@Lao
Atentie la limbaj te rog....poti sa faci critici si fara sa jignesti...

Moderator: gor965
Bine sefu'...sorry...nu se mai intampla.Vladut Mateianu scrie:@Lao
Atentie la limbaj te rog....poti sa faci critici si fara sa jignesti...
Upsss , cine este escroc bogdan caba , nu va uitati la voii panaramelor , ati lesinat de foame cu criza asta si ati inceput sa faceti critici, dute si apucate de engleza de limbii, ba eu acum i-mi dau seama de ce se duce lumea pe balta aia,Lao scrie:Mai teparule care esti, in locul tau as tacea malc cu baltoaca aia a ta care nu are decat biban si puta ciobanului. L-ai mai pus si pe figura ala de marinita sa minta pentru tine, pentru o amarata de partida gratis de pescuit.bogkba scrie:Mai clono iar nu ai loc de mine,delirezi,ce legatura are asta cu finala CN?Lao scrie:Pe Bunget nu se fura peste ca nu prea are ce sa se fure...![]()
Pe Chiroiu e cam greu cu furaciunea cand e de paza magraonul....
Vladut asta este off-topic,si i-ai mai dat un avertisment!!
Bai marinita, eu la varsta ta mi-ar fi rusine sa fac asemene gesturi, ca te cam cunoaste lumea si devi penibil cu reclama aia de doi lei. Cred ca poze ati facut cu crapii cumparati de la metro...
Val scrie:O singura observatie am la acest topic si sa nu fiu gresit intels cum s-a mai intimplat ( gen bicicleta , samd )
Este un topic prin care o echipa - Planet Piatra Neamt - a castigat CN de pescuit la crap 2010 . OK ! Daca numarati felicitarile , sunt mult mai multe pentru dl. Petcu Victor ( al carui merit il mentionez si vreau sa il scot in evidenta inca o data - gospodareste o balta buna , cu mult peste , poate singura din tara - dar ATIT ! ) , decit pentru pescarii de crap castigatori de turneu .
Cine ar citi acest topic de la pagina 20 incoace , ar crede ca dl. Petcu a castigat de unul singur , CN![]()
![]()
Asta e impresia mea , de la Saint Tropez , cu bucurie catre Planet si MV 2 !