concursului,pe motiv ca nu are cu ce pescui.In acel moment l-am sunat pe organizatorul etapei Caba Bogdan,si i-am cerut acestuia convocarea unei sedinte cu managerii pentru solutionarea problemei.Pana in acel moment nu am cerut nimanui oprirea mansei.Am sunat la managerul clubului Pelicanul ,Oana Victor cu scopul de a-l consulta in aceasta problema,avand mai multa experienta in competitii.Ajungand la locul de intrunire in jurul orei 23:15 min.am gasit membrii mai multor cluburi iesiti din stand,neoprind oficial aceasta competitie nici eu ca arbitru sef si nici Caba Bogdan ca organizator.Costatand ca nimic din cele spuse de membrul clubului Soimul nu este adevarat,si furtuna se oprise am hotarat continuarea mansei.Intre timp m-am concultat si cu Presedintele Apcr Vladeanu Andrei care m-a sfatuit sa continuam etapa intrucat nu sunt motive de oprire a competitiei.Dupa mai multe injurii adresate arbritului sef,de catre Zarguzon Adrian(clubului Somul),nu s-a vrut continuarea concursului de catre concurenti cluburilor care se aflau pe primele 4 locuri.Intre timp s-au mai prins pesti punctabili de mai multe cluburi care nu au fost trecuti in fisele de arbitraj.Fisele de arbitraj oficiale s-au pierdut in timpul discutiilor celor 7 cluburi.
In concluzie concursul a fost oprit in mod abuziv de catre persoane care nu aveau dreptul sa ia aceasta hotarare.

Data, Semantura Organizator, Semnatura Arbitru Sef,

acest proces verbal este semnat ,stampilat de organizator si de arbitu sef

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Furtuna a fost si pe Cetariu; s-a intrerupt pescuitul pt. 10 minute, dupa care pescarii s-au reluat "activitatea" .
Dar Cetariu se afla in Ardeal, iar MENEGERII si ARBITRU APCR au fost oameni cu "picioarele pe pamint"...
Ce se intimpla daca au disparut fisele, ramin valabile clasamentele de pe site-uri?
Ca la NOI, la.....NIMENI :mrgreen: !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”