pentru mine barbule ramai acelasi om...prieten, asta daca nu insisti prea mult sa schimbi asta

Moderator: gor965
Dane, daca nu ai o simetrie a punctelor pe fiecare sector, nu ai cum sa faci punctaj egal pentru fiecare lot si implicit grile egale ! Daca ne trezim cu 14 standuri in A cu valoarea 6 si 4 cu valoare 2, apoi 10 standuri in B cu valoarea 3 siDan Mitranescu scrie:@ George
In primul rand nu ai fost solicitat pentru a face grilele ... Ai fost luat cu japca !![]()
Uite cum am gandit eu sa facem grilele:
Punctajul acordat in tabelul tau pentru valoarea standurilor este putin ireal. ( Niciodata C1 nu o sa fie egal cu C18 ... si mai sunt multe alte exemple )
Hai sa consideram pe o scara de la 1 la 10 valoarea standurilor de pe Corbu si in aceasta situatie sa dam punctaj pentru fiecare in parte.
Fiecare club da cate un punctaj asa cum crede ca este mai bine pentru fiecare stand.
Facem media pe fiecare stand pentru toate punctele acordate si valoarea obtinuta sa fie valoarea pe care o introduci in programul tau.
Dau un exemplu pentru sectorul A unde am participat pe doua standuri .( Maine am sa ma consult si cu colegii pentru acordarea de puncte pentru fiecare stand de pe toata balta ).
A1 - 8p
A2 - 7p
A3 - 6p
A4 - 6p
A5 - 6p
A6 - 6p
A7 - 8p
A8 - 6p
A9 - 6p
A10 -6p
A11 -5p
A12 -5p
A13 -5p
A14 -5p
A15 -5p
A16 -6p
A17 -6p
A18 -7p
Pe B si C facem acelasi lucru.
In felul acesta fiecare club isi spune parerea si nimeni nu are ce sa conteste.
Ce spuneti ?