Moderator: gor965
gabi scrie:florentin eu nu am cerut nici o secunda sa scoti tenul...am sesizat faptul ca ai anuntat ca faci 3 sectoare de 8 echipe si trebuie sa-ti pastrezi decizia ca sa nu pici in aceeleasi pacate cu altii.
deci ma bat cu ten fara ten cu caras si platica si cu ce vreti voi numa ca nu poti sa intinzi asemenea capcana lasand Tancabestiul nesectorizat.mai ales ca ti-ai pronuntat in scris, aici, decizia de sectorizare inca de acu zile, luni
cu tenul e clar...sa puncteze, pentru ca asa ai anuntat saptamana trecuta...
populatia de ten de la Tancabesti este echillibrata cu cea de crap si nu se creeaza avantaj hotarator gen Hobaia...
de ce ati vrut sectoare la Hobaia si Darvari? tocmai ca unu de pe un loc mai slab sa nu-si ia din start 17-20 puncte indiferent de cat munceste si ce peste reuseste sa scoata cdat fiind faptul ca aia de pe sectoarele bune prind din talent 250 kile. Dan Mitranescu cu cantitatea de la Hobaia iesea pe 50 lejer asa pentru ca au fost sectoare a luat 20 puncte...nu uitati situatiile in care ati sustinut sectoarele ca sa va nu fiti dezavantajati...acu ce faceti aruncati mansa asta intr-o loterie ... si v-i se rupe de urmari
Dumnezeu nu doarme
se joaca sigur .sunny scrie:Ce se aude cu livada si sacel??? Nu se mai joaca??