Moderator: gor965
George-Alexandru scrie:Este strigator la cer la ce sa intamplat.
da vali,a fost oprita oficial de care arbitrul sef domnul cici...doar ca la cetariu a fost oprita in primele 48 de ore si s-a putut relua fara probleme...aici a fost oprita dupa ce trecusera 48 de ore.problemele au aparut doar in momentul in care cici a vrut sa reia jocul incepand cu ora 12(noaptea).unii au invocat faptul ca nu mai pot relua jocul ca le-a fost distrus echipamentul iar altii l-au atentionat ca , conform regulamentului,dupa 48 de ore nu se mai poate relua...chiar si cu riscul de incalcare a regulamentului ,arbitrul sef a decretat,citez "eu am luat decizia de intrerupere si pe raspunderea mea concursul se reia la ora 12"...in acel moment toti pescarii au vrut sa reia jocul ...managerii au cerut intocmirea unui proces verbal unde fiecare sa semneze ca sant de acord sau nu cu reinceperea jocului...cici a refuzat intocmirea acelui proces verbal pe motivatia" e timp sa-l facem si maine"... din acest moment lucrurile au degenerat...managerul Soimul a refuzat reinceperea jocului in lipsa unui proces verbal in care ar fi specificat ca nu sant de acord cu reinceperea jocului deoarece se incalca regulamentul....injurii,organizatorii au distrus standurile,s-a intrat cu skyjetul pe apa,etc... a doua zi dimineata pe domnul cici l-a lovit o amnezie puternica si nu mai recunoastea faptul ca dansul a intrerupt concursul si s-a intocmit acel pseudo-proces verbal afisat pe site...Vali Vesa scrie:Vorbim aiurea.
Important e: a fost sau nu oprita oficial (temporar, ca la Cetariu) etapa la aparitia primei furtuni???
francisc vatoshi scrie:rusine cum sa intamplat, am auzit intreaga poveste din gura lui tata NITU si am de adaugat doar atat : rusine lui domnul oana victor si celor care au amenintat cu bataia si injurat arbitul sef, adica adrian zarguson de la clubul soimii.
sa vedem daca are cineva curaj sa ia masurile care trebuiesc luate.nu cred ca o sa particip prea curand la un campionat national cu o asemenea organizare.
In cazul asta, e foarte clar. Concurs incheiat cu rezultatele de la ultima cantarire. Restul, vorba ta, e can-can.marin laurentiu scrie: ...da vali,a fost oprita oficial de care arbitrul sef domnul cici...
Daca cineva vrea sa stie adevarul :Vali Vesa scrie:Da' chiar nimeni (in afara de Gabi) nu spune clar ce s-a intmplat? Cum au decurs "ostilitatile"?George-Alexandru scrie:Este strigator la cer la ce sa intamplat.