FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
titus pantea

Re: FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Mesaj de titus pantea »

atentie la carping vedeti ca au scos pensionarii pe linie moarta(ca se pare ca ei ii tragea in jos ) si au intrat fratii rudeanu care au facut parte din echipa MARE(nu dau nume sa nu fiu acuzat de reclama dar stiti despre cine vb.) pe vremuri. puteti vedea cu ochii vostri pe balta accesul este liber pentru spectatori !

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Tata ''Omidu'' prezice

Clasament final

1 Carping 1+2+1+2[penalizare ]=6 puncte
2 Planet 2+1+3+1[penalizare ] =7 puncte
3 Soimul 3+3+2+3[penalizare ]=11 puncte
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Frumoasa lupta ! Finala finalei este intre A1 si A3 ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

marius.mohan

Mesaj de marius.mohan »

titus pantea scrie:atentie la carping vedeti ca au scos pensionarii pe linie moarta(ca se pare ca ei ii tragea in jos ) si au intrat fratii rudeanu care au facut parte din echipa MARE(nu dau nume sa nu fiu acuzat de reclama dar stiti despre cine vb.) pe vremuri. puteti vedea cu ochii vostri pe balta accesul este liber pentru spectatori !
Nu mai dezinformati lumea cu accesul liber pe balta.Ieri la ora 16 nu am fost lasati sa intram pe balta.Oare chiar sa fie liber sau era vorba doar de un paznic mai zelos????????????

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

marius.mohan scrie:
titus pantea scrie:atentie la carping vedeti ca au scos pensionarii pe linie moarta(ca se pare ca ei ii tragea in jos ) si au intrat fratii rudeanu care au facut parte din echipa MARE(nu dau nume sa nu fiu acuzat de reclama dar stiti despre cine vb.) pe vremuri. puteti vedea cu ochii vostri pe balta accesul este liber pentru spectatori !
nu mai dezinformatNu i lumea cu accesul liber pe balta.Ieri la ora 16 nu am fost lasati sa intram pe balta.Oare chiar sa fie liber sau era vorba doar de un paznic mai zelos????????????

ieri am stat pe balta de la ora 11 pana la ora 14. asa ca nu e dezinformare :wink:
Ovidius Constanta

marius.mohan

Mesaj de marius.mohan »

Dan Badarcea scrie:
marius.mohan scrie:
nu mai dezinformatNu i lumea cu accesul liber pe balta.Ieri la ora 16 nu am fost lasati sa intram pe balta.Oare chiar sa fie liber sau era vorba doar de un paznic mai zelos????????????

ieri am stat pe balta de la ora 11 pana la ora 14. asa ca nu e dezinformare :wink:
Inseamna ca nu toti organizatorii au fost anuntati de accesul liber al spectatorilor.Pacat.................

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

marius.mohan scrie:
Inseamna ca nu toti organizatorii au fost anuntati de accesul liber al spectatorilor.Pacat.................
N-am inteles ,cum adica Organizatorul sa fie anuntat...cand el e cel care hotaraste ce si cum se intapla pe balta ?! Pe tine te-a oprit un organizator sau un paznic ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

nu mai dezinformatNu i lumea cu accesul liber pe balta.Ieri la ora 16 nu am fost lasati sa intram pe balta.Oare chiar sa fie liber sau era vorba doar de un paznic mai zelos????????????[/quote]
ieri am stat pe balta de la ora 11 pana la ora 14. asa ca nu e dezinformare :wink: [/quote]

Inseamna ca nu toti organizatorii au fost anuntati de accesul liber al spectatorilor.Pacat.................[/quote]

organizatorul e unul singur clubul senzor! poate nu toti paznicii!daca ai incercat sa intri prin fata pe la A1 normal ca nu ai avut voie,pentru ca nu paznicul acorda accesul pe balta. in orice caz accesul este liber asta pot sa-ti spun sigur. daca vrei sa mergi,mergi la organizator si anunta si sunt sigur ca nu vei avea probleme!
Ovidius Constanta

marius.mohan

Mesaj de marius.mohan »

Intr-adevar am ajuns la A1 si am intrebat paznicul pe unde se poate intra pe balta ca si spectator si ne-a comunicat foarte senin ca este concurs si nu se poate intra.I-am zis ca stim de concurs si ca s-a anuntat ca spectatorii au intrarea libera dar el a tinut-o pe a lui ca nu e voie si ca nu poate comunica prin statie pe motiv ca statiile le folosesc cei care trasmit live etapa.Paznicul nu cumva face si el parte din organizatori chiar daca este angajat al baltii?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

imi cer scuze pentru acest incident neplacut si profit de ocazie sa anunt toti potentialii vizitatori de astazi sau maine ca accesul auto se face pe sus, pe langa padure, pana la cele 2 parcari amenajate (se observa de la distanta)
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”