Dle Popescu as dori sa va adresez o intrebare: de ce ii chinuiti pe castigatorii de la Doripesco 2010 sa vina la Alba Iulia ca sa ridice premiile, ei sau prin reprezentant? nu ar fi mai corect sa va deplasati dv sa le inmanati aceste restante? - (conform anuntului de pe pagina federatiei). personal, fara sa am vreun amestec in treaba asta, as fi facut plangere pt inselaciune.
oricum e bine si mai tarziu decat niciodata.
cu acelasi respect pentru toti utilizatorii forumului
Cristi Matei scrie:Dle Popescu as dori sa va adresez o intrebare: de ce ii chinuiti pe castigatorii de la Doripesco 2010 sa vina la Alba Iulia ca sa ridice premiile, ei sau prin reprezentant? nu ar fi mai corect sa va deplasati dv sa le inmanati aceste restante? - (conform anuntului de pe pagina federatiei). personal, fara sa am vreun amestec in treaba asta, as fi facut plangere pt inselaciune.
Buna intrebare si usoara...mai greu raspunsul
PS D-le Popescu....eu m-am saturat. Ma las de pescuit si ma apuc de colectionat fluturi (nu din cei care le bantuie unora creierii)
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Cristi Matei scrie:Dle Popescu as dori sa va adresez o intrebare: de ce ii chinuiti pe castigatorii de la Doripesco 2010 sa vina la Alba Iulia ca sa ridice premiile, ei sau prin reprezentant? nu ar fi mai corect sa va deplasati dv sa le inmanati aceste restante? - (conform anuntului de pe pagina federatiei). personal, fara sa am vreun amestec in treaba asta, as fi facut plangere pt inselaciune.
Buna intrebare si usoara...mai greu raspunsul
PS D-le Popescu....eu m-am saturat. Ma las de pescuit si ma apuc de colectionat fluturi (nu din cei care le bantuie unora creierii)
Platile au inceput sa se inmaneze de azi. Castigatorii de la stationar (primii trei) le-au ridicat azi. Saptamana viitoare le vor primi si castigatorii de la crap. Unde este posibil le voi inmana personal. Miercuri m-am inteles cu Gabi Gâlita sa ne intalnim la Bucuresti. Pista si echipa lui Tata Nitu le vor primi in cursul saptamanii viitoare. Premiile vor fi nete, nu vor fi impozitate, impozitul fiind suportat de federatie. Banii sunt in casierie.
va multumim pt lamuriri.
trebuia rezolvata cumva, totusi vorbim de o fapta de natura penala pentru care persoanele respective puteau depune plangere, iar in statutul federatiei daca nu ma insel persoanele cu antecedente penale nu pot detine functii. din acest motiv era bine sa o rezolvati si din respect pentru oamenii respectivi.
o zi buna!
Cristi Matei scrie:va multumim pt lamuriri.
trebuia rezolvata cumva, totusi vorbim de o fapta de natura penala pentru care persoanele respective puteau depune plangere, iar in statutul federatiei daca nu ma insel persoanele cu antecedente penale nu pot detine functii. din acest motiv era bine sa o rezolvati si din respect pentru oamenii respectivi.
o zi buna!
Oricum toata tevatura asta n-o s-o poata ascunde nimeni, iar eu unul fiind pe cale sa devin un pescar de competitii nationale sau internationale ma voi mai gandii daca investesc in conditiile in care destinele mele si ale asociatiei pe care o s-o reprezint vor fi manageriate de astfel de persoane, cu gandiri post factum.
Dle. Popescu inca nu m-ati convins pe de-a-ntregul.
o zi buna!
Oricum toata tevatura asta n-o s-o poata ascunde nimeni, iar eu unul fiind pe cale sa devin un pescar de competitii nationale sau internationale ma voi mai gandii daca investesc in conditiile in care destinele mele si ale asociatiei pe care o s-o reprezint vor fi manageriate de astfel de persoane, cu gandiri post factum.
Dle. Popescu inca nu m-ati convins pe de-a-ntregul.
Domnu Pescar, daca nu va suparati, ne explicati si noua cum anume va pregatiti sa deveniti un pescar de competitii nationale si, mai ales, internationale? Ce anume presupune acest lucru? Se face un curs, se obtine un brevet, sau cum?
o zi buna!
De azi au inceput sa fie ridicate premiile. Banii pentru toti premiatii sunt in casierie. Pana la condamnari penale e cale lunga.
PS Care este fapta penala? O intarziere la plata, daca nu este facuta cu intentie, nu este infractiune. Si nu am avut niciodata condamnari penale. Eventual amenzi de circulatie, dar alea nu se pun.
Domnu Pescar, daca nu va suparati, ne explicati si noua cum anume va pregatiti sa deveniti un pescar de competitii nationale si, mai ales, internationale? Ce anume presupune acest lucru? Se face un curs, se obtine un brevet, sau cum?[/quote]
De ce domnu pescar nu va puteti odihni noaptea nestiind cum procedez? Sau va preocupa cum sa-mi puneti ceva piedici?
te mai pregatesti mult, ca o sa ajungi ca dinamo care se pregateste de 20 de ani sa joace in liga campionilor...
. Bine macar ca nu-s Dinamovist. Nici macar microbist in ale fotbalului. Dar pot sa-ti zic ca ma pregatesc temeinic si pana nu ma consider apt eu insumi nu o sa va incurc ca am vazut ca sunteti destul de capriciosi. Altfel, daca mai apar cazuri de-astea gen Mitica de la Liga iti pot spune Nea Cornele de pe acum ca mi se cam ia si-mi zboara gandul de la consacrare, sa-i zicem .
Hai! ia o bere de la mine si nu ma mai lua in tarbaca.