Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Mesaj de petre iulian »

inca o intrebare .

-daca tot se stie ca Tancabestiul este impartit pe sectoare VALORICE de ce nu se acorda 1,2,3,4.....8 puncte pe sectorul valoric ca sa aibe toti sanse egale .....si sa nu piarda dreptul de a castiga 1 punct in fata urnei de tragere?

..multumesc.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Florentin Iuga scrie:1. din cauza discutiilor referitoare la respectarea regulamentului;
2. datorita prevederilor regulamentului fips-ed invocat ca referinta in alte topicuri;
3. pentru sansa ca oricine sa poata castiga "balta", indiferent de standul pe care se afla;
4. din lipsa oricarei justificari plauzibile,

am decis:

In mansa a IV-a AMURUL PUNCTEAZA.

Restul problemelor ridicate sunt acoperite de raspunsuri date de regulament.
Se pescuieste pe Tancabesti 1 pentru ca asa s-a decis de catre toti cei implicati in organizare si asa s-a anuntat.
Se pescuieste pe fasia de 8m conform regulamentului, chiar daca latimea pontoanelor este mai mica.
Directia de pescuit va fi stabilita de catre organizator acolo unde (daca) e cazul, conform atributiilor pe care le are, prevazute in regulament.

Bravo Florentin!

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

petre iulian scrie:inca o intrebare .

-daca tot se stie ca Tancabestiul este impartit pe sectoare VALORICE de ce nu se acorda 1,2,3,4.....8 puncte pe sectorul valoric ca sa aibe toti sanse egale .....si sa nu piarda dreptul de a castiga 1 punct in fata urnei de tragere?

..multumesc.
S-a stabilit un sistem de punctaj si nu am dreptul sa-l modific. Nimeni nu are acest drept!
Va garantez ca oricine va avea sansa sa castige 1p. Se va pescui perpendicular pe stand (unde este posibil), pe o fasie de 8m, cu alte cuvinte, degeaba se bucura cine cade pe Gorgan daca nu poate da in dreapta; degeaba se bucura cine trage Dinamo, stanga scaldatoare sau ponton 1, daca nu poate da inspre plaur.
Intrucat se strange surubul, voi permite observatorilor din partea cluburilor (in masura in care vor fi de acord arbitrii) sa asiste arbitrii la controalele de noapte. Nu uitati ca au dreptul sa faca si contestatii in numele echipelor pe care le reprezinta.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Florentin Iuga

Contul in care se poate plati pentru mansa a IV-a este :
RO94RZBR0000060011255066 Raiffaisen BANK agentia Cantemir, titular - Asociatia Clubul Sportiv Carp Zone.
Dupa achitare, va rog trimiteti pe fax la nr. 021.336.0180 sau e-mail: florentin@infopescar.tv chitanta, pe care ingrosati cu pixul numele celui pentru care s-a platit. Cei din Bucuresti pot plati si la sediul din Bd. D. Cantemir nr.11, bl.8, sc.2, et.1, ap.49, interfon49, intre orele 14-19.

In cazul in care data sedintei CDTA depaseste sau coincide cu data limita pana la care trebuie platit, termenul se prelungeste cu inca o zi lucratoare dupa sedinta. Cei care stiu sigur ca merg mai departe pot incepe sa plateasca.

Florentin Iuga

In privinta standurilor, m-am consultat cu mai multi participanti si au fost de acord sa asteptam 2-3 zile sa vedem ce se intampla la concursul de saptamana aceasta pentru a lua cea mai buna hotarare.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Dar aveti in vedere ca directiile de pescuit vor fi cu totul altele.

Florentin Iuga

Am in vedere ca sunt 5 rotiri ale echipelor si pot presupune ca pe majoritatea locurilor sau cel putin pe locurile care pentru unii nu au dat rezultate, participantii vor incerca directii si abordari diverse. Cred ca pot trage o oarecare concluzie despre productivitatea fiecarui loc, chiar daca regulile legate de directiile de pescuit vor fi mult mai stricte.
De fapt, sa fiu sincer, in conditiile in care tenul poate echilibra locurile si balta se poate castiga de oriunde (rezultatele in timp au demonstrat-o), nu stiu ce loc este bun sau prost si daca ar fi neaparat necesara sectorizarea. Mai degraba cred ca fiecare loc are directii de pescuit de valori diferite. Ramane doar de ales cele mai bune 24 de locuri.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sunt cele care sunt acum bagate la concurs,nu prea mai ai alte variante....Dar nu se respecta regulamentul, uneori distanta intre standuri va fi mai mica si nu vada cum se poate face pauze intre sectoare !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florentin Iuga

Stiu ca nu sunt multe optiuni. O sa facem ce se poate mai bine. Distanta poate fi mai mica intre standuri daca sunt directii divergente. De asemenea, nu e obligatoriu sa fie sectoare si ar fi chiar ideal sa nu existe capete de stand care sa avantajeze pe cineva.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

florentin ai anuntat ca vor fi 3 sectoare acum o saptamana....cred ca nu e momentul sa se faca iar schimbari...Tancabestiul nu este echilibrat nici daca se puncteaza platica si carasul. Daca e furtuna si ploua si tenul se ascunde si nu iese la mancare ce facem...se bat 8 locuri si 16 aplauda....luati in considerare si ce poate aparea neprevazut.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”