Etapa a III-a Bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
aly0506

Re: Etapa a III-a Bunget

Mesaj de aly0506 »

d-lor pescari nu este strigator la cer suntem un circ , noi nu avem nici o problema nici ca organizatori nici ca echipa si nici daca nu ne-am calificat sau ne.am calificat , noi am facut tot ce ne sta in putinta si cu experienta foarte mica pe care o avem in asemenea competiti sa iasa totul ok , incepand de astazi nu mai vrem, dar tin sa precizez 2 lucruri 1.Pe lacul nostru nu se mai baga peste la porbagaj din 2 motive ,PAZA si CAMERELE am fost uimit sa vad ca in elita pescuitului de crap nu exista nici o pers care sa gandeasca inainte sa faca ceva, avem o camera pe magazin iar 2 in magazin (mi-a placut intodeauna sa gasesc iesire inaintea intrari) ca intrat intri repede de iesit iesi mai greu sau nu mai iesi.Avem 2 fragmente de 2:32:15 de aseara si unul de 3:11:45 de azi dimineata din care reiese tot , nu vrem sa ne facem dreptate ca nu suntem calificati sau ceva de genul asta dar daca ramane decat o echipa in joc sa se duca la mondiale toate echipele care au gresit sa stea acasa, si cele care nu sau calificat 2. nu am scos inregistrarile pt agvps si nici pentru apcr aceste inregistrari si cu tot dosarul complet care banuiesc ca al avem legal si fondat o sa al folosim cu alte scopuri ;sa aratam ce se petrece in aceasta competitie ; cand nu se implica cine trebuie si sa organizeze cum trebuie am fost mandru de etapa de la cetariu si am crezut ca asa vor fi toate . Imi pare rau de multe lucruri care le-am facut inaintea acestei etape ex:investiti ,sa pui atata suflet din partea a multor pers ,la cel putin 3 cluburi le-am spus cu ce indeparteaza ciortanul pe lacul 2 bunget alti nu au crezut si nu au facut ce le-am spus ,asa ca urmarea acestei etape va avea un cantec care se va termina nu repede foarte repede ,imi pare nespus de rau ca nu am pus si microfoane in casute ca sa auziti discuti de tremura pesti in balta ????? a si am uitat ceva daca cineva are nevoie de paturi din casutele noastre , ceretile ca nu le spalam de multe ori ,se spala de 2-3 ori iar dupaia se dau la oameni amarati ,

francisc vatoshi

Mesaj de francisc vatoshi »

rusine cum sa intamplat, am auzit intreaga poveste din gura lui tata NITU si am de adaugat doar atat : rusine lui domnul oana victor si celor care au amenintat cu bataia si injurat arbitul sef, adica adrian zarguson de la clubul soimii.
sa vedem daca are cineva curaj sa ia masurile care trebuiesc luate.nu cred ca o sa particip prea curand la un campionat national cu o asemenea organizare.

dragoi

Mesaj de dragoi »

Francisc, Soimii erau pe primul loc de ce crezi ca tocmai ei injurau si amenintau ?
Zarguzon este capabil sa injure si sa ameninte ? Nu te contrazic inseamna ca se baza pe Mary !

Ovidiu Ursache
Puncte: 0

Mesaj de Ovidiu Ursache »

George-Alexandru scrie:Este strigator la cer la ce sa intamplat :oops: .

A fost cred strigator la cer sa scape toata lumea bine dupa acea furtuna.

Acestea dupa cum spuneau participantii mai sus se numesc rugaciuni.

Bine ca nu au patit nimic, restul e istorie de acu.

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Vali Vesa scrie:Vorbim aiurea.

