federatia...

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: federatia...

Mesaj de miyagi »

claudiue scrie:
miyagi scrie: :D . Bine macar ca nu-s Dinamovist. Nici macar microbist in ale fotbalului. Dar pot sa-ti zic ca ma pregatesc temeinic si pana nu ma consider apt eu insumi nu o sa va incurc ca am vazut ca sunteti destul de capriciosi. Altfel, daca mai apar cazuri de-astea gen Mitica de la Liga iti pot spune Nea Cornele de pe acum ca mi se cam ia si-mi zboara gandul de la consacrare, sa-i zicem :x .
Hai! ia o bere de la mine si nu ma mai lua in tarbaca.

La cat de hotarat va vad sa acumulati invataminte despre pescuit si NUMAI DUPA ASTA sa va si apucati de tinut lanseta in mana, cred cu tarie ca veti fi primul Campion Olimpic la pescuit :!:
Balcanic Tata! da` nu sti tu d`astea. Ma aburesti cu o balta cand tu postezi numai noaptea. Se vede ca muncesti pana tarziu. Claudiule, Tata! n-o da cu mine tocmai tu ca sunt altii mai priceputi.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

claudiue scrie:
claudiue scrie:Domnu Pescar, daca nu va suparati, ne explicati si noua cum anume va pregatiti sa deveniti un pescar de competitii nationale si, mai ales, internationale? Ce anume presupune acest lucru? Se face un curs, se obtine un brevet, sau cum?
-----------------------------------
miyagi scrie:Deci domnu` pescar deocamdata detinem captura, iar Tata Nitu se bate cu ciortanii. Presupun ca nu va intereseaza si ca intrebati din spatele unui loc caldut unde aveti calculatorul si nu vreo lanseta in apa asta atat de rece, asa cum faceam si eu anul trecut cand ma trimiteati la pescuit.
Domnu pescar INTERNATIONAL,

Captura au prins-o altii, nu dvs . :lol:
In timp ce scrieti atat de multe mesaje, nu cumva sunteti tot in fata unui calculator?
Scuze ca v-am raspuns tarziu, am fost la peste :lol:
Nicio scuza frate. Ai vazut si retorica? nu! atunci? stai acasa ca va fi si cald odata.
Urban culture.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

Cristi Matei scrie:in legatura cu selectionerul Federatiei, in urma cu ceva timp era PROVIZORIU: @PS Daca tata Nitu ar accepta o asemenea functie (pe care nu cred ca cineva ar putea-o constesta) ar fi un castig pentru pescuitul sportiv. Eu i-am facut deja oferta. Depinde de dumnealui si oricum nu poate ocupa functia decat provizoriu pana la absolvirea cursului de autorizare ca antrenor federal. @SUNA BINE- ANTRENOR FEDERAL.
puteti detalia despre ce cursuri este vorba? va rog.
dle Popescu, va rugasem sa detaliati despre cursurile astea. va multumesc.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Imi cer scuze, am omis sa va răspund.
Pentru un sport relativ nou in ceea ce priveste reprezentarea la nivel national ca sport de performnată, se impune ca tehnicienii care se ocupa de pregatirea sportivilor sa se supună prevederilor impuse de lege. Astfel ei trebuie atestati de ANST in urma absolvirii unor studii de specialitate organizate de Scoala Ntionala de antrenori, sau de un institut de invatamant superior, care sa aiba ca tematică specialitatea sportivă respectivă. Pentru instructorii sportivi, cursurile sunt organizate de DJST-uri.
Persoanele care vor urma aceste cursuri vor fi selectate dintre fostii practicanți ai pescuitului sportiv sau dintre sportivii care doresc sa le urmeze, cum se intampla si in cazul altor sportivi de performanta din sporturile practicate in Romania. ei vor fi atestati de ANST si se vor ocupa cu pregatirea pescarilor sportivi de performanță sau vor deveni antrenori federali si se vor ocupa de loturile naționale, pe categorii de vârsta sau probe sportive. O sa pară ciudat fiind ceva nou în pescuit, dar va trebui sa ne supunem obligatiilor prevazute de lege.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

multumesc pt raspuns

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:Imi cer scuze, am omis sa va răspund.
Pentru un sport relativ nou in ceea ce priveste reprezentarea la nivel national ca sport de performnată, se impune ca tehnicienii care se ocupa de pregatirea sportivilor sa se supună prevederilor impuse de lege. Astfel ei trebuie atestati de ANST in urma absolvirii unor studii de specialitate organizate de Scoala Ntionala de antrenori, sau de un institut de invatamant superior, care sa aiba ca tematică specialitatea sportivă respectivă. Pentru instructorii sportivi, cursurile sunt organizate de DJST-uri.
Persoanele care vor urma aceste cursuri vor fi selectate dintre fostii practicanți ai pescuitului sportiv sau dintre sportivii care doresc sa le urmeze, cum se intampla si in cazul altor sportivi de performanta din sporturile practicate in Romania. ei vor fi atestati de ANST si se vor ocupa cu pregatirea pescarilor sportivi de performanță sau vor deveni antrenori federali si se vor ocupa de loturile naționale, pe categorii de vârsta sau probe sportive. O sa pară ciudat fiind ceva nou în pescuit, dar va trebui sa ne supunem obligatiilor prevazute de lege.
Si o sa va ocupati si de faptul ca nu exista instructori de profil in ANST, DJST sau in institutele de invatamant superior? Ma gandesc ca daca vreau sa devin antrenor si pe domeniul pescuitului va trebui sa fac si eu cursurile despre care vorbiti insa ele trebuiesc sustinute de niste profesori. Ca sa devi antrenor de pescuit si mai ales federal va trebui sa faci o scoala de antrenori, nu cum spui Dumneata niste cursuri, in cadrul careia sa faci cursuri de carpfishing, spinning cu toate tehnicile sale, seacasting, stationar cu toate tehnicile sale, pescuit la copca cu toate tehnicile sale, etc si asta doar ca sa te supui legii pe dea-ntregul. Eu va intreb asta si pentru ca am trecut odata printr-un proces de-asta. Cum credeti ca se poate realiza asa ceva ca mie mi se pare un pic gaudin? sau aveti Dumneavoastra alte solutii pe care sa vi le haleasca cei de la ANST?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

!
Urban culture.

pista bv

Mesaj de pista bv »

Tin sa anunt ca au fost inmanate premiile de catre domnul Popescu. Pe aceasta cale i-mi cer scuze public pentru unele lucruri pe care le-am zis.
:oops:
Balazs Istvan

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”