Felicitari tuturor participantilor si administratiei baltii pt. acest carpodrom .
Arbitraj si organizare de nota 10

Si acum :
Ne cerem scuze ca nu am iesit si anul asta pe locul 6 cum eram `vazuti de multi pescari si am iesit pe locul 2 pe toate sectoarele si am iesit vice-campioni . Am avut `tupeul si " inconstienta" sa venim cu un lot 100% construit si crescut in cadrul clubului in ultimii 4 ani de la infintarea clubului Green Lake cu generatii 2011 ,2012 si 2013 .Am avut o `furie de "nebunie" sa nu accept pe nimeni din afara clubului sa intareasca lotul nostru . Am avut curaj ca in aceasta finala eu si George Alexandru sa fim simpli `spectatori si sa aruncam in `lupta ,generatia crescuta de noi . Am predat deja stafeta membrilor noi si nu vom mai fi jucatori la CN-uri decat in cazul in care nu avem pe cine selectiona .Nu am acceptat ca sponsorii sa ne dicteze lotul nostru pt. CN si nu vom accepta niciodata .Pentru mine personal ca membru fondator al clubului este o mare realizare, ca dupa 4 ani de munca de la infintarea clubului ,au inceput sa se arate rezultatele muncii noastre .Peste 2-3 ani o sa capete mai multa experienta si sunt convins ca o sa urmeze o perioada frumoasa

o zi buna tuturor