Important e: a fost sau nu oprita oficial (temporar, ca la Cetariu) etapa la aparitia primei furtuni???
da vali,a fost oprita oficial de care arbitrul sef domnul cici...doar ca la cetariu a fost oprita in primele 48 de ore si s-a putut relua fara probleme...aici a fost oprita dupa ce trecusera 48 de ore.problemele au aparut doar in momentul in care cici a vrut sa reia jocul incepand cu ora 12(noaptea).unii au invocat faptul ca nu mai pot relua jocul ca le-a fost distrus echipamentul iar altii l-au atentionat ca , conform regulamentului,dupa 48 de ore nu se mai poate relua...chiar si cu riscul de incalcare a regulamentului ,arbitrul sef a decretat,citez "eu am luat decizia de intrerupere si pe raspunderea mea concursul se reia la ora 12"...in acel moment toti pescarii au vrut sa reia jocul ...managerii au cerut intocmirea unui proces verbal unde fiecare sa semneze ca sant de acord sau nu cu reinceperea jocului...cici a refuzat intocmirea acelui proces verbal pe motivatia" e timp sa-l facem si maine"... din acest moment lucrurile au degenerat...managerul Soimul a refuzat reinceperea jocului in lipsa unui proces verbal in care ar fi specificat ca nu sant de acord cu reinceperea jocului deoarece se incalca regulamentul....injurii,organizatorii au distrus standurile,s-a intrat cu skyjetul pe apa,etc... a doua zi dimineata pe domnul cici l-a lovit o amnezie puternica si nu mai recunoastea faptul ca dansul a intrerupt concursul si s-a intocmit acel pseudo-proces verbal afisat pe site...
in alta ordine de idei,au existat motive extrem de serioase ptr intreruperea concursului,(cei ce afirma contrariul ori au pierdut orice contact cu realitatea ori sant sinucigasi)concursul a fost oprit oficial si conform regulamentului nu a mai fost reluat.
restul e cancan...scenarii utopice de genul "daca mai prindeam n-shpe crapi si restul nu mai pescuiau mergem noi mai departe " e liber sa faca orice...chibitz din fenomen :mrgreen: :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Osiris

Mesaj de Osiris »

Bineinteles la noi totul se termina ca in FOTBAL.
PACAT de acest sport si mil de lei bagati in scule.
NU credeam ca se poate ajunge la asa ceva.
VALIZA lui JIJI unde este???? :lol:
RUSINE, RUSINE, RUSINE.

Cred ca ma apuc de alt sport.
:( :( :(

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

francisc vatoshi scrie:rusine cum sa intamplat, am auzit intreaga poveste din gura lui tata NITU si am de adaugat doar atat : rusine lui domnul oana victor si celor care au amenintat cu bataia si injurat arbitul sef, adica adrian zarguson de la clubul soimii.
sa vedem daca are cineva curaj sa ia masurile care trebuiesc luate.nu cred ca o sa particip prea curand la un campionat national cu o asemenea organizare.

I-a intors Oana favoarea de la Cetariu lu Tata Nitu! :wink: :lol: :lol: :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

marin laurentiu scrie: ...da vali,a fost oprita oficial de care arbitrul sef domnul cici...
In cazul asta, e foarte clar. Concurs incheiat cu rezultatele de la ultima cantarire. Restul, vorba ta, e can-can.

Fir intins la Lates.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

alexe

Mesaj de alexe »

