Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Etapa a IV-a CN - TANCABESTI 1

Mesaj de oanavictor »

Florentin Iuga scrie: 5. Lacul va fi impartit in 3 sectoare a cate 8 echipe. Voi posta in cateva zile si harta cu standurile alese.
Nu cred ca se mai poate schimba ceva ,daca dai dovada de slabiciune si nehotarare carcotasii abia asteapta dupa colt :!:
Ai grija mare sa nu patesti ce am patit eu :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

gabi scrie:Organizatorul va anunţa cu cel puţin 60 de zile înainte de data desfăşurării etapei:
-programul şi detaliile tehnice de desfăşurare (hartă, standuri,sectoare, etc)
- taxa de înscriere în concurs
- premiile/sponsorii de etapa

citat din regulamentu de desfasurare al Competitiei postat de Gogu acum 4 luni

tare nu?
:D :D :D
Bai da n-am vazut, taxati totul :D
Se refera la la prima etata, inceputul turneului, circotasule :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vali Vesa scrie:Singurul articol din regulament pe care l-am gasit referitor la observator este urmatorul:

Art.V. CANTARIREA SI PASTRAREA PESTILOR:
...
3. cantaririle se fac obligatoriu in prezenta concurentului si a doi arbitri; fara semnatura unuia dintre acestia (numele in clar si semnatura) pe foaia de arbitraj, cantarirea nu este validata; Pot exista observatori din partea echipelor la cantarire, care au drept de contestatie.

Cam putin... Ce are voie si ce n-are voie sa faca un observator, membru/presedinte de club? Unde campeaza ?

@Vali Vesa: exact ce scrie in regulament adica sa asiste la cantarire si sa faca
contestatie legata de greutatea pestelui pe timp de zi ,deoarece pe timp de noapte
nu se face cantar rolul acestora inceteaza si se vor caza dupa bariera de la intrarea
pe balta.
Noaptea pe balta vor fi doar arbitrii si concurentii. Atat.

victorash

Mesaj de victorash »

adi..
operatorul are voie pe balta ?..el singur + camera..?..macar pentru cateva ore /noapte
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Merci Adi.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

4. Decizia de a puncta sau nu tenul va fi luata dupa consultarea celor 24 de echipe calificate, in termen de 48 de ore de la terminarea mansei de la Lates, pentru a nu se crede ca dorim sa favorizam sau sa defavorizam.

Se pare ca s-a stabilit ca se puncteaza tenul fara consultarea echipelor calificate.
Mai mult, se ajunge la mansa unde exista cel mai mult crap in balta si se puncteaza si tenul.
Am pescuit la Lates pe apa de 1,30-1,50 metri cu noroi de 0,5 si la temperaturi de 30 si ceva de grade fara sa se puncteze tenul. :!:
Si ce facem? Hai sa il punctam la Tancabesti ca echilibram balta cu tenul. Pai la Lates nu am mai echilibrat nimic!
La Hobaia nu s-a punctat, la Darvari da, la Lates nu, la Tancabesti da = HAOS!!!!!!!!!!! :evil:
C. S. PELICANUL

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

maestre la Lates am fost taxat dupa regulament si am luat avertisment pentru ca am folosit un limbaj necorespunzator in prezenta directorului de arbitraj

am recunoscut, mi-am luat cartonas galben...acum de ce sa nu invoc regulamentul???????
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Lista participantilor care au achitat

1. Gabi Sandu - Dan Dochia
2. Dan Marinita - Marian Constantin
3. Dorin Farcas - Cristian Bolboaca
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Scuze ca ma bag, poate te-ai gandit deja, dar cred ca ar merita efortul (cu baietii lui Vlad) de a "grebla" de fire locurile cunoscute cu agataturi. Dupa atatea concursuri si pescuituri de weekend...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

- Tenul puncteaza conform regulamentului general.
- Daca nu exista acordul arbitrilor, in afara de cei abilitati prin regulament nu va mai fi nimeni noaptea pe balta. Ei decid in ce conditii si unde poate campa operatorul.
- In conditiile pescuitului pe directii si culuare clar definite si a punctarii tenului, locurile au valori sensibil egale. Rezultatele de la concursul desfasurat acum, chiar daca are alte reguli, imi dau dreptate. O sa vedeti la urmatoarele schimbari ca omul si nada fac locul.
- Schimbarile de decizii luate dupa mansa de la Lates, fata de regulile generale de la celelalte manse, nu sunt o dovada de slabiciune ci o dovada de cumul de informatii si determinare de eliminare a erorilor de pana acum.
- Arbitrajul va fi cel impus de regulament adica APS, chiar daca nu am avut posibilitatea participarii la negocieri dar numai in conditiile respectarii legalitatii, adica eliberarea facturii pentru banii incasati. A fost singurul lucru pe care l-am solicitat APS. Nu-mi pasa de precedentele create. In lipsa desfasurarii in conditii legale imi declin responsabilitatea organizarii mansei.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”