Vali Vesa scrie:
George-Alexandru scrie:Este strigator la cer la ce sa intamplat :oops: .
Da' chiar nimeni (in afara de Gabi) nu spune clar ce s-a intmplat? Cum au decurs "ostilitatile"?
Daca cineva vrea sa stie adevarul :
La orele 21:30 arbitrul sef a hotarat ca iesirea la cantarul de seara de la ora 22:00 sa nu se efectueze deoarece erea foarte inorat, batea foarte rau vantul si doar doua echipe din sectorul A si una din sectorul B aveau cate un peste la cantar, cu toti am sperat ca vremea se mai indreapta si o sa se efectueze cantarire mai tarziu.
Toti concurenti au inceput pregatiri de vreme rea.
La 22:25 a inceput furtuna (ploaie, grindina , fulgere, tunete, vanturi puternice), ca si ceilalti ne-am refugiat in rulota folosita de rezerve si manageri unde consultam tabelele cu situatiile de pe balta.
La ora 22:35 deja afara se dezlantuia ceva greu de descris in cuvinte iar membri clubului Soimul au inceput sa raporteze:
- Pasa A3 a spus ca la ei in afara de o umbrela rupta si doua lansete cazute de pe senzori nu are alte pgube,
-Salam B1 a intrebat ce se intampla daca ramane fara saci de pescuit si fara saltea de primire
-Cioara si Baican C3 in schimb au avut cel mai mult de suferit, toate lansetela cu tot cu senzori si cu tot cu suport au picat de pe ponton, nu mai aveau mincioguri si nici saltea de primire ,
... am fost intrebati ce se intampla in cazul de fata. Am luat legatura cu arbitrul sef care a spus initial ca o sa se consulte cu ceilalti menegeri si o sa opreasca mansa, pentru ca el nu vrea sa se faca raspunzator in cazul in care cineva ar avea de suferit, explicatie care la acea vreme mi sa parut normala.
Dupa cateva minute am luat legatura din nou cu arbitrul sef pentru a fi sigur ca isi mentinea decizia si ca mansa fusese oprita. Am primit raspuns afirmativ si ca explicatie am inteles ca se sfatuise deja si cu Andrei Vladeanu cu Victor Oana si bineinteles cu organizatorii , ba mai mult au fost contactati arbitri de sectoare care erau trimisi sa anunte concurenti sa opreasca pescuitul pana la noi decizii....
Pana aici totul a fost ok , arbitrul sef facand o singura greseala aceea ca nu a obligat organizatorii sa opreasca mansa cu semnale sonore( care de altfel nici nu cred ca se puteau auzi in vacarmul format).
Deoarece pozitia de campare a arbitrului era intre sectorul B si sectorul C au mai durat cateva minute pana a ajuns in sectorul A unde se strangeau menegeri celor 7cluburi pentru sedinta, sedinta convocata tot de arbitru sef.
Aici deja spiritele se incingeau si incepusera discutii contradictorii. Nu neg faptul ca noi Clubul Soimul cunoscand foarte bine regulamentul ne bucuram de victorie deoarece eram pe locul intai si mai asteptam doar ultimul cantar care nu avea cum sa mai schimbe rezultatul final.
Mare surpriza am avut cand la presiunile organizatorului am aflat ca mansa se reia .
Normal ca omul era suparat si disperat, lotul din care facea parte era pe locul 6 si nu isi explica cum ai lui nu pot sa treaca mansa la ei acasa. ( ca Mateianu pe Floreasca :lol: :lol: ). partenerul lui in schimb a inceput sa distruga standurile , a pus un jett pe apa , a inceput impreuna cu paznici sa il intimideza pe arbitrul sef
.... din nou nu neg faptul ca impreuna cu Gabi Sandu cat si cu un avocat din echipa lor am cerut arbitrului sef sa Respecte Regulamentul ba mai mult managerul nostru a cerut oficial sa ne dea o decizie scrisa si sa se consemneze in momentul opririi mansei pozitiile actualizate si stuatia clasamentului.
Am constatat ca nu mai existau fise, au strans dublurile care se aflau la concurenti care in cateva minute au disparut si acestea. Pentru noi era clar cine facea toate manevrele si boicotarile respective.
Certurile si discutiile aprinse la care bineanteles ca am participat au fost oprite de al doilea val de furtuna care de asta data a tinut mai mult de 30 min .

Mai fac urmatoarele mentiuni :
- Arbitrul sef a afirmat ca sa sfatuit cu AV si ca acesta ia spus sa incalce regulamentul si sa continue mansa.( nu stiu daca este adevarat si nici nu cred ca AV pe care eu il stiu un om informat putea sa faca o asemenea greseala)
- nu stiu cum a aparut procesul verbal postat de organizator dar stiu cum au aparut 3 poze cu 3 pesti de 7Kg cu care organizatorul isi fcuse socoteala sa castige si sa promoveze pe locul 5....
- concluziile banuiesc ca o sa le traga APCR-ul si o sa ni le comunice si noua....
- raspund orcarei intrebari atata timp cat sunt adresate de la pescari cunoscuti... nu de la clonele cu care a umplut Mateianu paginile de scandal....

cioara

Mesaj de cioara »

Si daca tot exista camere de filmat in magazin inseamna ca se rezolva si misterul mapei cu foile de arbitraj care au disparut exact din acea incapere dupa cele spuse de arbitrul sef si de domnul Valentin .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”